Inlägg av jehuty

Inlägg som jehuty har skrivit i forumet

You have my curiosity

"Att låta spelarna själva sätta upp servrar är förmodligen omöjligt med tanke på spelets storlek. För att inte tala om hur osugna Ubisoft är att riskera skäll för att spelet funkar kasst på grund av saker de inte kan göra något åt"

Det är bara en dålig ursäkt. Som sagt många kommer förmodligen inte sätta upp egna servrar eller ladda ner extra moddar för att få det att funka. MEN valet borde finnas och dom som vill fortsätta spela kommer vara medvetna att det är inofficiella servrar som kan funka sämre.

Nu har det släppts en inofficiella lawbreaker 2.0 som gör att man kan fortsätta spela spelet, kan lawbreaker så kan the crew.

Jobb annons för nya black panther spelet ger oss information om att spelet kommer vara open world.

https://ea.gr8people.com/jobs/183834/principal-sandbox-design...

Låter som en fantastisk idé!

Om dom inför ett system där jag får tillbaka $5 för varje spel förstörande bugg, varje funktion som inte fanns med som dom lovade att ha och varje funktion, bana eller liknande som har försvunnit som fanns med i förra spelet.

Ubisoft raderar spelet the crew från kunders spelbibliotek utan någon förvarning

https://www.engadget.com/ubisoft-is-deleting-the-crew-from-pl...

Spelbubblan växer och växer. Håll er undan när den spricker.

Många kanske undrar det jag har undrat under en långtid och det är "varför väntar alltid företag med att banna folk och bannar alla samtidigt?"

Finns två anledningar till det.

1. Om dom bannar folk direkt efter att fusket är upptäckt kommer företagen som skapar fusk programmen kunna lista ut vad det var som triggade anti-cheat. Genom att vänta blir det svårare för dom att veta.

2. Om dom bannad i en stor klunga kommer anti-cheat programmen få en massa klagomål och kräva refunds som skadar deras Rykte.

Det här är relativt nytt för mig så ville dela med mig

Beror på hur man ser på det. Antalet spelare har totalt ökat och med det så kommer det flera fuskare. Men procentuellt tror jag bara att det är en marginell ökning.

Jag antar att det bara är sitt egna spel som kraschar, inte alla som spelar?

Menar han tillväxten för Microsoft eller hela industrin?

Jag är ingen ekonom men spel industrin har sedan många år tillbaka varit större än film och musik industrin tillsammans. Hur mycket mer tillväxt behöver dom för att gå runt?

Köpte ps4 pro när den kom men känner inget behov att köpa en Ps5 pro.

Herregud! Vad händer med spel industrin?! Det sparkas både från höger och vänster?

Skrev inte FZ en artikel om att typ 3000 personer har redan sparkats i år?

Spelade en match när vi var nere på vår sista respawn (minnes block, kommer inte ihåg vad det heter i spelet) och 95% av alla deaths var FF. Så frustrerande men utan FF skulle spelet bli helt annorlunda och till och med förstöra spelet.

Hellblade 2 var ett spel där jag kanske skulle köpa en xbox... Men det kommer till PC så jag behöver inte göra det.

Varför inte ta bort alla recensioner, om Valve vet att vissa är fusk då borde dom inte finnas kvar.

"Detta eftersom Activision gjorde om sitt bonussystem förra året, så att det inte baseras på företagets prestation över lag, utan hur individuella avdelningar presterar."

Låter som ett fantastiskt system för att få glada och presterande anställda.

Förut var det cd projekt red som var spel industrins hjälte och har nu blivt som alla andra. Får hoppas att dom inte går samma väg.

En jobbannons från bend studios berättar för oss att deras nästa spel blir ett AAA live service spel

https://www.eurogamer.net/bend-studios-next-project-will-be-a...

För mig personligen föredrar jag ett spel som flyter på med hög fps men tycker att det är lite synd att grafiken är ganska mediokert.

Men kommer köpa ändå... När jag har tid att spela