Inlägg av Pholiage

Inlägg som Pholiage har skrivit i forumet

Komiskt problem som man aldrig haft på pc....huehuehue PCMR...

Bokade 6 juni på inet. Fick mail för några dar sen att det kanske inte räcker till alla. Men nu är bokningar "full". Så vette fan om man får någon detta året. Verkar som de antagligen tagit för många förbokningar eller så får de inte så många som de trott från början.

Lutar åt ett FE 3080 eller ersättaren (super/ti). Blir inte köp förräns dec eller jan. Ska köpa sprut till bilen.

Jag är nyfiken på vad 3090 levererar. De vill ju inte säga hur mycket snabbare det är mot 3080. Men kostar dubbelt så mycket. Visst är det mycket mer minne men annat än cgi arbete ser jag inte varför man behöver 24gb. Men det är ju 25ish % mer cudacores. Så 14gb mer minne+25% mer prestanda=100% kostnad?

Hur får man det till konkurrensbrott. Ingen som tvingar Epic att använda varken Google play eller appstore. Att hoppa förbi avgifter för att använda en tjänst är fan fult. Steam lät sig inte rubbas tror knappast att Apple som aldrig get vika till nånting alls kommer göra de nu

Såg en kompilering av hans återkomst stream. Aldrig tittat på hans streams innan men visste vem han var. Gillar faktiskt stilen och musiken.

Perfekt. Nu har jag en giltlig anledning att köpa PS5 för min sambo. Ett av få spel hon tycker om att spela. Vi körde igenom 1an med "3 star" rating på alla banorna.

Köpte Crysis för 99kr (skiva) för länge sen. Switch 600...😐. För 500 får du alla spelen just nu på steam. Alltså har inget emot att fler pc spel hamnar på Switch men va fan kostar de så himla mycket mer. Drar mig hela tiden för att köpa nåt på eshop. Man känner sig lurad jämnt. 90% är mobil spel som även de är överprisade. Så 700 för inhouse spel och 600 för 10år gamla pc spel... Nä jag fattar inte.

Skrivet av hannes.theorell:

Akta dig bara, om de tjänar för bra så kommer de att hitta på skit som att gå ner i arbetstid eller skaffa familj. Sådant spräcker snabbt tidsplaneringen.

Känns spontant lite korkat att åka i fängelse bara för att hålla svenska bönder med baltisk arbetskraft...

Är väl inget olagligt med att göra så går dåligt för ett företag ?

Hade jag styrt EA så hade jag strömmat kontot fullt och kört skiten i botten. Skingrat vad som återstod och gett pengarna till Sveriges bönder

Skrivet av Ender:

"stämmer därför 3D Realms för att få ersättning för sina kostnader kring musiken". Är det månne ett översättningsfel, eller vad menar han "kostnader kring musiken"? Arbetar han fortfarande på den? Streamar han den live till alla som får för sig att spela de gamla spelen idag?

Den här öppningen från stämningen var intressant:
"COMPLAINT
1. Plaintiff, Bobby Prince, is a renowned composer and sound designer who
has created music and sound effects for some of the most popular video games of all
time, including Doom, Doom II, Wolfenstein 3D, and Duke Nukem 3D
. The video game
community recognizes his iconic music as an essential part of the games
, and his peers
have given him a lifetime achievement award. Mr. Prince’s music has transcended the
video game platform, and many bands have performed and covered his songs.
"

Herregud, jag vet inte var jag ska börja...enda ställa hans namn ens verkar bekant är genom alla stämningsansökningar man läst om genom åren. Några av "tidernas mest populära tv-spel"..."grundläggande del av spelen"? Eller varför inte när Rolling Stones, Madonna och Michael Jackson brukade dra ut på världsturneer med rykande heta covers på hans...låtar.

Jag skulle skratta så tårarna rann ifall det inte var så ofattbart korkat. Det som EGENTLIGEN borde stå är:
COMPLAINT
1. Bobby Prince is a greedy nobody who created some game music no one remembers, at the end of the 19'th century, and is now trying to take part of the success and wealth of others by suing them.

Fasiken så patetiskt.

Så musik är fritt att använda så länge man köpt de en gång?

Förbokat. Första gången jag gör nåt sånt med. Att kunna spela ps4 spelen som man hoppa över för man köpte one x istället gör saken ännu mer klar

Skrivet av Ase:

Oj vilken skit bara spel med katter som var det minsta intressant! annars bara skit! ingen fakta om nåt ! bara en massa struntspel för barn eller japanspel dock var nåt ok speciellt what remains of edit finch skaparna presenterade annars av noll intresse

Hamrade du bara på "förslag" på mobilen? Fattar knappt en enda mening :S

Nån som känner på sig priset (om det avslöjas)? Själv gissar jag på 6000 med sverigeskatt (moms o techskatt)

Shaman från WoW Bfa. Kunna bota min jäv.a öroninflammation nu med en gång..

Skrivet av skymf:

Förvånad att så många gillar gog. Steam funkar bara för att det är "orginalet" i sammanhanget. Men den är så jävla seg.
Hade helst sett en launcher, to rule them all. En hybrid mellan steam och typ epic launchern, som jag upplever som mer responsiv och kvick.

Handlar nog om deras utbud och deras syn på drm. Deras reor är minst lika bra som Steams imo.

Skrivet av rewoX:

Bara jag som tycker RTX i Minecraft är sjukt meningslöst?

DLSS 2.0 Wolfenstein Young Blood?

Ännu en sån nyhet som gör en glad och besviken på samma gång. Jag har klockat över 1000 timmar på Terraria. Är ett av mina "all time". Så mycket som 50-150kr (rea) kan ge är näst intill omöjligt att hitta.

Starbound är bra också men har story och uppdrag....och MECHS!!

Deus Ex/Return to Castle Wolfenstein som SP spel fps
Battlefield Bad Company 2 som MP

Införskaffat mig en PC engine Turbo Duo Rx (längsta konsol namnet förutom Xbox?) som jag tänkte utforska lite. Castlevania Rondo of Blood är på menyn nu iallafall