Inlägg av HardRenaLine

Inlägg som HardRenaLine har skrivit i forumet

Skrivet av xverminator:

Undrar förresten om Google Maps kommer i VR format och 4K

Google Earth finns redan i VR och det är rätt bra http://store.steampowered.com/app/348250/

Budget Cuts, Sundered och Pit People ^^

Donal pls

Skrivet av RaXha:

Gissar på att det har att göra med hela den där grejen med att man måste låsa upp sitt kort varje gång man ska göra internetköp?

Yes, det blir problematiskt när de drar pengarna så långt efter beställningen utan att säga till NÄR själva dragningen sker.
De gör en såkallad "handshake" (drog US$1 från kontot och satte tillbaka samma summa igen) först för att se om de kan dra pengarna vid beställningen och går det igenom så tror den att den kan dra den större summan senare vilket inte går med det öppna/stänga kortet-systemet.
Det hjälper inte att de försökte dra pengarna klockan 01:01 natten till fredag heller..

Ett alternativt hade varit att haft en säker överföring som så många andra sidor erbjuder.

Som en av de som fått problem med betalningarna så beror det inte på bankerna direkt, utan deras anti-bedrägeriåtgärder och Digital Rivers dåliga kommunikation med bankerna.

Digitial River Inc. som har hand om betalningen (för de som inte valt paypal) kör en helt automatiserad process som testar att dra pengar helt utan att säga till om när vilket ställer till det för en del banker. (Nordeakunder som har debit/bankkort istället för kreditkort är drabbade bland annat.)

Det gick att ställa om frakten till andra saker än express även om express var förinställt. vilket gjorde att frakten landade "endast" på 41€

Skrivet av henks:
Skrivet av Devan:
Skrivet av Luciphear:
Skrivet av Devan:

Alla som fortfarande spelar 1.6 rycker på axlarna och spelar vidare

Alla som inte spelar CS eller inte har intresse av CS menar du.
Med det sagt, förstår bara inte poängen med kommentaren, haha. Är det ett hint att du tycker CS:GO är katastrof/dåligt/tråkigt?

Själv föredrar jag CS:GO över tidigare spel.

Japp, spelade cs från beta 0.3 och source i flera 1000 tals timmar, och cs:go i ca 10 timmar när det släpptes, tyckte det va det sämsta spelet som vavle släppt någonsin va grymt besviken.

Edit: efter starcraft så va cs mitt liv från 98/99 eller när nu 0.3 betan släpptes tills wow lanserades, sen va wow mitt liv i 8 år

CS har aldrig varit i beta 0.3 så nej det har du inte spelat.

http://counterstrike.wikia.com/wiki/Counter-Strike_Beta antar att han menar beta 3.0.

Själv började jag spela när de_train kom (Beta 5.0)

Skrivet av Hipshot:
Skrivet av batteridriven:
Skrivet av pelson:
Skrivet av Hipshot:

Kan dom inte göra något nytt spel i stället?

Valves största pengakossa efter möjligtvis Dota 2, överlägset största FPS spelet på PC de senaste åren med en extremt stor esport-scen. Skulle vara absolut idioti att inte fortsätta som dom gör.

Undrar om inte Steam och TF2 är det de tjänar mest pengar på, i den ordningen.

Steam, CSG, Dota, TF2 tror jag?

Jag skulle sätta mig på att det är precis som du skriver hipshot, TF2 är deras minst populära spel utav de som fortfarande är under aktiv utveckling.

Skrivet av Vercadi:

inte så speciellt höga?

Det beror lite på hur man ser det antar jag.
största delen av systemen i folks hem har inte de korten eller bättre. För mig innebär det att det är "högt" iallafall.

Men sen finns det ju kort som är bra mycket bättre också såklart ^^

Skrivet av Atteros:

Ser mysigt ut, men ett litet indie-spel som är klart på 4-5 timmar kanske känns inte värt 37€
Jag avgör alltid om jag köper spel beroende på speltid mer eller mindre. Total war spelen + all dlc blir ganska billigt om man lägger ner 800-900 timmar i dom

Drar du igenom spelet på 4-5 timmar under tiden du streamar det utan att kika på någon guide så kan jag betala igen de pengarna åt dig, för det vore underhållning att se någon jobba så fort i sitt första försök. (~10 gånger snabbare än genomsnittet). Sen är det en del extrapussel som bör plocka på ytterliggare ett par timmar, kanske 4 timmar till i din takt

Jag blir åksjuk av detta spelet som bara den och ganska omgåande dessutom(spelar på PS4an inte på PCn för en gångs skull).
Vill tillägga att jag aldrig blivit åksjuk av något annat spel innan och då är FPS det jag spelar mest inklusive HL2 som så många blir åksjuka av.

