Inlägg av dkd

Inlägg som dkd har skrivit i forumet

Skrivet av Securion:

Hur ska man kunna ta en svensk feminist på allvar? Finns väl ingen mer utskrattad grupp människor på planeten just nu? Allt är vita svenska mäns fel, trots att vi är dom mest jämställda i universum just nu.

Ta eran kamp till mellanöstern eller Afrika. Där behövs ni. Jaga spöken här hjälper ingen.

Jättebra kommentar, den förbättrade situationen såväl i Mellanöstern som på hela den afrikanska kontinenten.

Skrivet av Vapendragaren:

Mobbning är mycket vanligare idag än vad det var för några årtionden tillbaka och jag tror att svaret ligger i uppfostran, inte i spel (även om jag tror att våldsamma spel kan hjälpa till att bidra till ett våldsamt betéende hos en dåligt uppfostrad unge)

Så du menar att en unge som blir slagen för att han spelar spel han inte har tillåtelse att spela blir mindre våldsam än en som får spela våldsamma spel? Jag vet att jag drar det du skriver till sin spets, men det är ett väldigt konstigt resonemang.

Som tvång skulle det vara helt oacceptabelt, däremot låter det som valfri funktion/expansion hur tufft som helst. Hurra för framtiden!

Påbörjade ettan ganska nyligen men vet inte om jag kommer orka spela färdigt. Att lägga patiens var säkert också häftigt första gången man gjorde det.

Shit vad dålig stämning det var i den här tråden

Utan ragdoll-fysik känns det där rätt meningslöst.

En intressant utvecklare som har en lika intressant blogg är svensken Eskil Steenberg. Han utvecklar ett MMORPG (typ) helt själv och har väldigt många tänkvärda tankar om spelutveckling och spelindustrin.

Spelets hemsida: http://news.quelsolaar.com
Bloggen: http://www.quelsolaar.com

Jag missade förvisso länken som besparar en de 15 sekundernas väntan men jag är ändå arg, arg.

Vad är detta "Detta är en annons, vänta X antal sekunder för att komma till FZ.se" (skriver här för det var nu jag såg det)? Dylika väntesidor är bland det jobbigaste som finns. Måste man betala för att slippa sån skit? Är FZ en dålig sida? What's up with the world today? Osv?

Jag är bäst så jag borde vinna tycker man :S:S

Vill ha väldigt blodigt mensspel.

Familjesimulator är en tämligen uttjatad genre, må jag säga.

Jag tvivlar på att GTA4 kommer skapa särskilt mycket uppståndelse. Klart att surkärringar kommer reagera, men jag menar, flera spel i serien har redan blivit så pass kritiserade och omdebatterade att det skulle kännas ganska passé att göra det om igen, och den stora kritiska massan verkar ha mjuknat inför våldsamma spel i allmänhet. Och hur mycket mer våldsamt kommer GTA4 vara?

Skrivet av RAGE77:

"Lybien"? ... Ligger det i närheten av Ablanien?

I see what you did thar.

Det stavas "Libyen".

Det borde dock fortfarande integreras med huvudsidan. Nu känns det som om man tillfälligt lämnar FZ för att göra en sökning, vilket i och för sig inte spelar någon roll, men det ger ett oprofessionellt intryck.

Verkar lovande, men måste de ha sån hög kontrast?

http://www.fz.se/bilder/_img.php?m=0&i=49965
http://www.fz.se/bilder/_img.php?m=0&i=49971

Det ser varken bra eller naturligt ut.

Det var väl ändå inte skräck hon skrev?

Guybrush, coolare hjälte får man leta efter.

GTA.

Snöade det inne i bilen?