Inlägg av Zedzo

Inlägg som Zedzo har skrivit i forumet

Skrivet av Anton Q:

Det är en spekulation - jag behöver inte förbättra den.
Om det jag säger inte är övertygande så är det kanske en rätt dålig spekulering.
Varför skulle jag försöka framställa den som mer underbyggd än vad den är?

"I've got a hunch" - och gav uttryck för den.
Jag tänker inte börja samla underlag eller leta runt efter argument för att försöka stärka vad som, som sagt, bara är en hunch.
Det vore ju att manipulera sanningen.

Han menar att du ska förbättra hur du uttrycker dig och inte vara så otrevlig. Åsikter får du ha hur mycket som helst, även om du verkar vara i minoritet just i den här frågan.

Skrivet av Slimebeast:

Oj. Imponerande om det är sant, ffa den kortare versionen.

Kan nån dubbelkolla att den svarar så?

Om det nu var så viktigt för dig att motbevisa någons skärmdump i ett forum så dubbelkolla själv? Känns som du underskattar chatgpt om du har så svårt att tro på att det kan vara en legit kommentar

Skrivet av Bro Exotic:

Kommer dö lika snabbt som Rocket Arena eftersom EA inte kan läsa av marknaden över huvud taget.

Tyckte detta kändes mycket roligare än rocket arena, men tror tyvärr du kan ha rätt. Även om 10 dagar gratis är bättre än inget, då såna här spel lever eller dör lite på spelarbasen, så tycker jag det är konstigt att dom inte gör det f2p.

Skrivet av Razuco:

Vet inte om ni har sett detta men Gameinformer har fått spela selet : https://www.youtube.com/watch?v=VL2-3Le1wUY

Du läste inte artikeln så noga va? 😉

Skrivet av RaXha:

Vänta lite, varför funkar Steam-versionen? Vad är de "förklarliga skälen"? 🤔

För på steam köper du spelet online så det går inte att förbjuda. I alla fall inte utan att dom skulle förbjuda hela steam vilket nog hade känts extremt.
Så det är alltså den fysiska handeln av spelet som påverkas, så antar det är därför det förstör för exempelvis de som vill spela på sin Switch!

Edit: efter att ha läst på wikin som någon länkade så vet jag inte längre, verkar visst gå att blockera enstaka spel på steam.

Såhär står det på wikin för Song of memories:
"Banned because of implied sexual violence. The game was available for purchase on Steam without classification until it was taken down on 12 October 2019."

Skrivet av Gandy:

Vad menar ni? Har använt server browsern där alla gamemodes funnits att välja....tryck på "advanced search" så får du fram gammal hederlig browser

Jamen då är det bara den rundan som har det gamemodet. Nästa karta som servern kör har ett annat gamemode. Nu finns det servrar som kör bara tex domination

Inte så konstigt dock att han inte var i dunderform när de andra fick 1 år på sig att förbereda sig medan Heaton fick två veckor..

Skrivet av jyggen:
Skrivet av Cybersoul:
Skrivet av Dominus:
Skrivet av Cybersoul:
Skrivet av Prixm:

Det är ju redan uppe med två servrar väl? Detta är bara en till server, så som jag förstod det? Man kunde dock transfera sina lvl 60 chars dit från Nostalrius etc.

Men detta kanske betyder att alla börjar på 1 och ingen kan transfera chars? I så fall kommer det bli kaos!

finns 2 som du kan lira på nu, och nu kommer den 3e som är helt fresh. från 1 server till 3 och blizzard står och säger "you think you do but you don't"

Vad som är intressant är hur många spelare som finns på dessa servrarna, ej hur många servrar det finns.

Pvp servern har 9-10 tusen online och den andra som är PvE har 5-6k online och den nya ska bli en PvP så den kommer nog få runt 5k kanske

https://elysium-project.org/status

population != antal online

Fast jo?

