Inlägg av Mechar

Inlägg som Mechar har skrivit i forumet

Åh herre gud!

Detta är för bra för att vara sant!

Tack för allt, Mats! Och lycka till i framtiden med vad du nu kommer göra. Hoppas du får fortsätta sätta prägel på den svenska speljournalistiken på en ny front.

Jag minns Bennet och att han riktade in sig ganska mycket på PC-fronten, då han satt på röda knappen på PC Gamer. Minns även att Christina Rask eller vad hon nu heter från Expressen brukade medverka samt Susanne Möller, som man kan säga fick sitt genombrott där.

Vi ses på blogemup.se

Är det kommande septembernumret det allra sista?

Förutom ett av systemets bästa spel och ett lagom substitut inför God of War III, så är detta även ett spel man kan demma sin PS3 med. Skådespeleriet och den makalösa animationssynken är spot on i stort sett!

Underskattat spel som fler definitivt bör plocka upp om de får chansen. Man gör inte bara sig själv och Ninja Theory en stor tjänst, utan även sin Playstation 3.

Mitt i all misär: mer misär!

Welcome to the party!

När får jag spöa dig? Nästa forumträff?

Fan, hur ska detta sluta egentligen? Det finns så många på den här sidan som jag kommer sakna; skribenter och forumiter. Och nu verkar allt vara helt puts.

Johan, du är minsann en stjärna på uppgång. Du kommer att fortsätta växa som skribent och var du än börjar så kommer jag läsa dina texter. Att få träffa dig på Centralen i vintras var ett sant nöje, och jag önskar dig all lycka i framtiden!

Jag vill se podcasten "The Hattman show!"

Men om sidan finns kvar och ni kommer börja publicera artiklar samt recensioner, kan man kanske räkna med att du kontributar?

Kul att herr Högberg har satt tänderna i detta emminenta spel! Jag charmades totalt av detta spel, och lyckades ta mig igenom det trots den infernaliska svårighetsgraden.

Hur upplever du svårighetsgraden förresten? För att vara ett så pass sockersöt spel på ytan, så är det ju inte många som förväntar sig en svårighetsgrad i samma kaliber som gamla Castlevania spel eller för den delen Mega Man. Och man får ju suga på "trial and error"-uttrycket ganska mycket.

Mäktigt soundtrack i Brutal Legend

Rocktober kan inte komma tillräckligt snabbt! Eller julafton för den delen heller.

Eller köp från Webhallen som säljer den amerikanska importerade versionen. Jag har inte spelet för tillfället, men kan tänka mig införskaffa det inom en snar tid.

Städdag på SP-redaktionen

Värsta komposten!

Ni kanske kan tävla ut något av det ni har.

Arkham Asylum, Monkey Island och Knights in The Nightmare i ett enda nummer!

Starkt jobbat, Tommy! Vill också ställa dig en fråga angående forumet; när Jocke kommer tillbaka från sin semster, ska ni börja ta tag i att utse moddar? Vi har ju röstat fram tre stycken användare och väntar egentligen bara på att ni ska ge dessa modstatus.

Mer äventyr åt alla! Har redan ett litet LucasArts-bibliotek som jag måste spela igenom, och i och med detta så lär det växa till sig lite!

Rivstart på resan

Skoj att du vallfärdar dit igen efter hemresan förra oktober. Blev du total däckade av vädret och luftfuktigheten?

Forsätt gärna att skriva av dig! Många uppskattar lite Tokoy anekdoter vid sidan av allt spelande och val av moderatorer.

Post-E3 2009: Konsten att synas

Såg du möjligtvis Co-op eller Totally Rad Show-killarna i år? Båda hade ju teamat ihop och levererade några live avsnitt samt fina sammanfattningar av E3s dagar.

Och vad heter herr Högberg på PSN?

Topp 5 Terapi

När det kommer till Lumines så är det ganska lätt att man hamnar i Zen eller koma i mitt fall. När jag knarkade det som mest till min splittrans, nya PSP så blev det att man gick och la sig klockan 9 en skoldag och sedan sträck spela till sex på morgonen. Och då hade man även skola om några timmar.

Alfred, jag hoppas att du kom ihåg varat avtal om att du personligen skulle konfrontera självsta Killian och korsförhöra honom om alla försvunna TE-stickor?

Vem skulle inte vilja träffa, eller för den delen se Chufmoney och "Mangod"!? Be snällt om en plats på nästa Rebel FM-avsnitt, så kommer du bli pseudokändis garanterat!