Inlägg av Caene

Inlägg som Caene har skrivit i forumet

Japp. Har sagt det förut, hade planer att köpa ett Playstation 5. Men Playstation 5 verkar inte komma ha stöd för Dolby Atmos och Dolby Vision HDR. Sen efter uppköpet av ZeniMax Media och med det stora utbudet av Game Pass Ultimate... Finns inte ens chans i helvetet att jag lägger pengar på ett Playstation 5 efter allt detta. Det är min far som jag kommer köpa konsollen till och han är även en stor fan av Xbox-handkontrollen mer än Playstations handkontroller.

Verkligen ALLT lutar åt Xbox Series X för mig/min far.

Yikes, pinsamt.

Usch.

Alltså, det är ett alternativ. Sony kommer inte ens ha ett alternativ. Såatte..

Med allt som Microsoft har visat, så har det varit avgörande, helt klart. Det blir en Xbox Series X till far min, med game pass ultimate (alla EA-titlar osv). Han föredrar handkontrollen och han gillar Xbox/PC exclusives mer än Playstations titlar. Så det är inge som helst snack om saken att det blir en Xbox Series X. Jag spelar mest på PC, men om jag köper en konsoll så blir det Xbox Series X för mig med.

Skrivet av Kyraal:

Eller ska man bara sitta fint och hålla käften som en bra liten konsument?

Ja tack.

Tittar nu. Håller på att somna till det, herregud vad tråkigt.

Gnälligt det var här inne. Man kanske ska vänta och se istället för att måla fan på väggen.

Skrivet av Loxus:

Ja, det har dom lyckats med. Animationerna 👌

Fast så är det ju verkligen inte? Masteries o.d...

Tycker det är ganska stora zoner jag. Låter på dig som att det är pytteområden?

Tillräckligt små för att irritera mig, tyvärr. För mig är en öppen värld fruktansvärt viktigt - så en loading screen mellan varje zon förstör det för mig.

Skrivet av insilence:

Efter det svek och rent ljug som var No Man's Sky (vid lansering) så tappade jag helt respekten för Hello Games.

För mig är det inte riktigt förlåtligt att göra så även om man fortsätter patcha upp spelet för att nå upp till alla löften i efterhand.
Detta gäller självklart inte enbart Hello Games, utan många andra också.

Men då får man helt enkelt inte mina pengar iaf

Håller med Instant, lite långsint av dig tycker jag. De insåg att de gjorde bort sig, de sonade för det och arbetade rumpan av sig och gav cummunityt vad de ville ha (och lite till). Men men, vissa har väl svårt att släppa saker.

Minns när jag spelade spelet för första gången och insåg att man var tvungen att ladda mellan varje zon. Avinstallerade spelt så snabbt.

Vad mysigt!

Helt klart mindre. Mestadels för att jag har fiskat som en galning. Lustigt nog så har jag lagt mer pengar på fiskeprylar mellan mars-juli, än någon annan hobby på en sån "kort" period. Helt klart värt det dock, underbar hobby som är bra för själen.

Personligen så tycker jag att äventyrs-delen av spelet är fruktansvärt bra. Pussel och gåtor som kan lösas med vänner eller familj. Har haft några av de mysigaste speltimmarna någonsin i SoT.

Men folk gillar ju att gnälla om samma trams, även fast uppdateringar och tillägg har förbättrat ett spel. Samma gnäll, samma trams.

Skrivet av B-itta:

Nice, perfect combo: Sony + Unreal engine.

PC + Unreal Engine, perfekt kombo.

Skrivet av rmpyro:

Storspel kan kosta lite extra, som tex Cyberpunk. Men om det är copy/paste spel som vissa släpper varenda år så borde det kosta mindre.

Det är inte riktigt så enkelt.

"pÅmInneR MiG om wiNDWaKeR"

Min sommarledighet har börjat, officiellt semester nu på måndag och fram tilll 10:e augusti. Har dock inte satt mig ner och spelat något ännu! Har lagt en massa tid på att modifiera min kanot för ensampaddling (installerat ett skönt säte i mitten av kanoten), samt satt dit en spöhållare för trolling.

Har mest fiskat och njutit av ljummet väder i helgen. Men kommer nog sätta mig ner här någon dag och fortsätta med mina äventyr i ett tungt moddat Skyrim SE. Kommer alltid tillbaka till Skyrim och Witcher 3, har jag märkt.

Hoppas ni alla njuter av helgen och har det trevligt, vare sig det är spel eller något annat.

Skönt.. tänker bara på jobbiga CoD-titlar när jag hör "väggspringande". Nej tack.

Kommer vara en fan av Harry Potter resten av mitt liv. Jag tittar om filmerna hela tiden. Så det kan aldrig vara "för sent", tycker jag. Är så jädrans hypad över detta!