Inlägg av dummle112

Inlägg som dummle112 har skrivit i forumet

Tråkigt! Villa ju ha deras spel till gamepass

Skrivet av robbis:

Folk klagar på Epic Launcher, men Xbox appen är definitivt sämre och mindre användarvänlig. Jag försöker att använda den så lite som möjligt och går oftast in via webläsaren istället för xCloud både på datorn och PC:n, det är bara i enstaka fall då jag vill installera spelen som jag motvilligt startar xbox appen på datorn.

Jag är ute efter en geforcenow app till xbox

Varför släpper de inte en väloptimerad app till xbox ?!

Måste man ha ett ps5 för den eller kan man streama från playstation now eller vad det heter ?:)

Ni som kallas D-brand för klisterlappar. Vad kallar ni då skal och skärmskydd till mobilerna?

Skrivet av Patrik1975:

Går det att använda en vanlig extern hårddisk via usb som extra utrymme till xbox series?
Så som det funkar på xbox one och ps4

Ja det går för typ alla, men vissa nya funkar det inte för. Se till att ha så snabb som möjlig

Skrivet av Zensu:

Skulle vara intressant att veta hur många i Sverige som faktiskt spelar mobilspel mer än någon vända angry birds(eller vad som är poppis nu för tiden) eller schack/solitaire. Är väl egentligen mest nyfiken att se hur det är per capita världen runt speciellt jämfört med Kina där det är riktigt stort.

Förövrigt menar jag inget illa, är bara genuint nyfiken Personligen känner jag inte till en enda människa som spelar mer än någon enstaka vända av något riktigt enkelt när det inte finns något annat tills hands :3

EDIT: Iof räknade jag inte med småbarn. Men dom lirar ju oftast också dom enkla spelen. Kan väl säga att jag är nyfiken på trafiken när det kommer till "tyngre" mobilspel

Jobbar som lärare på en stor F-9 skola med cirka 1000 elever och har själv tre barn. Mobilspel ÄR stort. Mobile Legends, Wild Rift,
CoD Mobile, Diablo, Clash royale, genshin impact osv.

Kul! Men ändå kalott lustigt att folk kallar det för nya sourcemotorn när den är typ 8 år gammal

Vad är skillnaden på en fejkbana och en fiktiv bana ?:)

Känns som det här borde kommit redan innan TBC. Ett ordentligt flygsystem som inte är alls avancerat.

När man streamar fortnite. Är det verkligen samma streaming-server då? Funkar alltid perfekt och felfritt med låg latens.

Jag har Gamepass för det är otroligt mycket billigare för mig som vill spela nya spel. Att betala 700 kr för ett spel som jag kanske spenderar runt 30 timmar i är inte värt det. Då hade jag kunnat köpa 2 AAA-spel om året. Nu får jag typ ALLA bra AAA-spel samt väldigt många gamla AAA-spel som jag inte hunnit spela för samma pris som 2 spel om året. Nu har jag spelat halo, Forza, Avengers, Guardians samt MASSOR av andra spel redan i år. Så redan nu har jag sparat in minst det dubbla och det är bara snart April. Microsoft Gamepass är SJUKT värt priset, PS plus not so much.

Skrivet av Crank:

Blir väl samma gamla skräpsamling med några få undantag precis som på gamepass. Står över fast månadskostnad och köper dom AAA spel jag vill spela istället.

Tror gamepass är populärt för att man kan få konsol på avbetalning tillsammans med gamepass, och då intalar sig många att det är bättre än det egentligen är.

Vad menar du? Själva tekniken är hästlängder bättre än andra spelstreams som xbox, psnow, geforcenow etc.

Skrivet av Ender:

Kunde inte deras avancerade AI sett att det här skulle ända? Skräp blir inte annat än skräp bara för att man kallar det något annat än för det skräp det är.

Så du vill ha en en stat / skill som oavsett vilken val man väljer så blir det rätt ? xD

Skrivet av PeTTs0n:

Åh om jag ändå kunde våga lita på Bethesda och Todd Howard... för det ligger faktiskt en hel del i det han säger, åtminstone för mig personligen. Inlevelse i spel är för mig otroligt viktigt, och det är så många spel som inte fokuserar på det, eller tar i för hårt, eller bara missar målet av någon annan anledning.

Samtidigt känns det som att de i Starfields design fastnar i lite gamla spår också - faktionerna verkar väldigt stereotypa, och övertalningssystemet känns inte som något de egentligen tänkt igenom särskilt mycket. Psykologiskt är vi ju olika, och med olika övertalningsförmåga - en del har en nästan kuslig förmåga att alltid säga "rätt" saker i princip oavsett vem de pratar med, och jag hoppas de väger in det i någon slags färdighetssystem. Det lät inte så på konversationen i videon, men med en mer vässad övertalnings- och/eller manipulationsförmåga finns det ju kanske mer tydligt "rätt" eller "fel" saker att säga för att uppnå sina mål i en konversation, medan någon som är mindre skicklig på sådant kan kläcka ur sig ungefär vad som helst, till vem som helst.

Synd att stadia inte tog fart! Google har verkligen den bästa kvalitet och minst Delay på sin streaming. Hade älskat ifall Geforce now och Xbox streams hade funkat lite bra

CS 1.6 krävde steam innan hl2 kom ut fixa dirr!

Skrivet av Margy:

Att ha med achievements/trophies baserat på att man ska göra vissa saker under multiplayermatcher är nog illa. Att ha det som en del av ett BP och XP-system känns rent korkat.

Det extremt jobbigt när hälften av lagkamraterna (eller motståndarna) fokuserar på att få fem "kills" med kniv eller står och väntar ett visst fordon eller dylikt istället för att göra det som spelläget går ut på.

Varför är det illa att kunna få achievements genom multiplayer....? Kan ju vara mer än en achievement än att klara något simpelt i SP

Någon som har tips på vad man inte ska missa ?

Skrivet av hoppalängdhopp:

Nu när Sony har börjat släppa sina titlar på Microsofts platform (PC) går Microsoft och köper upp etablerade spelutvecklare och utesluter Sonys platform. Intressant utveckling.

Sony gör knappast detta av good wiil. De har varit snikna i alla dessa år och nu börjar MS få övertaget istället, då passar det att börja öppna upp för andra plattformer.

Skrivet av johanAndersson:

Vilken uppoffring. Nu kommer de bara tjäna 12% gånger noll kronor istället för 30% gånger noll kronor.
Microsoft Store är en mardröm som jag inte kan tänka mig att många utsätter sig för.

Du missar att xbox är en del av microsoft store. Där finns det mycket pengar att hämta ska du se