Inlägg av ceogar

Inlägg som ceogar har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

Nått som dom flesta kontroller lider av mer eller mindre.
Jag har driften på 1 joycon.
Jag har totalt 8st joycon + 1 pro controller + 2 "fake pro controller"

Ja, men det betyder inte att de från Nintendo inte lider otroligt mycket mer.
Jag har aldrig haft drift på någon av mina xbox-kontroller.

Jag har 3 st joycon par, 2 st har drift och är ju bara en tidsfråga tills det 3:e paret börjar också eftersom de är feldesignade.

Min xbox 360 kontroll höll fint i typ 10 år och min Xbox one kontroller håller fint fortfarande efter ca 8 år?

Ingen av mina joy-cons är i närheten av lika gamla eller välanvända.

Skrivet av Shamanfox:

Titanfall har lootbox-liknande system vad jag har förstått efter att ha googlat lite. Så jo, det finns något de kan ha blivit aggressivare ifrån, f2p eller ej.

Ja, F2P behöver MTX för att tjäna pengar, men det finns många sätt att göra det utan att vara aggressiv med lootboxes. EA var känd för att vara agressiv med lootboxes runt den eran när Apex släpptes, så lite för bra sammanträffande. Sen om EA inte hade något att säga om den ekonomiska delen, varför känner Respawn att de behövde nämna det?

Fortnite är F2P, men det är inte aggrressiv lootbox system. Finns andra f2p som inte är lika aggressiv som Apex.

Du får såklart tro att Respawn har gjort Apex helt utan EAs inflytande, jag själv tvivlar starkt på det. Första säsongen var extremt snålt med lootboxes som f2p, och ville man ha Heirlooms comsetic så fick man vara redo att pröjsa 4-siffrig summa. Har för mig att Bloodhounds Heirlooms kostade runt 2500kr när det släpptes.

Efter 500h i apex utan att ha spenderat en enda krona... På vilket sätt är de agressiva?

Spelade pugb för 2 timmar sen och trots att det spelet kostar pengar så är det MER aggressivt när det kommer till att betala. Tex på huvudskärmen så finns en bild på det senaste klädesplagg jag låst upp i battlepass... Om jag börjar betala för det dvs.

Skrivet av Anton Q:

Här fortsätter vi sparka på dom som ligger ner för att plocka poäng utan att kunna visa några som helst resultat.

Skit ska skit ha

Det var inte så att projekt red "råkade" släppa ett trasigt spel. De uppriktigt sagt ljög, lurade människor etc och förtjänar all skit som de får och mer.

Är ju bara bra att Techland beter sig som ett riktigt spelföretag.

Skrivet av perihelion74:

Som supernöjd ägare av ett Samsung Odyssey+ så kan jag inte annat än hålla med. Kompis köpte ett på blocket för 2500 för ett par veckor sen och är störtnöjd.

Svärtan är en fröjd för Elite och mörka saker.

psvr känns lite väl lågupplöst och dålig fps men är väl en smaksak, de headsets som används är de bästa.

Att spelet designas mer som ett komplett spel utan "krav" på att köpa 15 dlc för 10 dollar st. Skulle ju vara kul att testa att spela en genomgång med allt material men inte 1000-3000kr kul.

Just nu känns cities skylines bara greedy enligt mig.
Kostar ca 900 kr nu för allt men bara för att det är rea för tillfället.

Alla avgör själva såklart vad de tycker att det är värt. Personligen så tycker jag det är alldeless för dyrt. De flesta av kompisarna som har spelat spelet tycker också det är för dyrt, även om de verkligen gillade spelet.

Känns som de skjuter sig själva i foten.

jag köpte spelet på releasedag... varför skyller du allting på pre-orders? Det var inte pre-orders som tvingade dem att släppa ett trasigt skitspel. Det var inte pre-orders som fick dem att överge hälften av vad de hade tänkt. Jag köpte det till och med efter jag läst recensionen här på fz. Jag visste inte att de hade fått spelat en framtidsversion av spelet med buggar och saker fixade.