Skrivet av zauii89:
Skrivet av Zedzo:

Tyvärr rätt väntat. Inte mindre tråkigt för det dock.
Fler stora speltillverkare och utgivare borde verkligen titta på t.ex. Bohemia Interactive när det kommer till modsupport och apa efter lite.

Omg, modsupport är ju precis vad som krävs. Sällan att spel är tillräckligt bra "out of the box" av utvecklarna för att passa en vettig esport-scen.

De låser istället ner spelet så det inte kan moddas, och de kommer även inte släppa några dedikerade servrar för allmänheten att hantera, vilket betyder att detta spel aldrig kommer bli något på den esport-scen som pc/csgo håller till.

Detta är extra anmärkningsvärt om de trots allt körs på en moddad source-motor, denna har mod-stöd och stöd för dedikerade servrar out of the box så det har snarare gått en "extra mile" för att förhindra för allmänheten att köra dessa själva.

Möjligen blir spelet populär på konsollesporten där de varken bryr sig om fairplay eller skills, utan de kör med allt från killstreaks till perks i vad som *host* *host* kallas esport...

Citerade du fel person? Annars hänger jag inte med.

Inget stöd för moddar i Titanfall vid släppet

Tyvärr rätt väntat. Inte mindre tråkigt för det dock.
Fler stora speltillverkare och utgivare borde verkligen titta på t.ex. Bohemia Interactive när det kommer till modsupport och apa efter lite.

Nu har jag inte provat spela cod på konsol så det kan jag inte uttala mig om, men efter mw2 så är det i alla fall på pc katastrof. Det är liksom inte "skönt" att spela längre, så som det var i cod4 och mw2.

"Få moderna multiplayerspel kan konkurrera med flytet i kontrollerna och intima träffkänslan"

lol

Skrivet av helium9100:

Najs, har bara små provat morrowind och sedan lirat de senare spelen som fan så kan vara värt att kolla in arena och daggerfall. Nån som vet om man får med allt dlc i både oblivion och skyrim?

Ja, alla som läste artikeln.

"Dessutom följer alla större expansioner och DLC till dessa med: Tribunal och Bloodmoon till Morrowind; Knights of the Nine och Shivering Isles till Oblivion; samt Dawnguard, Heartfire och Dragonborn till Skyrim"

2014 är ju så långt bort:(

Omg, kommer det finnas tanks i spelet?!
MIND
BLOWN

Hoppas att det inte stämmer. Nutid känns alldeles för uttjatat. Ser nog hellre ett andra världskriget spel till och med, vilket säger en hel del. Förhoppningsvis blir det någon form av 2143.

Låter lagom.

Säljrekord för Diablo 3

Även om det hade sina flaws så ångrar jag då inte mitt D3 köp. Upp till level 60 hade då i alla fall jag och de kompisar jag lirade med riktigt roligt!

Skrivet av Wartex:

Tycker att det går ganska långsamt för dem om jag ska vara ärlig. Okej, det är trevliga nya features, men jag menar, de har en enorm fanbase varav många troligtvis har kunskaper om arma-modding och skulle kunna tänka sig gratis mot att få vara med och testa spelet tidigt. Sen har de samtidigt tillgång till Bohemia Interactives verktyg och kunskaper.

Det är så mycket som skulle behöva fixas innan de börjar lägga till nya saker som kläder och nya bilvrak som inte verkar påverka gameplayet till någon större grad.

Spelet har dock verkligen potential, och när det väl kommer ut så kommer jag köra det. Men jag tycker som sagt att de borde fixa spelet så det är spelbart först, och sen när det har kommit ut kan de börja lägga till ny content periodvis för att hålla det fräscht längre.

Dom har olika personer som jobbar på olika saker. Bara för att de jobbar med clothing-system etc. så betyder det inte att de inte jobbar med att fixa buggar och dylikt. Det är ju svårt att visa upp annat än nya "features".

Och det är klart dom inte ska släppa det utan att det är färdigt. Hur tänkte du där?

Tror fortfarande inte jag sett ett snyggare spel än tvåan. Kan de få trean att se ännu snyggare ut så ja tack!