Inlägg av cRYPT0NiT3

Inlägg som cRYPT0NiT3 har skrivit i forumet

Skrivet av lyrael:

För att slänga till med nått som inte nämnts så säger jag "The Dig".

Ja den var bra, musiken, storyn allt...

Och vinnare är...

Det finns bara ett rymdspel idag värt namnet, eller egentligen två men den ena av dem är tyvärr tomt på innehåll.

Nummer 1: EVE online,

Asså, ett mer komplext spel än detta finns inte överhuvudtaget, spelmekaniken, marknaderna i spelet, ekonomin, industrin, communityn kring spelet helt sjukt, spänningen, frustrationen... Den har allt..

Har man väl bemästrat den rätt svåra inlärningskurvan så är djupet i detta spel något som andra spel bara drömmer om. Allt går att bygga, allt går att köpa, allt går att sälja, allt (det mesta) går att skjuta på. Uppdrag, PVE, PVP, det finns något för alla även om en del av detta kan vara svårt göra själv. Ofta behöver man en grupp att joina för att kunna komma åt en del av spelets bästa förutsättningar. Största nackdelen med spelet är att den allt mer fyllts ed mikrotransaktioner som egentligen är helt onödiga elelr inte ens nödvändiga i spelet alls men de finns där och uppmuntras givetvis av ägarna.

Det andra rymdspelet värt att spela är Elite Dangerous men här har de missat totalt med att fylla rymden med innehåll. Visst det finns att göra på en liten del av rymden men resten är bara hoppa omkring utan något egentligt mål i sikte. Kan ha ändrats för det är två pr sen jag spelade sist på grund av denna anledning.

@KeyserSoze: Alltid lika kul med lite JB's

EvE online moments...

Gör väl inte spelet helt rätt men...

99kr/månad inkl. alla spel som släpps på den.

...

Detta är helt klart framtiden, inga svindyra grafikkort, datorer mm men frågan är ifall det blir enkelt (billigt) för alla spelutvecklare att släppa sina spel via Stadia? Men eftersom pro varianten kostar som ett Netflix konto lär de flesta som spelar några spel abonnera på detta också, speciellt om spelen ingår i priset.

Fördelar:
Max grafik (om du har snabbt internet).
Alla spel ingår i priset/abonnemanget
Går spela på de flesta skärmar

Nackdelar:
Man blir ägd (låst) av Google.
35mbit krävs, dvs inget för mobila nät om du inte bor mitt i stan.
Är ni många familjen som spelar krävs mycket internet speed, med mobila nät är det bara glömma detta.
En handkontroll!!! Handkontroll är det sämsta som hänt i de flesta typer av spel (inte tillräckligt snabbt), varför inte valbart?
Latency, jag tror inte det går inte undvika, var sitter servrarna som tar emot och skickar all data, de säger att det inte ska finnas men... Nja, jag är skeptisk men vi får väl se om de hittar på någon form som löser detta.
Var är alla indie spel? Kommer de släppa Stadia för alla som vill lansera spel eller bara för mega bolagen?
Moddar, addons etc???

Många frågor, tror detta blir bra för de fläskiga bolagsspelen men inte för de mindre.

Jaha, som jag misstänkte.

Det verkar som fler och fler speltillverkare som ska lansera spel tillsammans med dessa bolag som Sony m.fl. blir bara allt sämre. Det ska produceras kvantitet framför kvalitet och med alldeles förkorta "tillverkningstider".

Därför köper jag aldrig numera några större speltitlar före de varit ute ett par månader, spenderar hellre pengarna på indiespel där man faktiskt får mer och mer valuta för pengarna, även om vissa är Early access.

Mitt råd till andra, sluta sponsra storbolagen på pengar och stöd de som faktiskt har bra idéer till spel.

@Kixo: Du kan om du vill sno precis allt från en hel allians, coalition... från tusentals spelare... om du är en duktig tjuv dvs

@anon_326725: Det är aldrig för sent att börja spela EVE online, dessutom är det free to play en lång stund i början + alltid om man så önskar. Givetvis finns det begränsningar då.

Det händer mycket i EVE rymden för tillfället

Men det är communityn, spelarna och allt det som är så j**** bra i det spelet mot andra spel.

PC!

EVE online, känslan, EVE online, hastigheten i manövrar, EVE online, precision, EVE online, ingen aim help, EVE online, Listan kan fortsätta i all ändlighet, EVE online...

Senaste två fallout spelen....

EVE Online
Factorio
Stellaris
RimWorld
Skyrim/Cities Skyline

Superb tråd, mer sånt!

@Devan: TACK!

Mer sådan här trådar!!!

Mycket bra!

Hej,

Ok håller väl med i att det du säger är sant samtidigt som ni (all) media kanske är de som "skapat" att det ser ut som det gör. De stora får alltid mest utrymme även om de redan står sig bra på egna fötter om du förstår mig rätt. Givetvis ska även ni bevaka dessa.

Kalla er mainstream tar jag tillbaks med en liten nypa salt

Men det skulle vara kul om ni kunde ha fler artiklar/streams/info med intressanta indie/mindre spel/speltillverkare, det finns som sagt en hel del bra sådana.

Vakna, det finns annat än RDR2 och Fallout76!!!

Seriöst!

Nu får det väl ändå räcka, det enda man ser på er sida nu är skriverier efter skriverier om Red Dead Redemption 2 och Fallout 76!!!

Var är all koll på resten av spelmarknaden, finns tusentals med andra spel, våga gå mot strömmen lite och skriva om det som inte andra tar upp!!!

/trött på mainstream media

Vilken jävla tur att man fick reda på detta nu innan jag slängt ut en massa slantar på detta spel!

Vad bra, nu vet definitivt att jag inte kommer göra det

Tack för detta Bethesda

Måste bara säga att videon till detta spel är en a v de bästa som gjorts på länge till något spel...

Usch.... inte bra alls...

Inte här med!!! (Rösta om nya layouten)

Jaha då var det dags för ännu en sida att tappa huvudet helt och inrikta sig på fullkomlig idioti!!!

Seriöst, jag har gett ert nya layout chansen, tänkte att ok jag är ovan med ny layout men det blir bäätre när jag blir van men tyvärr inte känslan blir bara värre och värre...

Ni hade en sida som var ren, praktisk, snygg, snabb allt som behövdes av en spelsida...

Nu har ni, Kaos, reklam, slött, reklam, skräp layout, reklam, oorning, reklam, fult och sa jag reklam?

Hur kan ni se detta som en uppgradering, är mer som att gå från något bra till en sida till 90talets början med alla blip, blops som fanns på den tiden, sorry här tappade ni en medlem fort....

Verkar bli asgrymmt lir juh!!!