Det var helt upp till project red att släppa spelet som det var, och jag hoppas att miljontals andra precis som jag begärde pengarna tillbaka.

Skrivet av CARTMAN:

"Rena uppskalade portar"... va fan då kan de behålla skiten. Det är ju lastgamla spel för tusan. Här krävs ju riktiga remakes.

Jag missade ju dessa kultförklarade titlar när det begav sig och vill gärna lira de men inte uppskalade reliker. Här behövs grundligt spackel.

Fast då är det ju inte samma spel... Gör nytt i så fall, eller fräscha upp.

Spelar kotor lite då och då på mobilen, spelet är fortfarande awesome.

Skrivet av 4liv3:

Som många andra är inne på så är så mycket av nostalgin baserat på att man inte hade några direkta referenser innan man spelade de gamla klassikerna. Eftersom det i många fall är den första upplevelsen i en genre kommer alla efterföljande spel med liknande mekanik att jämföras med favoriten.

Till exempel kommer World of Warcraft för alltid vara måttstocken för alla MMORPG jag testar, och jag är så hårt insnöad på mekaniken och världen att inget annat någonsin kommer kännas lika. Spelen kan objektivt sett vara bättre, men spelupplevelser är subjektiva.

Ja, det är nog det viktiga att poängtera. För mig kommer Star wars galaxies vara måttstocken för mmo och ångrar verkligen det. Inget mmo har varit ens nära att komma upp i samma spel-mekanik, möjligheter osv. Älskade wow classic också när tiden begav sig men det var inte samma sak. Kunde inte bygga upp en stad med min guild eller bjuda över polarna på fest.

Att spela SWG-EMU (Emulator) ger inte samma känsla då nästan alla som spelar där redan kan spelet. Mycket handlade ju om att upptäcka, lära sig från och med andra. Går nog aldrig att återskapa.

Skrivet av Laddemannen:

Har dom släppt nån info på om dom kommer fixa poliserna och hur dom spawnar? Verkar ju som om det systemet är ganska trasigt efter allt jag läst iaf.

Allt som har med mekanik i det här spelet är trasigt, inte bara poliser.

Polisen lär förbli den samma under en lång tid framöver iallafall. Inget som ändras snabbt.

Tight!

Cd projekt red!

Förstår hur Cyberbugg blev till nu när jag tänker på det.

Skrivet av Fulci:

Jag ska sluta försvara Cyberpunk 2077, det har rejäla problem. Jag gillade dock många delar med spelet och spelade igenom det.

Som ovan sagt av Ronzem är det många videos som frossar i de negativa aspekterna av spelet. Tycker dock videon ovan var rejält tråkig. En annan lika lång negativ video jag såg tidigare var i alla fall lite underhållande med till och med en egen negativ-sång om spelet. Cyberpunk 2077 CD Project are all liars från BeatEmUps https://www.youtube.com/watch?v=_CymqHdNYkg

Jag satt och skrattade genom halva videon typ. Kvalitén i spelet är ett skämt... precis som de flesta detaljerna. Älskade jämförelsen som visar att Lego city undercover från 2013 hade ljusår bättre ai, eller att GTA från typ 2005 hade mer detaljer. Inget som påverkar spelupplevelsen mer än inlevelsen.. men det är en fingervisning på vilken nivå CD projekt red ligger med sina detaljer. Nivån är dvs som den var runt 2000-talet, en sisådär 20 år sen, helt rimligt.....eller?

Har spelat ett anatal timmar för att sedan lämna tillbaka, mycket nöjd med min refund. Känner igen mig i det mesta i videon, man behövde inte titta långt för att hitta buggar och saker som de inte riktigt lyckats få bort. De försökte sopa igen spåren men gjorde ett väldigt dåligt jobb.

https://www.youtube.com/watch?v=_CymqHdNYkg

En till video som tar upp samma saker mer eller mindre. Största frågan jag fortsätter fråga mig själv är HUR kan spelet få så många 5/5 och 10/10.. det är helt sjukt. Subjektiv smak är en sak men när ett spel håller denna kvalitén så ska det inte kunna hända.

