Inlägg av Ghostknight

Inlägg som Ghostknight har skrivit i forumet

Kameran roterar runt utan att jag rör något: omöjligt att spela.

Skrivet av Ichinin:
Skrivet av Komured:
Skrivet av Killbom:
Skrivet av conthox:

Sett detta förut:

- Internet skriker "vill ha!
- Internet skriker "för dyrt, bojkott!"
- Internet köper

Hur som helst hoppas jag på att detta slår och blir stort, kan blir mycket intressant att se vad man kan göra med tekniken. Inte bara bland spel utan även andra tjänster.

Du får ju också tänka på att det finns olika grupper, hugger man ju lite grovt kan man ju tänkga såhär:
1. Gruppen som inte har råd och lipar på nätet över det
2. Gruppen som har råd och köper enheten utan att skriva om det.

Du glömde.
3. Gruppen som inte har råd men köpere den ändå:)

samt

4. Gruppen som har råd, men som inte är dumma i huvudet och vet att den kommer gå ner i pris om ett tag, speciellt när konkurrenterna släpps.

Tillhör den här gruppen och var nära att köpa en, men såg en del lovande förhandstittar på Vive som antyder att det nog är värt att vänta tills monopolet försvinner. Fanns inget pris angivet för den, men alla vill väl vara konkurrenskraftiga så i värsta fall kostar den väl lika mycket men har bättre funktioner.

Den måste ju ställas in för varje spel.Att den inte fungerar med Origin verkar iofs ganska logiskt, även om det säkert finns en workaroundlösning. Nöjd med min, även om jag hade föredragit att man laddat den via microusb, inte vanliga batterier.

Skrivet av janssonn:

Får hoppas min kommer på utlovat datum i Oktober, inte långt kvar direkt

Oktober? Jag beställde min första dagen den var tillgänglig på Steam och ska få den först 10:e november, så hur gick det till?

Funderar på att uppgradera inom en relativt nära framtid så Titan X är värt att fundera på. Alternativet är väl två GTX 980 och begränsad support för SLI har varit sisådär hittills, så det låter som ett attraktivt val.

Nvidia Shield tablet

Spela eller jobba, båda går lika bra.

Säkert ett vinnande koncept för skolorna som lyckas profilera sig rätt, men tveksam till att det är något vidare bra för eleverna. Om skolpengen på programmet är någorlunda hög så vill säkert många privata skolor locka till sig elever, men precis som när det gäller alla andra elitaktiviteter så är det så extremt få så kommer att tjäna några pengar på sin sport.

Så länge programmet get grundläggande behörighet för fortsatta studier så kan det kanske fungerar som ett alternativ. Att läsa eventteknik är väl iofs inte helt fel, men den kursen borde man ju kunna läsa som fristående kurs om man är intresserad av eventbiten.

Beställde en code by email från spelbutiken men den produkten finns inte kvar längre och inte fått någon kod heller. Har sett massor med livestreams och youtube så någon tvekan om att köpa var det aldrig.

Många negativa kommentarer. Såg nästan hela livestreamen i helgen och tycker att utvecklarna har helt rätt mentalitet när det gäller feedback och tycker framstegen som man gjort hittills är lovande.

Kan hålla med om att många spel släpps i ett stadium som inte är vidare långt framsigna och som slutligen inte leder till ett färdigt spel, men med tanke på att det är en stor utvecklare som använder en färdigutvecklad motor, så är jag inte vidare orolig. Early access är till för inbitna fans, så förutsatt att man är medveten om detta faktum så bör man inte bli besviken.

Det är lite jobb kvar med att motverka åksjuketendensen, men upplevelsen är likväl härlig. Kan inte vänta på att få flyga Parrot Bebop med O.R.

Blir tyvärr inte rädd, men Amnesia gav nog bäst känsla.

Eftersom C.A (förvisso blev inte Rome 2 någon superhit när den släpptes, men det har fixats i efterhand) har gjort spelet och jag älskar Alienserien så kommer jag att köpa(dock efter att ha sett någon recension) , men jag undviker alla filmer från spelet eftersom jag inte vill få något avslöjat i förtid.

Att grundligt tömma cacheminnet kan också vara en lösning.

Zenmate.

För optimal "hackerkänsla" rekommenderas fyra skärmar. Kräver lite trixande med adaptorer för att få alla skärmar på samma grafikkort men helt klart värt det. Det ser snyggare ut med samma modell, men idealiskt vill man ha så tunna kanter som möjligt... speciellt om man vill prova gaming i "3D".

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Ghostknight:

Säger också "Ja tack!" till en sådan klocka. Kör Gear i dagsläget men även om den funkar okej så är den inte någon drömlösning.

Har beställt en TV ( http://www.philips.se/c/tv-apparater/8800-series-ultratunn-tv... ) med Android och hoppas den lever upp till förväntningarna.

Du får gärna säga om den klarar av 4K upplösning genom HDMI från en dator i 60hz. Sitter själv och väntar på den möjligheten och även om många tillverkare listar 60hz som en option så fungerar det i dagsläget inte.

Den levereras på tisdag, så jag återkommer när jag vet.

Säger också "Ja tack!" till en sådan klocka. Kör Gear i dagsläget men även om den funkar okej så är den inte någon drömlösning.

Har beställt en TV ( http://www.philips.se/c/tv-apparater/8800-series-ultratunn-tv... ) med Android och hoppas den lever upp till förväntningarna.

Inte drabbad, men främst för att spelbutiken.se inte uppdaterat min adress sedan flytten och spelet säkert ligger i limbo någonstans på posten...

Nästa vecka passar ju bra. Inga elever på hela veckan och helt ledig torsdag/fredag.

Mycket smidigt.