Inlägg av Lannovar

Inlägg som Lannovar har skrivit i forumet

Skrivet av baggso:

Hur är det singleplayer?

Precis som många andra early access så är det roligt även i singleplayer fram tills en viss punkt, när man märker att här borde storyline ta vid eller ytterligare svårigheter komma i spel. Vi kommer att prata om det på streamen såklart.

Raft (co-op) stream med GG ikväll 19:00!

Raft är ett överlevnadsspel i early access, man ska försöka överleva ifrån scratch! Hur? Med allt du kan hitta eller bygga som flyter din väg! Ibland kommer man till öar och lyckas plundra dem på resurser men havet är inte utan faror! Ikväll testar överlevnadsproffset Panda co-op tillsammans med Lan, hur långt klarar de sig?

Streamen börjar 19:00 5 juni.

Om du har tagit loss processorfläkten från processorn så kan du inte bara sätta tillbaka den tyvärr utan att göra rent från gammal kylpasta och lägga på ny. Det riskerar att fångas luft mellan som vid uppvärmning kan orsaka skada.

Rengöring görs enklast med t ex sådana här produkter https://www.inet.se/produkt/5321164/arcticlean-rengorningskit... och t ex papper eller duk som inte luddar av sig. Det billigaste alternativet finns på ICA, "Kemiskt ren bensin Gripen" heter det, för runt 20:- men i min erfarenhet är Arcticlean lättast att rengöra med. Upp till dig och plånboken. I vilket fall bör du vara försiktig med båda produkterna såklart.

Om du kan ge oss modellnamnet så kan vi kanske luska ut mer om hur den ska fästas från dess manual.

Aaaahahaha, lysande gjort.

Det är en avsevärd förbättring i FPS nu, får se om allt håller i övrigt.

Bra skrivet Calle, respekt.

Vill också säga att om det är någon som behöver prata ut mer direkt men inte har någon nära, glöm inte telefonlinjen jourhavande medmänniska (08 – 702 16 80). Anonymt, utan krav.

Vesslan visar sina pilotfärdigheter!

https://clips.twitch.tv/KitschyFurtiveRaisinImGlitch

Skrivet av Kane:

Andra kartan är Bocage.

Vänta lite nu, Kane ifrån Judge Team (JDG)? Threepwoods Lair (TWL) hälsar

http://www.twl.se/images/shots/1127678598.jpg

Tack allesammans, alltid roligt att höra lite åsikter.

Det är inte helt lätt att arrangera tävlingar, vi gjorde detta på 6-7 personer som arrangörer (hela GG är på 25 personer men vi har många projekt) och det gick hyfsat. Vi tar lärdomar från denna tävlingen till nästa lagtävling på vårkanten!

Nästa evenemang blir i andra veckan av december då vi kör multiplayerspel för musikhjälpen, alltså inte tävlingar utan insamlingsstöd.

Stort tack till alla som deltog, alla som hjälpte till med arrangemanget och grattis till vinnarna Sringos!

/GG

Skrivet av Sisyr:

Är det meningen att jag ska veta vad Geeks Gaming är? Känner mig förvirrad.

Geeks Gaming är en grupp av folk ifrån SweClockers och FZ som håller i en TS (teamspeak.geeksgaming.se) där du och alla andra här är välkomna in för att lira lite med andra om ni vill.

Vi driver också en stream och samarbetar med SweClockers & FZ om att visa lite spel, kanalen kommer att användas för andra events också såsom Dustin Expo som var i höstas.

Skrivet av Dumlen:
Skrivet av Sisyr:

Är det meningen att jag ska veta vad Geeks Gaming är? Känner mig förvirrad.

Är väl dom som äger FZ nuförtiden tror jag.

Njae, Geeks AB äger FZ. Geeks Gaming är som sagt bara en samling folk som älskar spel och gör detta för att dela med sig av lite spelglädje.

