Inlägg av gizm0

Inlägg som gizm0 har skrivit i forumet

Min hypemeter gick upp lite grann, fick ganska många vibbar från BF3 och BF4. Hoppas DICE spelar sina kort rätt nu.

Bara hoppas det inte blir en stor jävla flopp som BFV vart!

Hm tycker andra bilden påminner lite grann om Wake Island

Hoppas verkligen detta blir bra, då man är ett stort STALKER fan. Minns första gången man körde Shadow of Chernobyl när man fick första uppdraget med att rädda en annan, dang tror jag fick spela om den delen en drygt 20 gånger innan man lyckades. Och med lite fler mods och så så vart spelet lite mer "creepy".

Skrivet av Tomas Helenius:

Haha, ouch. Fast Codies är rätt bra på sånt här redan - Svenska rallyt kostar extra till Dirt Rally 2.0.

Dang, hade ingen aning om det, tror sista DiRT spelet jag körde var nog 3an som kom ut 2011.

Skrivet av Soulless:

Okej det här är inte "min" V men en random snubbe som dök upp utanför Vik's! Var tvungen o knäppa en bild med telen
Hyfsad beast!

https://i.imgur.com/0pctQ32.jpg

Alltså är det bara jag eller är inte han jävligt lik Joe Barbaro från Mafia 2?

La min bokning på Rog Strix 3080 OC igår så får se om det blir Januari eller ej, ska även kolla när Webhallen öppnar upp för bokningar igen såg att ca 380 har bokat Rog Strix på Webhallen.

Satan i gatan det var inte igår man lirade detta spel! Dags att återuppta gamla minnen!

Blir garanterat ett 3080 kort från 1080TI. Vet inte om jag ska köra på Asus Rog Strix versionen som jag alltid gjort eller testa Gigabyte Aorus 3080

Sen Webhallen lades ner i Västerås så har det blivit att man antingen köpt spel via media mark eller beställt från inet eller Webhallen. Senaste spelet jag köpte i fysisk form var The Last of Us Part 2. Diverse PC spel säljs allt mindre i fysiska format vilket är synd imo, om det är spel man sett fram mot så vill man ha ett fysisk exemplar.

Sista fysiska exemplaret jag köpte till PC var nog Assassins Creed Unity eller om det var Deus Ex Mankind Divided. Annars när jag köper spel nu så blir det allt mer digitalt.

Måste instämma racing uppdraget i Mafia 1, gud vad jag satt och gapade o skrek av ren ilska, tror en och en annan knapp flög från tangentbordet. Vet inte hur många gånger jag slutade spela Mafia 1 för att sen starta om från början för att sen komma tillbaka till samma uppdrag och samma sak upprepar sig.

Kom ihåg en gång iallafall när jag kom hem efter skolan eller varit med en kompis så hade farsan min hjälpt mig att klara uppdraget.

Hoppas verkligen det blir en remaster såfall av ettan, nog ett av dom bästa Mafia spelen jag har lirat, tvåan var lite nja, vart för mycket med tjäna X pengar sen börja om igen.

Har själv inga problem med loot lådor sålänge det är bara kosmetiska grejer, och inget P2W

Hoppas på en ny uppföljare lär köra klart 2an och 3an. Kom ihåg när jag körde ettan, damn vad min dator fick jobba satan med en Intel Core Pentium 4 3.20Ghz 1GB Ram och ett Radeon HD 4850. Men hade många roliga stunder i spelet!

Skrivet av Fulci:

Faktum är att det under helgen kostar 0kr att spela fram till 2 mars.
#3972252

Tycker man det är roligt kan man då passa på att köpa det för 30kr. På tisdag 3 mars kommer en väldigt stor uppdatering som gör om hela gear-systemet (blir mycket enklare att förstå vad som är bra gear t.ex.) och expansionen Warlords of New York (som kostar cirka 300kr).

Tack för info! Nog dags att damma av spelet igen

Wasted Penguinz - Euphoria

Just nu lyssnar jag på Wasted Penguinz Ft Rebourne - Univerze samt Code Black - New World

Hoppas stenhårt på ett nytt Splinter Cell spel, ett av spelen jag växte upp med. Chaos Theory är nog det bästa SC spelet i serien. Om ett nytt kommer så hoppas jag dom tar efter av de 3 första spelen. Plus ta tillbaka Michael Ironside, Don Jordan.

7/10 Korrekta svar!
Se där, en finsmakare! Är Geralt ditt mellannamn? Drömmer du om enhörningar?