Inlägg av anon71465

Inlägg som anon71465 har skrivit i forumet

Sentimental skit

Nu kommer den sakta krypande. Abstinensen. Men igentligen borde jag låta bli när jag ändå slutat. Jag har ju faktiskt inte tid att leka blod alv som kastar besvärjelser på stora farliga monster. Nej detta är riktiga världen. Handla mat, laga mat, äta mat, sova, tvätta, läsa, lyssna, ringa, svara i telefonen, öppna dörren när någon ringer på, vara ute i friska luften, umgås med vänner, umgås med familjen. Ja jag behöver inte säga mer. Frågan är bara vad jag gjorde innan Wow liksom. Vad gjorde jag?

Men jag har ju inte slutat. Jag hävdar starkt att jag har ett uppehåll som det så fint heter. "IRL". Jo jag hade nog ett sånt innan. Och jag skaffar mig sakta men säkert ett nytt. Det är svårt men det går. Så varför känner jag mig plötsligt lite sorgsen? Känner att jag saknar något.

Tyvärr är det ingen av mina vänner som kan föreställa sig detta. Eller kanske bra för dem. Jag mötte för ett tag sedan en person på natttåget söderöver som frågade om jag inte kunde bli en sån där "helg-spelare". Näe, det går inte. Det skulle aldrig funka. Vad gör man på helgen liksom, plockar blommor?

Men iallafall. Min stationära får ligga kvar där den ligger flera mil bort ett tag till så att jag inte har tillgång till den. Först ska jag hämta tillbaka vad det nu var jag hade innan.

#blogg

Såhär går det till i verkliga livet

Realitycheck
Kan man lugnt säga.
Sommaren gick fridfullt förbi. Sol, underbar semester, sköna hardmodes och fin progress.
Sommaren gick mot sitt slut. Mindre sol, mindre hardmodes, dumpade killen och lämnade guilden.
Nu sitter jag som inneboende i min studentstad, utan WoW, utan killen och utan abstinens.
Jo det har varit skönt med drygt en månads uppehåll även om grabben i fråga hotat med att deletea mitt acc. (Vad ni än gör, starta alltid ett eget account i ert eget namn. Men vem tänkte på det när man "testade" WoW första gången?)

Så nu börjar ett nytt äventyr. Ny kille, ny server, samma karaktär och med ny energi.

Det roliga är att mina gamla guildvänner har valt /ignore. Skäggiga jävlar.

[ia=16634]

#blogg

Bara lite skitsnack

Jag är dålig dålig på att skriva blogg. Mycket jobb och sena kvällar bidrar till detta. Idag är jag dock ledig!

Raidsäsongen har iallafall så smått kommit igång och ingen är lyckligare än jag.
Hann vara med en sväng på heroic Heartbreaker igår vilket gick sådär. "Gör om , gör rätt" är ett vanligt förekommande ordspråk i våra raids. Så på söndag så kanske det sitter.

Fiskat lite pengar idag vilket är något jag gör i yttersta yttersta nödfall när det inte är någon av värde online att snacka med och fiskedailyt känns för långt bort för att flyga. Fick upp en del koppar och silveslantar tillslut iallafall.

[ia=15510]

Och medan jag lallar runt i Azeroth har jag börjat varva med detta platta helvete. Någon fler som testat?

[ia=15509]

#blogg

Kärlek för 99 spänn?

Dålig uppdatering...men jag hittade en skatt idag!

[ia=15105]

Level retro.

Hann tyvärr bara bläddra snabbt. Orka köpa 99 spänn. Jisses.

#blogg

Jag erkänner att jag är feg men..

Dålig uppdatering på grund av spelbrist skulle man kunna säga.
Det har varit riktigt skönt att vara ifrån lilla warlockflickan ett tag. När vi väl var ute på äventyr så skötte hon sig exemplariskt, jag är riktigt stolt!

Under min korta lilla semester så har det däremot hänt en hel del. Några har brutit sig ur vårt gille för att starta eget. Jag var med på upptåget; snackade runt, försökte rekrytera, ordna möte bla bla bla. Vad jag inte gjorde var att lämna mitt nuvarande guild...
Kanske på grund av feghet eller helt enkelt på grund av att mina närmaste och äldsta vänner fortfarande är kvar. Och vad man än har att säga om vårt gäng eller hur illa det har styrts så är det ändå helt ok och jäkligt fin stämning när alla är på det humöret.

Så nu ligger det hela på is och jag har lite dåligt samvete (varför? jag lär ju ändå aldrig träffa personerna i fråga).

Vad jag gör nu medans vi har raidbreak: levlar liten death knight. Nu blir det BT/SW för hela slanten.

Men först: FEST med mina tjejer. Härligt!

