Inlägg av zlimjim

Inlägg som zlimjim har skrivit i forumet

1

Nej tack.

"Gameplay". En trailer med alla vinklar som man garanterat aldrig kommer att spela från...
Men nice med Skaven!

Skrivet av Rydell1986:
Skrivet av sam_s:
Skrivet av Rydell1986:

Det är inte bara buggigt, utan så ofärdigt att man häpnar över att inte hitta en "Early access"-stämpel någonstans på Steam-sidan.

Det kraschar, det har minnesläckor, det hittar inte vanliga trådade Xbox-gamepads, att binda om kontrollerna buggar, djur fastnar i marken, ljud och skärmupplösning stökar. Vidare: gränssnittet är kasst.

men vi ger ett trasigt spel 3 av 5....

Du bör kanske tänka på att alla inte upplever dom problemen. Jag har t.e.x haft en relativt problemfri upplevelse med The Hunter: Call Of The Wild. Förutom en del konstig pathfinding för djuren ibland och dåligt gränssnitt så har det fungerat bra.

Så väl må vara, men nu skrevs det inte recension på din spelupplevelse utan någon annans som beskrev de problemen jag lyfte i min kommentar, och då är det väldigt märkligt att spelet får en 3.a

Om de nu har skapat en jättebra jaktsimulator, med bra grafik, skön känsla och allt annat man kan hoppas på - men spelet är buggigt. I så fall tycker jag att 3/5 är ett rimligt betyg. Spelet skulle kanske fått en 4a annars.

Skrivet av Svinfet:

"Det svenska spelundret Minecraft slutar aldrig att överraska"

Eh? Va? Minecraft är lika intressant som en bortglömd gympapåse med mögliga fotbollsstrumpor.

100 miljoner spelare tycker tydligen annorlunda.

Skrivet av rövslickarn:

Konstigt att ingen annan har försökt sig på den här genren.
Finns stor potential, speciellt nu när så många är besvikna på Sims 4.

Eller hur! Kanske ännu en genre för Paradox att ta över, som de gjorde med Cities/Sim City

Skrivet av LVX156:

Snälla FZ, sluta skriva att saker är "värda" så och så mycket, det är ju inte sant.

Visst, en sak i spelet kostar si eller så många miljarder ISK, och eftersom man kan köpa speltid med ISK (ca. i miljard ISK/månad) så kan man ju räkna ut att si eller så många miljarder ISK kan användas för att köpa si eller så mycket speltid, för att sedan konvertera det till pengar när man vet hur mycket en månads speltid kostar i riktiga pengar - men det går ju inte att konvertera på det sättet i verkliga livet. Man kan inte för 125 000 kr köpa ett Citadel.

Om jag bygger ett skepp för två miljarder så kan jag ju inte sälja det för 400 kronor, det funkar inte så.

Jag vet att ni skriver så (precis som alla andra siter) för att en sån rubrik är jävligt bra clickbait, men det blir inte mer sant för det.

Det ger ju en bättre fingervisning än att skriva att värdet är typ 1,3 triljoner ISK, vilket inte betyder ett jota för den oinsatte.

Jag köpte det på Xbox i och med PC-strulet. Där har jag varvat under sommaren så för PC blir det inget köp.
Rekommenderar dock spelet starkt!

Förutom inflation så får man inte heller glömma växlingskursen. Innan 9/11 stod dollarn i ca 10 SEK.
Playstation 1 kostade $446 = ca 4460 SEK (med inflation kanske 5500-6000 SEK?)
Xbox 1 kostar nu $500 = ca 3200 SEK

Nej den här recensionen håller jag inte med om. Visst, buggarna är jobbiga men därutöver tycker jag att Origins är ett riktigt bra spel.
Det är klart att vissa miljöer återanvänds. Det är ju samma stad! Men jag tycker att de löst det på ett bra sätt då miljöerna ändå är annorlunda från City eftersom det utspelar sig en tid inann - det handlar inte om en copy-paste.
Jag ställer mig även frågande till hur det kan dra ner betyget så mycket att så lite är nytt, då FZ ger NHL 14 en 4/5 då 95% av spelet är NHL 13...

Skrivet av Preed:

"Spelskapare" är väl väldigt generöst? Licensierade inte i princip bara hans namn och ett par böcker? Eller har han varit inblandad? Utbilda mig gärna om jag missat nått.

Clancy var faktiskt med och startade företaget Red Storm, som är företaget som från början skapade Rainbow Six och Splinter Cell.
Så han var nog i allra högsta grad inblandad. Kanske inte som kodare direkt men som säkert som expert och kanske designer/manusförfattare.

Edit: som redan nämnt.

1