Inlägg av hansis

Inlägg som hansis har skrivit i forumet

Jag gillade spelet, men väntade till julen för att köpa den via Epic och rabatt. De ville ha 600 kr för PC versionen och man förstår att ingen köpte. Hade de sålt den för 400 från början hade nog fler nappat.

De är som en trasig skiva. Säger detta efter varje misslyckande och sedan upprepar de samma sak efter varje spel. Dummare utvecklare får man leta efter.

Det här spelet kommer att vara slutet för deras bolag. De skulle jobbat med det de är bra på och inte det här fjantiga spelet.

Skrivet av magma:

Hoppas de fixat input lag, ligger runt 30-40 ms i strider ibland, är nästan ospelbart. Och ja, ta också bort 60 fps cap om det går. Kör hellre 720p med sjyst respons i kontrollerna än 1440p och seg respons.

Om du spelar i borderless så sjunker inputlag till 12-13 från 30. Har haft samma problem.

Har tappat all respekt för DICE. Tror inte de kan skapa något bra längre. BF5 är ett bra bevis på det.

Vilket spel. Älskade verkligen allt med det. Tycker det är konstigt att de aldrig kom tillbaka och gjorde del 2. Visst skulle man önska en remake, men kostar det inte mycket kan man köpa och köra lite för en nostalgi tripp

Skrivet av Hcz:

Har redan 32h i spelet och har inte haft några problem. Kör på en 49" 5120*1440 så borde ha fått problem med den upplösningen. Köpte spelet på Epic så kanske fungerar bättre där?

Kör på Medium vilket ser riktigt bra ut då man inte hinner se alla detaljer när man hoppar och skuttar konstant. ligger en bit över 100fps med mitt 2080ti.

Har också köpt via EPIC och inga problem heller. Önskade dock lite högre fps när man sitter med en 2080ti.

Skrivet av Razuco:

Vill gärna se ett nytt Freedom Fighters. Med samma makerings system som i GR:Wildlands.

Det var länge sen, men vilket bra spel de gjorde. Fattar aldrig att det inte dök upp någon uppföljare.

Det kommer se ut precis som vanligt i BF5. Kommer ligga folk överallt med MGS och campa.

Ser skit ut. För varje spel de gör känns det som att Sami är mindre och mindre med när det kommer till story i deras spel.

Har testat i några timmar och tycker att spelet är riktigt bra, men, jag gillar också spel som denna. Det är väldigt mycket dialog och text något som passar mig. Själva detektiv delen är även den enkel och lätt att följa. När det kommer till prestanda så är fps låst till 62 tror jag, men man kan låsa upp fps i ini filerna. Min ligger på just nu runt 78 fps och då har jag allt på epic, AA av helt. Systemet jag använder en I7 9700k med 1080 GTX, spelar på en skärm med upplösning 3440x1440. När det kommer till mus och keyboard funkar det klockrent. Visst själva gameplay mekaniken när det kommer till vapen är ok, men inget mer. För 300 tycker jag att det är bra spel hittills, me like, men det passar nog inte alla speciellt om man har tänkt sig högt tempo för det är verkligen inte det.

Skrivet av Corolyn:

Sitter och väntar på att GMG ska få tummen ur och skicka min kod...

De har glömt vissa. Maila till de och be om en nyckel. Det fick jag göra.

Spelet är bra och snyggt , men att hoppa 10 cm fick mig att ge upp. Pallar fan inte

Var det rea där? Det mesta har varit bara skräp , men de har okej priser på nya spel.

Hade varit bra om man kunde få nycklarna snabbare bara.

Skrivet av McNord:
Skrivet av Mabec:

Finns billiga nycklar till spelet på många sidor, tex www.g2play.net eller www.cdkeyhouse.com (Steam ofcörse)

Är det bara cdkeys som man köper på dessa sidor? Och är de pålitliga?

Du köper ryska nycklar som sedan aktiveras via VPN för att kunna användas. Detta går helt emot reglerna som Valve har för användning av Steam. Märker de det kan du ha tur att de bara revokar din nyckel eller i värsta fall blir du av med hela steam kontot.

Ni ska nog akta är från att köpa de där nycklarna om ni vill ha kvar era steam konto.

g2play.net är inte en steam godkänd återförsäljare. Vågar ni ta risken så kör på , men jag skulle avråda från det.

Hahaha. Vilken besvikelse, men kan ni seriöst säga att ni blir förvånade att detta händer.

Strax efter att skiten har floppat kommer de lägga ner Bioware med.

Ghost Recon: Future Soldier är ospelbart för pc-lirarna

Jag har inte haft några problem alls med spelet. Kör 30 inch skärm med allt på max utan lagg. Det ända som jag inte gillar är att det inte finns 16:10 aspect ratio.
Ubisoft har även släppt 2 patch för att åtgärda problem.

Det måste vara något fel på er testsystem. Jag kör allt på max och 2 AA på en 30 inch och det laggar ingenting hos mig. Kanske ati har glömt att fixa drivers till nya spel som vanligt. I övrigt har jag en i5 760 3.6, 6gig ram och 580 gtx overclocked.

Det är inte deras fel att spelet inte kom till PC. Microsoft betalade ändå för utvecklingen och kan tänka mig att de hade mycket att säga till. Jag tycker ändå att det ska bli jättekul att spelet äntligen kommer till PC. Remedy är en av de få spelutvecklare som är kvar som kan leverera bra spel. Jag betalar gärna för allt de släpper på PC. Synd bara att de inte fick göra Max Payne 3.