Inlägg av jehuty

Inlägg som jehuty har skrivit i forumet

Spelat litegrann och det är ett helt okay spel tyvärr är det lite för hårt fokuserad på att spendera pengar i spelet. Finns ingen reklam alls så det är ett stort positivt för ett F2P spel.

Skrivet av jeppe109:

Har vi hört något mer av den utlovade Spiderman dlcn?

Tycker inte det känns okej att utlova ett visst dlc till början av året, skjuta på det och lansera annan dlc innan. Men denna dlc kanske är viktigare.

Finns en risk att Sony har hoppat av avtalet pga av floppen och hoppas att frågorna om spiderman kommer dö ut.

Förmodligen inte men risken finns.

Vad blir priset för att uppgradera till directors cut + PS5 uppgraderingen?

Jag förstår inte riktigt. har dom tagit bort ett uppdrag där man behöver skjuta sig själv eller när man självmant kan göra det?

Skrivet av jimmah:

Håller med. Känns som folk bara bestämt sig för att hata detta spel.

Det är trendigt att hata i den negativa spelvärlden vi lever it.

Vad jag har förstått är SP helt okay så kommer testa det.

3-6 månader kanske. Gillar inte att vänta så släpp tätt inpå och ös istället med info så att man blir hypad

Skrivet av T.Mani:

Fint... då får ni som får spelet den 15:e berätta för mig om det är värt att köpa den 22/10 (eller senare). Jag väntar gärna.

Lite så jag tänker också. Blev besviken på BF1 och BF5 så kommer vänta och se vad folk säger om spelet innan jag köper. Det ser ut som att dom har lärt sig läxan att faktiskt släppa ett färdigt spel på releasen men jag avvaktar.

Skapa ditt spelläge för Battlefield: Portal

Igår fick vi veta om det hemliga spelläget för BF 2042 som heter portal, om ni inte vet vad det är kan ni läsa FZ artikel om det här.

Jag tänkte att vi kan dela med oss om vilket spelläge du själv hade velat skapa. Vi vet ännu inte vilka begränsningar som finns i systemet man bygger i så lägg ingen energi på om det du vill ha i ditt spelläge kommer funka eller inte, det här är mest en rolig lek. Bry dig inte så mycket om det är balanserat eller inte, är du osäker på om det ska var 30 eller 40 spelare, ta bara en siffra det är inte det som är i fokus här. Vi ska ha kul nu!

Min hjärna har gått i högvarv sen igår så jag börjar med att dela med mig av några som jag har tänkt på.

Namn: Flying fortress
Regler: 2vs126
Lag 1 B-17 (BF 1942 bombplan) only
Lag 2 RPG only

Lag 1 får endast sitta i B-17 planet och ska försöka döda det andra laget där varje spelare bara har ett liv. Lag 2 får bara använda RPG och ska försöka skjuta ner bombplanet.

Lag 1 kan undvika RPG genom att flyga högt men får sämre träffsäkerhet med sina bomber och kulspruta eller flyga låg men riskera att bli träffad av en RPG.
---

Namn: I was born in it, molded by it
Regler: Free for all
Shotguns only, en molotov, går inte att krypa eller ducka.
Runt 10-30 spelare

Det utspelar sig endast i ett rum och haken är att större delen av matchen kommer rummet vara becksvart. Det ska inte gå att se något förutom kanske några få ljuskällor som kan hjälpa spelaren att navigera vart i rummet man är. Sen vid slumpmässiga tillfällen kommer rummet att tändas och då har man chansen att döda resten av spelarna. Allt ljud ska vara så högt att röra sig eller ladda sitt vapen ska vara en stor risk så även i mörkret finns det en chans att bli dödad genom att någon hör en spelare ladda sitt vapen så att han kan lokalisera spelaren i mörkret. Man kan inte ducka eller krypa för att minimera risken att bli träffad i mörkret. Molotov kan användas för att döda en spelar eller använda som ljuskälla men precis innan man kastar den lyser spelaren upp av elden från molotov som ökar risen för att bli nedskjuten.
---

Namn: My finger is my safety
Regler: TDM
Frendly fire är på, LMG only

Vanlig TDM men haken här att vapnet man håller kommer alltid att skjuta oavsett vad. Vapnet har oändligt med ammo och behöver inte laddas om. Här gäller det att kunna kontrollera rekylen, samtidigt försöka undvika att döda sina egna och döda motståndaren.
---

Namn: (Kommer inte på något bra)
Regler: Typ som gun game
Free for all

Typ som gun game där man får ett nytt vapen varje gång man dödar en spelar men istället för vapen får man ett nytt handikapp. Man blir långsammare, kan inte hoppa och andra saker. Det här är inte ett tävlingsinriktad spelläge pga av att ju bättre man är ju mer handikapp får man. Det är lite som "rubber banding" i racing spel så att spelaren längs bak ska komma ikapp. Man ska mer se det som en rolig lek för i slutet kommer alla vara likställda med sina handikapp och kommer förmodligen bli tighta matcher men kanske orättvisa matcher för den som är bäst i början.
---

Det är vad jag har kommit på! Dela med er av era egna spellägen här

Dice behöver bara skapa ett bra system så att man enkelt kan hitta högkvalitativa modes så att man slipper all skit som kommer komma.

Vidrigt om det som sägs är sant.

Omg genialt! Man kommer aldrig att tröttna på BF med det här. Vad roligt!!

Holy shit! 6 månader är inte dåligt!

Då kommer vi se enormt mycket P2W och microtransaktioner för att få tillbaka sin investering. kul.

Skrivet av Snabeltorsk:

Tycker det ser coolt ut. 2 timmar gratis testning på Steam.

Är det sant? Startar vid release?

Moddar var det som gjorde Half-life så stort. Vi har fått massor med nya spel pga av att det började som en modd.

Herregud Take-Two!

Skrivet av Tassel:

Säger tvärt om.
Dom visade var skåpet skulle stå!
Dom visade vad mediet kan göra och satte "alla" andra på pottkanten.
Upp till bevis att Alyx kan följas upp. Precis som många fps gjort efter Half-Life.

Alyx skapades inte för att tjäna pengar, det skapades för att sälja VR så det är lite orättvist att jämföra Alyx med andra spel. Tycker jag I alla fall.

När dom visade upp spelet fick det sjukt mycket kritik så dom blev nog skrämda och ska försöka rädda spelet är min gissning.

Helt klart intressant men behöver se tester innan jag kan tänka mig att köpa. För dyr och designen påminner om något budget företag man köper från wish.

Herregud! Jag förstår om företaget förlorar pengar men det här är ett SP spel. Vem bryr sig!