Inlägg av kirre87

Inlägg som kirre87 har skrivit i forumet

Att Microsoft väljer att släppa en konsoll så pass sent bara för att den svenska marknaden inte är värd att sattsa på gör mig förbannad. Kan inte säga att det är så men det är så jag uppfattar det. Särbehandling gör mig förbannad! Hade tänkt köpa den men nu blir det ingen konsoll alls.

Att Microsoft väljer att släppa en konsoll så pass sent bara för att den svenska marknaden inte är värd att sattsa på gör mig förbannad. Kan inte säga att det är så men det är så jag uppfattar det. Särbehandling gör mig förbannad! Hade tänkt köpa den men nu blir det ingen konsoll alls.

Imac och pc kvm switch

Hejsan alla! Jag har funderat på om det på något sätt är möjligt att köra en kvm switch med 2 burkar och då använda den stationära imacen som skärm för både en stationär pc och då imacen såklart. Är detta möjligt och om, finns det några bra förslag?

de kunde ju lagt ner pengar på att göra det bra, nu ser det ju mest ut som lite halvtaskigt skräp man kan köpa billigt på utförsäljning av föråldrade spel...

man kan lägga den i en påse ris, fungerar för vissa,

det RobbazSweC menar är troligen att han saknar 40 manna raids som tar evigheter att planera/genomföra. om det inte va det han tänkte på så är det nog att det finns ett missnöje i blizzards tänk på design. alla gillar väl skinande saker glimmer och fina färger?

samsung har problem med sina skärmar verkar det som.
har valt bort samsung som alternativ att köpa.
även om deras produkter skulle vara gratis skulle jag inte ta emot dom.
samsung står inte för kvalité.

http://www.logitech.com/sv-se/speakers-audio/headphones

snygga och bra men lite dyra. men det är värt varenda krona!

längtar som fan tills releasen!

har svårt för det här spelet, men vet att många avgudar det.
skulle jättegärna villja gilla det men, smaken e som baken!

AC är nog ett av de få spel jag fastnat för, storyn och hela miljön gör spelet prisvärt.. sen att man får slakta eller smyga sig på o slakta e ju verkligen ett stort +

det finns workarounds för allt, knepet är bara att veta hur man gör

äntligen ett spel som inte är gjort för 10 åringar till wii.
det här e efterlängtat och kan bli bra.
ser fram emot detta spel!!!!

Nya spelbara raser i Asheron's Call

vad e detta??? :S

kan även vara att ditt graffekort har blivit överhettat och tog skada.
fungerar det inte att byta skärm så byt grafikkort.
hade liknande ditt problem.

detta beror på ett kompatibilitets problem i Windows 7.
prova att köra programmet som administratör, funkar inte det får man köra programmet i kompatibilitetsläge för antingen Windows vista eller xp.

fungerar inte detta så bör ni leta efter en uppdatering på spelets på deras hemsida.
oftast brukar de släppa lite olika patcher för att fixa såna här krascher.

i annat fall så e det drivrutiner av graffekortet som bör provas.
lycka till och återkom med svar om det löste problemet

föredrar sony mer och mer numera.
var lite skeptisk i början mot sonys produkter men som jag ser det nu så är sony klart en vinanr i både kvalite och pris

gränsen för snålhet har precis nåtts, ea vill tom. tjäna pengar på de stackarna som faktiskt provar spelet innan man köper det.
själv provar jag aldrig demo utan köper det jag vill ha, e det dåligt så må det vara så men jag förstår alla er som kör demon för att utvärdera spelet.
Skärpning EA games... bara för man e stor ska man inte mjölka pengar ur de som stödjer erat företag..ush!!!

undvik trådlöst i så stor mån som möjligt, om du inte känner att du måste ha trådlöst såklart. det är en smaksak och själv känner jag att trådlöst kan vara lite instabilt men om jag hade valt att ha trådlöst hade jag absolut köpt sakerna som 73mpl4R rekomenderar.

att snåla vad gäller datorer är dumt, självklart ska man inte välja det dyraste men jag rekomenderar att lägga ner lite klöver på just kylning, man vill ju inte sitta med ett tröskverk i vardagsrummet eller vart man nu väljer att ha sin dator.