Hjälp FZ bli bättre – gör medlemsundersökning

Inlägg av Andrige

Inlägg som Andrige har skrivit i forumet

WoW är ett väldigt bra spel då det är lättillgängligt (om jag inte har spelat på över ett år, kommer in igen och är direkt tillbaka i vilka hotkeys jag använder så är det banne mig lyckat), kul, har både kvalité och komplexitet som faktiskt gör så att människor kan spela Arena/Raids och bli riktigt jävla bra på det.

Men som sagt efter WotLK så gick det ju bara utför. Satte en allvarlig buckla på min åsikt kring WoW och fick mig att sluta spela, och nu när jag ser på spelet så är det helt enkelt inte värt 150kr/månaden längre, speciellt när man inte har tid att spela längre.

Och tack och lov så har jag efter så långt uppehåll inte kvar några vänner i spelet och så bytte jag även realm vid ett tillfälle, så antar det är därför man kan bara fnysa åt det och göra annat istället.

Jovisst det är väldigt många människors argument till varför spelet är perfekt som det är, men ärligt talat så går det att förbättra för fler människor. Jag personligen tycker att spelet är roligt, men i omgångar och förmodligen med många patcher emellan bara för att jag ska ha tillräckligt med saker att leka med tills det blir gammalt.
Det är för att jag inte har tid att lägga ner avancerade tågrälser som bygger upp momentum, att vara den som bygger ett hus helt i guld-block eller tycker att det ens är värt att ha en rustning av diamant då det egentligen inte spelar någon större roll.

Jag tycker att "achievements" (som egentligen ska tas som ordet "utmaningar" så vi inte sätter en dålig stämpel på det direkt) är ett sätt som skulle få mig att återkomma till ett spel, ha en progression och faktiskt ha en anledning till att gå till öst, och faktiskt veta att det finns något av värde där. Just nu är det bara mer av samma, i alla led, och ärligt talat så tycker jag det är ganska trist. Efter att man spelat en omgång i en värld så har man i princip också sett allt vad världen har att erbjuda (om man inte räknar med craftables dock).

Så... go Notch. Låter som en skitbra idé, jag uppskattar då den.

Achievements till Minecraft?

Låter faktiskt inte som en dålig lösning. Det är en enkel men väldigt effektiv implementation av något som kan ge spelet mål, samtidigt som det finns alternativ/träd att välja mellan och har en final som gör det hela värt det.

Har alltid velat se något som det här, då den enda svagheten jag ser med Minecraft är att hur man än vrider och vänder på det så kan du faktiskt bara gå cirka fem block från din spawnpoint och sedan ha allting som spelet har att erbjuda antingen under dig eller i din direkta närhet. Finns egentligen ingen fördel att utforska världen en speciellt lång bit alls.

Lirar det nu, är rätt okej fast saknar på en del punkter. T.ex. är det rätt lite anledning till att söka grupp fram tills lvl 20, vilket är år väldigt långt bort, så man spelar bara tyst för sig själv för det mesta. Healers har för övrigt en riktigt jävla tråkig stund på grund av det har jag hört från chatten. Men annars är det härlig chatt vad jag märkt, roligt gameplay och såklart kostymerna i sig är riktigt roligt bara det.
Enda som jag saknar är att man är begränsad i gratisversionen med vad du kan lägga för förmågor på din hjälte, vilket gör att jag misstänker att när man är i slutet av spelet måste man vara betalande för att ha den bästa "builden" för att delta i PvE/PvP. Kan ha fel dock, bara en känsla jag har.

Har spelat spelet lite till och från, och det är ganska ohyggligt trist.
Jag vet att WoW inte direkt varit bra på det heller tidigare men det har då i alla fall blivit ändrat i och med Cataclysm, så dessa quests faller rätt platt i den första starter-zonen. Försökte spela det och ha kul, men det gick liksom inte. Det var imponerande när jag fick göra min första resa till en annan Allod men det var väl det enda "ahah" upplevelsen av spelet jag fick, har en känsla att man behöver spela åtskilliga veckor innan man kommer till nästa ställe som gör den långa grinden värt det.

Nej tack. Fast för att vara helt gratis så blir det klart värt att spela likväl. Inte direkt som du har mycket att förlora på det förutom din tid.

Hahahaha
Ja du, det här var ganska bestämt INTE SSX-serien vi snackar om längre. Medhåll på Call of Duty med snowboard.
Måste däremot säga att inslaget av glidning bådar för häftiga grejer (helt klart en tagning av trend tror jag, med tanke på videon som finns ute på nätet med just detta) men kan dock bli en dålig gimmick om det inte görs rätt.