Skrivet av Puscifer:

"Att vara medlem i Geeks Gaming kräver ingen ansökan – alla är välkomna! Det enda som behövs är ett gott humör och en vilja att ha roligt tillsammans."

Äsch, där sprack mina planer på att få gå med.

Tappa inte modet, vi brukar alltid starta ett par platoons/guilds med mera i alla spel. De är självklart tillgängliga om du känner att du vill bära klantagg.

Vi har medvetet valt att inte ha en organiserad klan, utan omfattar och ser alla spelare på FZ, SweC och övriga Geeks siter som medlemmar. Vi tar upp era önskemål via forumet/redaktionerna och försöker ge er alla lite mer spelglädje.

Skrivet av Banjo:

Vilka spel blir det spelkvällar i? Jag skulle ju gärna spela inte endast FPS utan även sportspel, racingspel och annat kul.

Vi har kört allt möjligt, BF, CS, CoD, WoWs, WoT, Garrys Mod, F1, Trackmania, Rocket League, Overwatch, MWO, CoH...och mycket mera.

Vad skulle ni vilja se på en spelkväll?

Nu närmast kör vi ikväll i BF1, nästa blir 21 okt då BF1 släpps på riktigt men sedan kör vi lite annat. Kommer att finnas en kalender snart som man kan spana in.

Skrivet av MMHT:

Så man kan alltså inte spela detta bara genom att förboka? Man måste ha Origin access?

13 - 17 okt, med origin access (40 kr och behöver inte köpa spelet då) får man spela 10h på fem kartor och SP kampanjen. Progress överförs. Origin Access ger 10% rabatt då ska man köpa spelet kan det vara värt en månad kanske?

18 okt, Premium (och deluxe?) får full tillgång.

21 okt, Alla som köper vanliga versionen får full tillgång.

Men...nu verkar EA ha släppt det redan idag.

Skrivet av kentxy:

Helt fel spel att spela "tillsammans" med. Hur tänkte ni där efter en sådan bra start med UT och Overwatch?

Kanalen visar inte bara multiplayerspel, vi kör lite allt möjligt som kan tänkas roa och underhålla. ME serien var populär och att spela igenom den med tittares input är ett roligt sätt för folk att prata om spel också.

Men ikväll blir det Overwatch igen!

Alternativt så kanske nylanserade RoI på PS4 visas, beror på om vi kan få till det.

Väldigt vilken diskussion det blev om Discord, kul att se att det finns entusiaster på båda sidorna!

Ikväll kör vi en till Unreal Tournament spelkväll - alla är varmt välkomna in!

Och känner någon för att ansöka som admin så är ni varmt välkomna, finns ingen sluttid på ansökningarna. Är ni nyfikna på att hjälpa till så haka på, det enda som behövs är spelglädje och vilja att lägga lite tid!

Skrivet av joffjoff:

Ni skrev att programmering är nyttiga kunskaper och en följdfråga på det: kan ni vara lite mer specifik? Gäller det bottar till spel, hemsidor, script m.m?

Vi har många saker på gång, allt ifrån twitchbottar, scripts gentemot twitchapi, OBS plugins, overlays som hämtar lite custominfo, hemsida (dels kort men också långsiktig utveckling av många funktioner - se Cohhcarnage på twitch som exempel på vad man kan göra), serverkonfig, egensnickrade tävlingsscript, avläsning/lagra av matchdata av BF1 (tveksamt att vi får procon igen) plus lite annat som vi håller hemligt för allmänheten tills vidare. Måste ha några överraskningar.

Var det utförligt nog?

Skrivet av MrStrange:

Att få det lite lättare att hitta folk att spela med låter helt klart intressant

Kan eventuellt bli ett test av det här sen när BF1 släpps.
Om det finns folk som redan nu är intresserade av att hitta andra de kan spela Battlefield 1 med så let me know.

Klart det blir lättare, bara in på TS och kika runt. Vi har varit igång sedan fem år tillbaka med BF3 och BF4 servers, finns 50-60 pers inne varje kväll som lirar något spel. Vi har hållit evenemang med upptåg, tävlingar och allsköns påhitt i BF serien tidigare så pass på i höst.

