Inlägg av aT1C

Inlägg som aT1C har skrivit i forumet

PC, Switch, Xbox, PS och Mobil.

Hoppas att AOE4 gör bra ifrån sig.

No shit?

Skrivet av SWEBarb:

ja verkligen, måste va drömjobb

För vissa är det, för andra är det inte.

Skrivet av anon_78917:

Sverige ligger rätt bra till internationellt när det kommer till företagsklimat enligt statistik från Världsbanken så du kan nog lugna dig med ditt skattehat. Det gäller alla nordiska länder trots skatter.

Bra infrastruktur, goda utvecklingsmöjligheter och en väl fungerande offentlig sektor är några av skälen till de nordiska ländernas framskjutna placering.

Ländera i nordern är ochså rika, du har en bra social del. Barn ledigt, sjukvård som billig, med mera. Norden har det jävligt bra gemfört med många andra länder.

Skrivet av eld:

Ändå lite konstigt när man tänker på att det är source motorn som ligger under allt det där.

Rätt sjukt att det är det.

Skrivet av Dunder:

Tråkigt att de inte vågade gå hela vägen med den spelarstyrda ekonomin och full loot-pvp som man gjort i Eve. Tyvärr är det väl inget som efterfrågas av "den stora massan"

Vad menar du med att det är inte spelar styrt ekonomin?

Skrivet av Prixm:

Håller fast vid min åsikt som jag haft sedan jag spelade betan för ett år sedan. Det absolut sämsta MMOt jag någonsin spelat, alla mina vänner köpte spelet, jag föll för pier pressure och köpte det andra veckan trots att jag visste att jag skulle hata det, spelade ca 25 timmar över en vecka och hade inte ändrat min åsikt efter det, snarare tvärtom.

Min prediction var under 50k spelare inom 3 månader då jag visste att det inte finns någon end game content, att det knappt är ett MMO. Vill man spela ett spel som är otroligt mycket bättre, och har otroligt mycket content så ska man spela Albion Online, det är därifrån New World har totalt tjuvat 75% av hur allting fungrar i New World, tex hur vapen fungerar, hur crafting/gathering fungerar, hur pvp och war fungerar med mera.

Spelet har alltså redan gått från 950k peak första veckan till en 400k peak inom de senaste 24h
Då har den mest average spelaren inte ens nått 60 än, dom börjar nå 60 nu dom som inte redan har slutat för att levlingen är en absolut hemsk katastrof, med mer travel tid än faktiskt combat och questing. Dom når 60 inom 1-4 veckor från och med nu och kommer också inse att spelet har ingen end game content att erbjuda, och om dom har det, så är den broken, fullt av buggar.
Med andra ord så ligger New World på under 50k ca 3 månader från release och går f2p om 1 år och kommer att börja erbjuda sin p2w shop inom 6 månader.

New World och Amazon är en scam.

Mvh Bittergaymer89

Du låter tok arg, where did the game touch you?
Det är buy to play, Jag skulle bli väldigt förvånad om det skulle gå free to play.

Spelat har många problem och göra många saker rätt. Att det är saker i spelet som inte funkar typ som stats och liknade system är jag mest förvånad över. Att dom inte hittat alla exploits det gör man inte på ett MMO innan release.

Har haft kul med mina 200 timmar I spelet, är intresserad vad dom ska göra med end game i framtiden. För stunden är det att fixa legendary gear samt 600 gear score vapen, war med olika territory och invasions.

Skrivet av Hipshot:

Men, det kanske finns någon som heter det någonstans och denna personen kanske inte är en så trevlig individ?

Not sure if trolling or not.

Tycker det är bra av Blizzard att göra det.

2tb SSD som fyller PS5 rekommendationer ligger runt 4000kr - så är det inte så jäkla långt ifrån vad Microsoft tar på sit kort.

Example: https://www.amazon.se/-/en/dp/B08QJHLC8J/ref=sr_1_2?dchild=1&...

Skrivet av Håkan:

Man tänker nog som svensk att NHL bör sälja lika mycket eller lite mindre än FIFA.
Men frågan är i hur många ex man kränger i länder som inte spelar ishockey? Vi är ju kanske 10-15 länder som spelar ishockey seriöst, resten av världen bryr sig inte.

FIFA är bra mycket större i Sverige än NHL.

Mycket trevligt att see Blizzard förklara vad som händer och vad som inte funka på deras sida.

Men förstår varför spel företag inte gör det baserad på många kommentator här. Folk klagar på varför spel företag inte pratar på vad som händer när det inte funkar som det ska.

Skrivet av Havocado:

Fatslob, is that you?

haha, legenden lever?!

Känns som AoE2+ har varit väldigt kul att spela det.

Skrivet av Ziborn:

Kan inte annat än hålla med! Spelar vampire coast nu med lite för mycket mortars och kanoner.

man kan inte ha för många!

Coolt at see en helt ny land/värld blir byggt på ground av spelet och blir sitt lore.

Trailern ser cool ut som satan!

Hoppas på att det går till 40k efter Warhammer 3 är klart + DLC.