Skrivet av Kleptoman:

Du kanske bör titta på filmer ifall du vill ha verklig grafik istället för att spela spel om det nu betyder så mycket för dig.

Läste du mitt inlägg alls innan du bestämde dig för att citera mig?
Inte någonstans skrev jag om "verklig grafik".
Grafiken oavsett om den är pixlig, cellshadad eller ska representera någon form av realism är bara en del utav det som utgör känslan, likaså ljud, kontroller och innehåll.
Film är för mig ganska ointressant då innehållet är mer begränsat än i spel.

För mig spelar det en roll en del i alla fall; Det är stämningen i många spel som är make or break.
Tighta kontroller och att rörelser från karaktären man spelar blir som man tänker sig till 100% viktigare än allt annat enligt mig.
Att visa upp en produkt på det viset som i Watch Dogs/Division för att sen göra en nedgradering kan jag tycka är avskyvärt, men man ska alltid räkna med att saker förändrar sig under utveckling av produkter; oavsett vilken produkt det rör sig om.
Slutligen så vill jag få fram att man ska kanske inte visa upp en produkt förrän den är nästan färdig då det bara leder till "onödigt lidande".

Skrivet av Jesper1230:

Kan det inte vara så att de inte har tillverkat alltför många OR och därför tar lagret slut? Eller måste det vara att många köper den?

Att ha saker på lager innebär att man binder upp kapital som kan gå till mer lönsamma produkter (då jag misstänker att företaget/företagen som producerar hårdvaran har fler kunder än Oculus VR).

Det kan även vara så att de hittade produktionspartnern sent eller gjorde sena förändringar av produkten vilket kan innebära att de inte ens har börjat producera ännu.

En sista punkt är att de kanske skjuter upp så för att delvis kolla köpintresset och även inte göra folk besvikna med att leverera senare än de utlovat.

Skrivet av Ankh:

först ett vattenkylt evga 780ti

Räcker det med ett 780ti?

Undrar hur högt CS:GO/GTA V hamnar på den listan som Buio visar här ovan om man tar med ingame-köpen osv... Finns det någon statistik på det?

Skrivet av vampyrer_suger:

High end är väll kanske lite att ta i, radeons r290 kort räcker ju för att maxxa occulus.

1. Oculus* (*väl *maxa)
2. Nej du kan inte "maxa" Oculus eller någon annan VR-hårdvara som det ser ut nu då gränserna för vad som krävs bestäms av varje enskild mjukvara(eller spel om du så vill).
Exempelvis kan jag slänga in ett spel som kräver ytterst lite och "maxa" den på mitt gamla 460ti-kort redan idag.
I framtiden kan det komma ett spel som inte presterar särskilt bra på den saftigaste datorn som existerar idag, utan att byta bort HMD:n.

Det enda som finns i dag är riktlinjer för vilken hårdvara man bör sikta på för att få en bekväm upplevelse.

Skrivet av vampyrer_suger:

Du verkar ju inte veta hur en occulus fungerar, så kolla upp det först vetja.

Börja med att göra din egen läxa innan du spyr ur dig galla på detta viset. ^^

Inte meningen att låta otrevlig.

Som flera andra så sitter jag på ett gammalt ruttet kort och inväntar VR-släppen och planerar att köpa en hyfsat VR-säker dator. Det blir inget köp av några komponenter alls innan de första reviewsen av konsumentversionerna på både HTC Vive och Oculus Rift har dykt upp på ett flertal sites.

Skrivet av guran33:

Skulle uppskatta att varje kill i CS är ca 30% tur pga faktorer som man inte har någon kontroll över.

Vad baserar du detta antagande på?

Skrivet av Atteros:
Skrivet av Tompa:
Skrivet av BeeJac:
Skrivet av Tompa:
Skrivet av Atteros:

Skrev de på facebook med, cher wang är en tjej

*Gömmer mig*

Mycket glögg på redaktionen nu?

Sjuka barn som vaknar 04:30 är lite samma sak.

hahah, fullt förståeligt
Värt att nämna är att hon är med i Forbes lista med "most powerful women". hon är ju säkert störst inom IT-världen som kvinna!

Jag vet inte hur man mäter "störst inom IT-världen" men den första som dyker upp är i mitt huvud när man säger de orden är Marissa Mayer ^^