Inlägg av Matiaxx

Inlägg som Matiaxx har skrivit i forumet

1
Skrivet av Grön:
Skrivet av Wartex:

Lite väl hårt formulerat.

Det finns en anledning för det. Det är provocerande när Mattias nonchalant tar oss alla för idioter och snappar åt sig den fina vinsten ifrån #12 som faktiskt förtjänat sina röster.

Jag gör inget fel.. Bara för att du inte gillar min bild betyder inte att andra gör det.. annars hade dom inte röstat på min bild.. Blir lite tvär på dig som inte förstår att jag lagt ner mycket tid på min bild och kämpat minst lika mycket som alla andra..

Skrivet av kendo:

Kan inte förstå hur 29 kan ha så många röster, speciellt med den där misspassande textblaffan som helt klart ligger där för att dölja nånting...

För att folk tkr att den är bra gjord, den är som sagt gjord i Paint från scratch och inte på klistrad eller vad ni nu påstår, har haft omslaget att gå efter, men gjort vissa ändringar. Att den fått flest röster är inte mitt fel. Dölja något? nej, snarare för att visa texten bättre.

Skrivet av Adex:
Skrivet av Buio:
Skrivet av Adex:

Råkade vara inne och kolla resultaten precis när bidrag 29 fick sitt enorma uppsving. Varje gång man refreshade sidan hade röstetalet ökat med ca. 20 (inom ett par sekunder), antar det handlar om nåt slags proxy/macro-fusk.

Man kan väl bara rösta som medlem på FZ, så något konstigt är det även om man får kompisröstningar.

Nej alla kan rösta, men prövade gå in på sidan via mobilen på samma nätverk som datorn och min röst var registrerad där med, så jag antar det är en röst per IP-adress som gäller, då skulle nåt slags proxyfusk funka. Skulle varit bättre om bara medlemmar fick rösta. :/

Okaj, bor just nu på ett vandrarhem, kan inte komma åt routern, och har inte en aning om vad en proxy är..

Skrivet av Sveakungen:

Matiaxx, tror nog att det folk igentligen reagerat på med din bild att den så plötsligt fick grymt många röster på väldigt kort tid....

Har lagt upp den på Dayviews, där jag sagt att dom får rösta på vilken dom vill, Lite boost till alla som målat något. Sen att dom gilla min är inte direkt mitt fel.

http://dayviews.com/gid3172057/497233620/

Har även fans på min Dayviews profil dedikerad till min paint konst.

http://dayviews.com/p4int/486951263/

Ganska nöjd ! men pratar nog för att som målat något att man gärna skulle fått mer tid på att rita/måla.

Skrivet av StenSven:
Skrivet av Matiaxx:

Hej, på er alla FZ:are, är den som målat bidrag nr 29. Har målat den helt i Paint med fel hand dessutom, och jag tycker att det är trevligt att se att så många gillar den. Målade Heroes 6 bilden för att jag tror att det kommer att bli riktigt bra spel, kanske lika bra som 3:an som är min favorit i serien.

Du har tagit framsidan av förpackningen till spelet...och gjort den sämre

Verkar vara många som misstycker dig, Och nej det är inte Overpaint...

Hej, på er alla FZ:are, är den som målat bidrag nr 29. Har målat den helt i Paint med fel hand dessutom, och jag tycker att det är trevligt att se att så många gillar den. Målade Heroes 6 bilden för att jag tror att det kommer att bli riktigt bra spel, kanske lika bra som 3:an som är min favorit i serien.

Kan vara bra, annars kommer man sitta med 360, ps3:et och datorn igång samtidigt med 3 olika spel för att hinna spela alla dom assum spelen som kommer!

Halv kass sommar när det kommer till spelreleaser.. får vara ute och bada osv så länge, Väntar på Bäääärreee fiiiiiiiirrrrr tttrriiieeeee!

Tyckte om 3:an, dom hade lyckats med både multiplayern och singleplayern, och att det är 3:e person var bara bra och skönt att inte vara i något tråkig mörk grotta tyckte jag. Hoppas att dom har gjort så att det är en blandning mellan under och ovan.. miljö.. ^^ ja, och skjuta aliens är nog inte så kul. Dom skulle hållt sig till människorna. Fast jag kan ha fel om det. Blir nog inte ett direkt köp, men när det gått ner i pris kanske.

1