#blogg

Svetten sprutar som i TV-reklamen

Jag smälter! Allvarligt. Rör jag mig nu så sprutar svetten som i TV-reklamen.

Imorgon hoppar jag på tåget till Stockholmet, jävlar vad jag ska kramas! Blir då utan allt vad dataspel heter i en vecka vilket är guld värt när jag får vara med älskade familjen.

I fredags samlades vi för en mindre guildträff. Jisses vilka goa killar och dricka sprit kunde de vilket jag själv är rätt dålig på numer. Roligt hade vi men som alltid när det är roligt så blir det rätt kort också.

Nu sitter jag här på ett crappy vandrarhem i ett litet skitigt rum med seg och jävlig lina och stirrar in i väggen i Dalaran. Fick förfrågan om U10 men när det tar en halvtimme att ladda CoA så orkar jag bara inte. De gav ändå upp för en stund sedan. Värmen.

#blogg

Johan, det där fixar du!
Visst känns det som att marken rasat under en, men sakta och säkert blir det bättre
Skylla på tjejer i allmänhet eller wow för den delen kan man ju inte. Vi är inte mer än människor. Som zauii säger; det finns någon bättre som väntar, I know it!

Jobbar på solbrännan i Norrköpingtown

Sol varmt bad svett laptop damm bränna you name it! Jag har semester!
Wow ligger på hyllan i två veckor, och där kan det ligga.

Checkar Norrköping denna vecka, gillar det so far. Men var badar man?

Blir huvudstaden och familjen nästa vecka, Jippi!

Ut igen och jobba på brännan!

#blogg

Fin

Yogg nere, end of story. Pinsamt.

Så, nu kan man börja snacka sommarlov. Tur i oturen eller hur man vill se det så är ju vädret skitkasst så det är bara att sitta inne och fiska eller dra en u10.
Sommarraider är väl ändå det segaste som finns? Folk åker bort eller tappar lusten att spela. "Tar ett upphåll pga irl-grejjer". Inget jag ser fram emot. Det blir alltid samma gnäll och diskussioner, vilket guild man än hamnar i. Så, ge oss lite fint väder nu så man slipper sitta inne och hoppas få lite bränna av skärmen.

#blogg

Damma av X-boxen

Alltså Sims. Det är något konstigt med det som lockar.
Häromkvällen satt jag framför datorn...hm ja, ovanligt, näe. Men iallafall. Jag fick sånt jäkla Sims-sug. Jag vet inte varför. Traskar in till gamla dammiga X-boxen och ska mysa. Då har jag det inte kvar...
Grejen är den att jag har inga spel kvar förutom några gamla NHL och Dreamfall.
Jaha, ja men då blev det Dreamfall.
Måste seriöst gå ut och handla några nya spel och återuppliva boxen. Funderat på att köpa nåt nytt, men är för insnöad på WoW för att orka bry mig just nu.

En liten hemlighet: Har hur mycket snes som helst. Anordnat snes-kvällar. Mys!

#blogg

Ångest

Yoggan ger mig ångestattacker! Jag orkar inte mer. Vad är det för fel på vårt guild? Haha, allvarligt. Hur kan vi klara allt annat utan just detta. Skrattretande är ju ett ord för det. Inte en hel kväll till. Det står jag inte ut med. Vad gör vi för fel?

Idag hittade jag ett paket i brevlådan, jag är nämligen lite svag för t-shirts som denna. Försökte mig även på en pose där:

[ia=13895]

#blogg

Dagen efter

Lämnade lilla kompisen hemma igår för lite vin och trevligt sällskap. Kände att det är dags att klippa navelsträngen ibland. Dessutom ganska nöjd över Knock knock knock on wood. Känns som man kan slappna av en stund och låta andra göra lite förarbete på Mimiron HM.

[http://spewe.mybrute.com] Lite sött att pilla med på en söndag

#blogg

Sommarlov inc

Ja nu var det dax för sommarlov. Inte en dag för sent. Och vad är det jag hittar i min postlåda om inte nya numret av Level, World of Warcraft!
Bara hunnit bläddra som hastigast än så länge men lusläser senare. Nu väntar middag och en förmodligen urtråkig raid. Onsdags reset is a bitch.

[ia=13768]

#blogg

Är man prinsessa så är man

Söndagar i vårt guild brukar vara slöa när det kommer till raiddax. Många misstag och mycket release and run in. Men igår gick det relativt bra. Oneshot Mimiron och General. Båda bossarna brukar annars ta några tries innan de dör.

[ia=13682]

Så, tillslut Yogg, vår för tillfället största fiende på 25-manna. Hur ska vi överhuvudtaget hinna? När vi väl kommit oss förbi fas ett utan att någon hånglar gröna moln så kommer vi till ett knaggligt fas 2. Och, om vi ens tar oss till 3 så har vi så många tentakler och insane så det är bara att lägga sig ner och dö. Ännu en hel tisdagskväll i Yogg's prison....

