Inlägg av Mavos

Inlägg som Mavos har skrivit i forumet

"Tävlingen är inte öppen."

Avklarat spel:

State of Decay - http://imgur.com/a/SJDzv

This War of Mine - http://imgur.com/a/mSDGU

Serious Sam Double D XXL - http://imgur.com/a/bya6v

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av MyInsanity:

Spelar ingen roll, det är svåra fps drops på Switchen också, trots Patchen.. Som sagt nostalgifeber som gör att recensenter glorifierar och blundar för det dom inte vill se och ger spelet full pott endå. Att vapen går sönder efter ett par fighter är otroligt irriterande emellanåt.. Jaja, vissa kommer undan med mycket på nostalgi medans andra nyare spelutvecklare får ta sitt kast...

Prestanda är något man kan jobba med i efterhand, och få recensenter gör en återblick när det har släppts prestandauppdateringar då man kan behöva spela om hela spelet. Därför så tror jag inte att många recensenter lägger särskilt stor vikt på FPS drops.

Känns som att många PS4 fanboys är butthurt bara för att Zelda fick full pott medans Horizon, som även det har påtagliga drops, snittar på 9/10. Man märker detta väldigt väl på Metacritic där PS4 fanboys har gett Zelda lägsta betyg.

Kika liksom bara på dessa.
http://www.metacritic.com/user/skilly225
http://www.metacritic.com/user/BLK99
http://www.metacritic.com/user/e2Concept
http://www.metacritic.com/user/PapaJohns0369

Patetiskt.

Zelda är, trots sina drops, det bästa spelet på väldigt länge och ett av få spel där jag inte ens tvekar med att ge det maxbetyg. Och jag tar dessutom hellre drops in någon sekund än laddningstider, för dropsen sker i stort sett bara när man kommer in i nya miljöer. Åtminstone på Switch.

Det kanske handlar mera om att Nintendo Switch & även Zelda verkar ha flertalet buggar och hårdvaru problem vid lansering. Detta leder självfallet till dåliga omdömen eftersom sådant inte ska accepteras..

Se till exempel på den här videon som sammanfattar flera användares erfarenheter: https://www.youtube.com/watch?v=Cb-srOfRqNc&feature=youtu.be

Se Black Canary sparka skiten ur Deadshot i Injustice 2

Var kan man se detta ?

Jag kommenterar väldigt sällan här på fz.se men brukar ändå läsa ganska mycket av det ni skriver. Nu vill jag dock kommentera eftersom jag är osäker på att rätt person verkligen recenserat spelat i fråga.

Själva huvudidén med Diablo-serier är ju att det är en grind-fest och då behöver man i mina ögon lägga ner lite tid på det. jag får intrycket av att recensenten spelat igenom kampanjen en gång och inte gett det den tid som spelet behöver. Sen håller jag inte heller med om att boss-striderna skulle vara tråkiga. Vad är det som är tråkigt tycker du? Utveckla gärna eftersom dessa strider i mina ögon är de mest oförlåtliga och spännande fighterna i hela spelet!

Vidare tror jag att den nya "mysticen" är dyr för att det ska vara något att kämpa för, man ska inte kunna köpa allt eller tillverka saker direkt utan du ska få lägga ner tid och sedan bli belönad allt eftersom.

Helt otroligt vad jag får mersmak av den här trailern, Demon´s souls var helt fantastiskt så jag har höga förhoppningar om detta spel

Jag satt precis och tänkte att jag hade en tusenlapp över, har du den kvar så är jag rätt köpare

Comet Crash till PSN i oktober

Det här har redan köpt? Fast det kanske var på US-store, och att det först nu kommer till eu förstås bra skit i vilket fall!

Resident Evil: Kristineberg

Jag är rädd!

Finns det verkligen till ps3 nu? Jag har letat och letat men inte funnit...

Jag köpte precis spelet och det går inte spela, får ingen kontakt med EA online... har jag gjort något fel? Jag kan logga in på PS-Store utan problem.

psn: tokdum
adda mig gärna på lbp

LittleBigPlanet-spelarna är kreativa

Roligt! Det bäddar ju för en del riktigt intressanta banor framöver!

Mitt är Tokdum ifall någon vill spela gta4, mgs4, pure, nhl09, bad company eller guitar hero 3.

Wiilken tur att du påpekade detta! För Wii var nämligen lite oroliga en stund där..

Hihi, har inte spelat spelet men han har en poäng!

Jag kollade precis och det står Nintendo Wii för mig med, men jag är säker på att jag valde PS3! Fel på sidan förmodligen.. Kanske FZ´s sätt att få oss att vinna Wii-versionen så går vi och köper konsolen sen för att kunna spela spelet!

Okay, självklart får du ha din egna smak men jag la märkte till att vi hade ungefär samma syn på vilka spel som såg intressant ut i höst. Personligen spelade jag aldrig fallout (1) men 2:an var mycket rolig och jag tyckte även att Oblivion var i toppklass så förhoppningsvis blir fallout bra, men den som lever får se.

Ekonomi: Min tunga inköpslitsa hösten-vintern 2008

Fin lista, men varför inget Fallout III?

Mässa i Los Angeles - 305 gånger senare

Står inte "08" för året? Det trodde jag när jag läste i alla fall.