Skrivet av Wartex:

Jag tycker att de har fått till känslan av NS1 riktigt bra, på gott och ont. Känns inte som att det är så mycket nytt jämfört med ettan förutom grafiken. Sen är det riktigt buggigt och laggigt i nuläget, men förhoppningsvis så blir det fixat snart. Det märks att utvecklarna verkligen vill få det bra, men att de har det ganska knapert ekonomiskt sett.

Tror det är ett drag från deras sida, dom har inte pengarna för att vara så äventyrliga med gameplay (men dom lägger dock till saker här och där än så länge) men jag förmodar att det kommer bli mer sånt när motorn är mer stabil lite senare i betan och efteråt när spelet är släppt såklart.

Det är mycket som känns som att det är på god väg, kolla in http://www.youtube.com/user/NaturalSelection2HD för massa videos på hur gameplayet är än så länge så kan ni bilda er egen åsikt.
Dock så måste jag varna för att för tillfället så går det nästan inte att komma in på servrar, så dom har fortfarande problem med nätverkskoden, och systemkraven är högre än vad som står så det kan bli problem om din dator inte har så mycket kräm i sig för tillfället (det kommer förbättras framöver). Dock så tror jag nästa patch för att fixa åtminstone så man kan komma in ska lösas inom loppet av ett par dagar.

Men, som någon som hoppas och tror på spelet så tycker jag att ni kan förboka och ni kommer få det väldigt roligt och spelbart inom en snar framtid, kanske 1-2 veckor bort. Om inte annat så hjälper ni dom och ger kanske ett "tack" för alla er som spelat NS1 som gratis-mod.

Det är lite tidig release enligt min åsikt, men det tycker jag inte ska vara något som ni ska lägga för mycket vikt vid då vad jag sett än så länge visar på stor potential och en filosofi från utvecklarna att vara så förbannat modvänliga det bara går (dom hyllar sina rötter).

Jag har musen men spelar inte MMOs, den funkar väldigt bra till princip allt för den som vill ha snabba genvägar i olika program/spel. Använder den i Maya för att komma åt bra genvägar och spelar Divinity II just nu och den funkar utmärkt.
Enda nackdelen är att den känns lite liten men uppenbarligen är jag ganska ensam om att tycka det. Rekommenderar och let the best random winner win

Blir väldigt lätt att det kan ske betalningar vid sidan från företag för att hamna längst upp på listan över spel som "rekommenderas för dig". Nog för att det kan vara en bra strategi och hey, dina pengar och ditt val, men det finns nog risk att det inte blir så spritt som man kanske hoppas.

Skrivet av Tommy_h:

Jag tror allt han kan få in väldigt passande musik till spelet, låten Strobe är ju fruktansvärt lugn och skön, stegras ju upp dock ) 10½ versionen!

Lyssnar på Strobe nu, tror vi har något här alltså.
Verkar kunna bli riktigt nice det här ändå!

Blir nog till att lyssna på honom isåfall. Låter som en bra idé om spelet får bra musik av en stor artist, men är det av rätt anledning eller vill han bara snylta på vågen?

Haha, seriöst? Är tanken med storyn att man ska ta revansch på hela djurriket?

För första gången på flera, flera år började jag just bli lite, lite intresserad av Sonic igen.

Bra, det här är vad jag trodde om spelet. Även om gameplay må vara bra, så är verkligen inte riktigt det som får mig att bli varm inombords när jag spelar Metroid; det är ju stämningen.
Det här låter som slakt på grov nivå, hoppas dom ger tillbaka rodret till Retro Studios, för dom lyckades verkligen på alla punkter. Får se om man spelar igenom det någon gång och håller för öronen och lallar när det blir dialog kanske.

Det jag vill veta är om den där saken går att plugga in till PC? Jag har ingen Xbox360 men jag vet att den där kontrollen är underbar... förutom för sin d-pad. Finns en hel del roliga spel man kan köra med handkontroller. Någon som kanske vet?

Humm, stilen var väl kanske ändå ett steg tillbaka?
Känns som dom slängde in den allvarligare och mer vuxna Link från Twilight Princess och placerade honom i Wind Waker's värld med vissa återbesök på monsterdesign från Ocarina of Time. Typ salig blandning mest.
Svårt att bedöma speciellt mycket från filmen, men kan väl bli trevligt?

Namnet är urtöntigt då det försöker göra någon anspelning på "Kinetic" och "Connect" och tror det ska funka :/
Deras önsketanke är väl att folk ska "Kinecta" till varandra -_-

Huh, va? Wii och DS kollapsar för att det är dåliga titlar, jag har svårt att tänka mig att dom som piratkopierar är en så stor skara att det påverkar försäljningen, dom dåliga titlarna står för det alldeles själv. Verkar som varenda företag skyller på piratkopiering hit och dit nuförtiden.