[ia=13683]

Tillslut denna fruktansvärda hjälm. Hur tänkte de? Eller har de någonsin tänkt? Visst kan jag välja att inte visa den. Men jag kan ju tyvärr inte välja att inte visa axelvaddarna....modeproblem!

#blogg

Bloggtorka

En grupp behöver en ledare, det är ett faktum enligt mig. En grupp behöver en drivande person som plockar upp, motiverar och medlar.
För tillfället saknar vår grupp en sådan person. Hur ska det nu gå med våra hardmode-kvällar?

Nu när min energi är så låg som det är möjligt och med bara en vecka kvar av terminen så behöver jag något som peppar.

Bloggtorka...

#blogg

Mittwoch

Universitetsstudier och sena raidkvällar rimmar illa. Speciellt när det är en vecka kvar av terminen. Men jag kämpar på. Vår GM fortsätter att panikkasta in nygammalt folk i gillet som måste skolas in. Så nu ligger Yoggan långt fram i tiden som det känns nu.
10-manna hardmode däremot har gått nästan som en dans. Jag hade turen (eller kanske oturen) att få quest-item Archivum Data Disc. Kanske inte så bra när man helst skulle vilja slappa lite istället för att röja 10-manna mellan heroics.

Hittade en lite rolig bok häromdagen som jag inte sett förr. Vet inte om jag missat nåt heller.

[ia=13592]

Men om nån skulle ge den till mig som en liten present så, varför inte! Fin att ha i hyllan om 10 år och drömma sig tillbaka. Visa sina barn alla ställen man rest till.

#blogg

Världens snabbaste klicker

I dag rastade jag min lilla DK som nu kan resa vidare till Outland. Om jag ska vara helt ärlig gillar jag den inte alls, kanske för att det är 122 olika spells att hålla reda på eller för att jag är en klicker och inte alls vet hur man manövrerar en dödsriddares superkrafter.

Med lite tur och allmänt vett så blir vi imorgon det miljonte guildet att ha dödat Yoggan med 25 män inklusive kvinnor. Och då kan man börja fråga sig vad som kommer härnäst....flera månaders farmande tills folk börjar hoppa ur och ha viktigare saker att göra än att döda monster för att sedan längta tillbaka. Längta tillbaka betyder alltså att de väntar tills andra gjort grovjobbet i nya dungeons så de kan komma tillbaka och glida med.

#blogg

I choose you, Steelbreaker

Återigen tillbaka till ämnet hardmode....
Det ska ju vara svårt såklart. Men när vissa achievements, som Siffed, är nästan a walk in the park. Ja, då blir man lite trött på att Iron; döda Steelbreaker sist, är svårt. ( I choose you, Steelbreaker) Sista försöket och misslyckandet kan ju bero på att vi inte hade en fullständig setup, vad vet jag.
Bara lite allmänna funderingar och grubbel för att förtränga att jag faktiskt har tenta snart. Hallå verkliga livet.

Men som jag sagt tidigare så är dessa achievements lite grädde på moset. Att dö & springa in i tre timmar bara för att sedan komma fram till att "Vi väntar tills vi gearat upp" är ju så tråkigt....

Nytt bälte craftat igår; Sash of Ancient Power. Dessutom ny ring Frozen Loop och tier head. Ganska fin kväll och är nu väldigt epgpfattig...

#blogg

Söndagsgrubbel

Spela Wow har plötsligt blivit roligt igen efter flera månaders öken och slöspelande. Jag var inte en av dem som tyckte achievements var en bra idé.
Men nu är de det enda som existerar för de är ju dem som räknas nu när skills inte längre spelar roll.
Man kan inte längre känna sig stolt över att stå i storstan med några tierdelar eller ett fint vapen. Nej för nu står "average"-nisse bredvid med exakt samma grejjer och jag vet att Nisse åkt på ett bananskal genom alla dungeons.

Iallafall spenderade jag större delen av gårdagen åt att samla ihop material till mitt bälte som jag suktat efter ett tag. Naturligtvis är det inte många som kan crafta det än och de två jag viskat med vill ha hutlösa summor för utförandet.

Jag lyckades pruta ner till 280 guldpengar igårkväll samtidigt som vi skulle försöka mosa ner Iron Council den hårda vägen. Detta med knepig setup på grund av icke närvarande guildmedlemmar. (Lördagskväll, vad kan man vänta sig). Men att dra in nåns alternativa paladin för att hela var inte en bra idé.

Iallafall, med rekommendationer att jag borde vänta till detta tailoringpattern droppade i vårt eget gille, sitter jag ändå och funderar på att betala de 280 spännen...

#blogg