Inlägg av LimStift

Inlägg som LimStift har skrivit i forumet

700€ + frakt kommer det att kosta för oss!

En intressant period inte minst för Sverige som var (är?) beläget mitt emellan de två stora maktblocken, som jättemilitariserad nation med 850 000 soldater, världens fjärde största luftvapen och ett eget kärnvapenprogram (inte samtidigt)!
En epok som dessutom inte är alltför avlägsen, jag var trots allt född när sovjetunionen fortfarande fanns och jag är bara 24. Spelet kanske dessutom blir mer aktuellt än man egentligen vill nu med upprustning i vårt närområde...

Ja, man kan ju undra vilken publik de siktar på när man inte får hela paketet story-mässigt och när vissa extrasaker saknas. Tycker det var ett rättvist betyg. Hur HD är spelen förresten, 720 eller 1080?

Skrivet av Manqs:

Tycker det känns lite fel att ge Nvidia credit för Tweak-guiden när det faktiskt är Koroush Ghazi från tweakguides.com som har gjort den.
Han gör ett bra jobb och förtjänar lite erkännande.

Men jag har kanske missat något...

Han får betalt av Nvidia nuförtiden.

Bomber!

Mm, det som är fel i sammanhanget är att utvecklarna och spelarna har haft en ganska nära relation, men nu har man blivit förd bakom ljuset samtidigt som några på företaget visar en rätt kass attityd mot spelarna. Orsaken verkar vara att CCP har en del stora problem inom företaget och börjar få ont om pengar nu när de har tre stora projekt igång samtidigt.

Skrivet av Wardancer:

Spelet crashar så fort jag ska ta mig över den brinnande bron i början, lite synd (steam version) får hoppas det finns nån lösning på det problemet.

Men hitills har spelet var ganska lovande, och ser riktigt bra ut.

Men (finns alltid ett eller här ganska många men), striderna är något av det dummaste jag varit med om i ett RPG, Geralt flaxar runt som en balettdansös på speed och en helt vanlig lätt attack resulterar ofta i att han hoppar 5 meter och gör 2 piruetter. Vilket gör det i princip omöjligt att hålla en bra placering och slåss taktiskt när det är flera fiender. T.ex. så kan man råka sikta lite fel eller trycka attack en gång för mycket och geralt hoppar då iväg för att hugga en random vakt i näsan vilket resulterar att du blir omringad av hans 4 polare medans geralt står o lallar med kvarvarande animation. Detta tillsammans med det rätt tråkiga block systemet gör att striderna lämnar mycket att önska. Dock ett stort plus för att striderna faktiskt går ut på att undvika att bli träffad istället för att bara stå och ta emot stryk.

Man kan låsa fiende med ALT, så blir det lättare att hålla kontrollen och slippa flaxandet.

World of Tanks-betan pausar för uppdatering

Detta har man sett fram emot ett bra tag.

Det känns som att någon har gjort en massa web-tutorials, tänkt "det här är coolt" och slängt in så mycket crap som möjligt. Men, men, vi får väl se...

Mm, det blev en ganska bra presskonferens även för Sony till slut, även om det började segt. Trots det så visades det inte upp alltför mycket konsolexklusivt vilket gör att man blir lite tveksam. Men Redmac, jisses... Om Sony så hade serverat bajs hade du nog fan ätit upp det med god min ändå.

Riktigt stark konferens från Nintendo i år,blev faktiskt förvånad där. 3DS verkar redan ha ett stort stöd från tredjepart, vilket känns bra.

Skrivet av Zodiak666:

Sedärja, de lyckas göra en uppföljare som ser marginellt bättre ut än originalet. Classy Nintendo. Classy.

Är det bara jag som inte blir nostalgisk av Goldeneye? Spelet var ganska kasst på den tiden också, även fast det blev att man spelade det en del med alla polare. Trist att det inte kan göras ett vettigt Bond-spel. Finns ju någorlunda potential i filmerna trots allt.

Herregud, människa...

Att göra en sån helomvändning fem år in i konsolens livscykel... De som tycker om sånt här köper en wii, snacka om att vända kappan efter vinden. Microsofts prestation vid årets konferens var riktigt svag, inget snack om saken.

Det känns som om Sony kommer köra efter samma modell och Nintendos ironiskt nog kanske blir den som är minst casual. Det hade man ju knappast trott.

Det hade varit nice om man hade kunnat styra med kontrollen, samtidigt som kinect höll koll på ens huvud så man kunde titta runt.

Skrivet av aesdana:
Skrivet av LimStift:

Haha du kan inte bli VAC-bannad utan att ha:
1. Spelat spelet
2. Kört ett känt fuskprogram

Varför försöker ni fuskare ens med dessa historier?

Edit* Det kan ju ha varit någon som spelat på ditt konto/dator när du inte visste om det. Men någon spelade iaf, den saken är klar, och någon fuskade.

Jo det är klart, det är den reaktionen man brukar få. Deras system måste ju vara ofelbart.

Att valve enligt licensavtalet har rätt att dra tillbaka sina produkter/tjänster när de vill, med eller utan anledning, fastän att man betalt för det tycker jag är så sjukt fel. Jag vet i alla fall var jag inte köper spel i framtiden. :\

Efter att ha blivit VAC-bannad på css (utan att ha spelat spelet) och därmed blivit avstängd från multiplayer på alla spel jag hade på kontot, så köper jag helt enkelt inte spel på steam längre. De svarar inte heller på mail och bryr sig inte ett skit om sina kunder.

Det är bara att trycka en tracer i huvudet på dem. De brukar fatta vinken.

Pricksäker recension precis som vanligt, Sebastian.

Skrivet av Troublegum:

Verkar ha potential. Stämningsfyllda miljöer. Kommer att tänka på Oblivion när man smyger runt i någon dungeon med fackla i handen. Kul att spelutvecklarna gör sin egen grej som någon tidigare sa här i tråden. Jag har ingen aning om vem som utvecklar det här spelet men det måste vara ett litet och nystartat företag då evilasscorporations inte är så våghalsiga och tror på visioner utan snarare på boxlösningar med förutsägbar kalkyl.

Kommer dock inte orka spela det här då jag är trött på fantasy i mmo-sammanhang.

Det är ett litet nystartat svenskt företag.