Ju fler admins vi får innan BF1, ju fler servers och spelkvällar för just det spelet kan vi drifta.

Så häng på tåget och ha kul i höst! Vi har mycket på gång!

Skrivet av ulrik.borg:

Bra initiativ. En större sammanslutning svenskspelare vore toppen när det drar igång ett nytt MMO-lir exempelvis. Stannade kvar i EVE Online länge mest för att det fanns en livlig svensk-kanal. Har saknat gemenskapen sedan man la SWTOR på hyllan .

Du är varmt välkommen, vi har ofta startat grupper i olika spel som hållit i sig så länge intresset varit högt. Neverwinter Nights, GTA V, BF platoons med flera.

Skrivet av redruM:

Aldrig hört om Discord innan. Börjar bli gammal kanske.

Haha, you and me both! Ge mig Telnet för sjutton!

Discord är helt enkelt senaste generationen av VOIP lösning, den är definitivt en stark konkurrent till andra. Deras integration av Twitch API'er är riktigt trevlig men som sagt, vi är TS baserade idag. Vi får se i framtiden, inga planer på byte innan det finns övervägande vinst att göra.

Skrivet av Hipshot:

Vad skall den där loggan föreställa? Är det två 4or?

Det där är Geeks Publishings logga som vi sorterar under. Geeks är förlaget bakom både SweClockers, FZ och 99Mac. Vi jobbar direkt under dem nu för att ge alla siterna mer spelglädje.

Skrivet av MattiAce:

Bra initiativ, hoppas det blir en lyckad nystart.

Jag vet inte varför men jag blir verkligen inte vän med discord. Ska erkänna att jag inte gillar att ändra på något som funkar bra och eftersom jag tycker TS har funkat bra i flera år så föredrar jag detta

Jo, det måste finnas en stor vinst för oss innan vi vill byta. I dagsläget ser vi inte det, handlar självklart om både spelarbas och features.

Skrivet av 73mpl4R:

Kanske svårt att säga en tidsuppskattning, men som administratör förväntas man vara aktiv en viss tid per dag misstänker jag?

Det handlar mer om insatser och en generell närvaro. Vi har många som pluggar eller jobbar heltid och bara kan vara där periodvis.

En insats kan till exempel vara en spelkväll där man deltar eller leder samlingen av folk till sitt favoritspel.

Generell närvaro är att hänga på TS när man kan, hjälpa till när man har tid, ge lite input och förslag. Vi är avslappnade, du lägger den tiden du vill och kan.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Lannovar:

Tjena StrongBad!

Fördelarna är att TS är mer etablerat idag, fler spelare använder det, utvecklarna integrerar TS bättre i spel, man kan ha en struktur med kanaler på ett annat sätt än Discord.

Dock är Discord på stark frammarsch så det kan mycket väl bli framtiden. Finns många lovande features på deras lista. Vi lämnade Mumble för TS och längre fram så kanske Discord blir aktuellt?

Tycker discord tog världen med storm. Kring lanseringen av Black Desert Online krävde i stort sett alla guilds att man skulle ha discord. Vilket överraskade mig totalt då jag inte ens visste vad det var. Nu idag känns det som att discord har tagit över hela mmo marknaden.

När vi lämnade Mumble för TS så fanns inte Discord tyvärr men vi pratade faktiskt i somras om vilka möjligheter Discord har. Kommer kika på det igen under höstens interna möten, utvecklarna verkar jobba hårt.

Tjena StrongBad!

Fördelarna är att TS är mer etablerat idag, fler spelare använder det, utvecklarna integrerar TS bättre i spel, man kan ha en struktur med kanaler på ett annat sätt än Discord.

Dock är Discord på stark frammarsch så det kan mycket väl bli framtiden. Finns många lovande features på deras lista. Vi lämnade Mumble för TS och längre fram så kanske Discord blir aktuellt?