Skrivet av stoffe20:

Fyfan äklig ursäkt vill bara ha min refund från gog som man la in den 16dec aldrig mer cdrp eller gog för den delen.

Håll ut! Fick mina pengar från gog i torsdags La mitt den 18:e December.

Gog kommer jag fortsätta att köpa från <3, förstår att de blev överrumplade av antalet folk som ville lämna tillbaka "spelet". Kan inte ha många tickets till vardags.

Skrivet av Fearnox:

Jo precis.
Man får nog inte tillverka egna skal, men det borde väl inte vara några problem att modifiera befintliga?

Alltså bearbeta befintliga kan dem väl inte påverka?

Jag tror inte att någon tillverkare kan bestämma hur kunden bearbetar sin produkt, Volvo kan väl till exempel inte bestämma att kunden inte får lackera sin bil rosa?
Garantin får man nog inte behålla dock...

Inte här i eruopa iallafall I usa är det nog en helt annan grej med all EULA som måste accpeteras och du kan avsäga dig rättigheter.

Skrivet av joapal:

Själv köpte jag spelet på GoG för 630 kr, så att så mycket av pengarna skulle hamna i utvecklarnas ficka!

Skrivet av Priapsi:

Japp, en liten indiestudio som före släppet av Cyberpunk värderades högre än Ubisoft. Go figure. 😉

Jag med! Fick följande från gog idag:

to close your request.
As our service is currently extremely overwhelmed - with an ongoing, unprecedented volume of incoming requests, many times higher than ever before - this will help us provide support to Users that still need it. If that is you, we kindly ask for your patience - our agents will get back to you as soon as possible.
We are also working on making sure we will be able to offer Winter Sale discounts to those that we couldn't have helped during the promo period. Please also rest assured that if you requested a refund within 30 days from purchase, no matter if our Support gets back to you after that period passes, you are still eligible for a refund.
This is an automated message.

Så låter ju lovande att man får tillbaka pengarna för skitspelet. Att köpa direkt av utvecklare är bra, för de får alla pengar, samt blir av med alla pengar.

Hade stört mig rejält om Projekt bug hade fått behålla pengarna efter en sådan pinsam release av etr halvfärdigt spel.

Tror många på gog sitter och väntar fortfarande precis som jag.

Inväntar fortfarande refund men gog är absolut inte snabba i sin support :'(

https://twitter.com/GOGcom/status/1337428507920637956?s=20 Många som fortfarande sitter och väntar på refund. De har nog inte personal nog på gog att täcka upp det ökade antalet tickets.

Skrivet av Daugeleven:

Där får jag faktiskt be om ursäkt att jag var otydlig men med källa syftade jag på att de skrev om storyn för 3 år sedan. Hittar det ingenstans.

Men sluta nu att kalla folk, och mig för att vara blinda. Du hänger upp dig på småsaker som förstör din upplevelse och sen i princip idiotförklarar du alla som inte håller med dig.

Som någon skrev tidigare, du kanske ska fokusera på de spelen som du faktiskt tycker om istället.

Tänker fortsätta kalla dig blind om det du frågar redan har besvarats via länk som du inte "vill" öppna
Hade mycket högre förväntningar på att min fellow gejmer skulle vara mer kritisk japp och inte bara böja sig fram.

Det är alla småsaker som gör en bok, film eller spel till något extra bra. Just när allting faller ihop!

Over and out.

Skrivet av Daugeleven:

Du kan omöjligt veta om de har presenterats! Det var du som skrev att det var ologiskt så uppenbarligen spelar min erfarenhet roll för dig, du fick ett svar av mig för att du kommenterade om att mitt liv var ologiskt.

Du måste förstå att du inte kan lista reddit som källa. Hänvisa till en etablerad källa annars kommer jag inte bemöda mig att läsa det.

Fast det är ju med i FILMEN att de träffas och skakar hand med varandra....

Sa jag att det var en källa? Gå in där så ser du källan de refererar till vilket är gameplay videon från projekt red.

Varför skulle jag lägga ner tid på att påvisa något som du borde sett själv om du var vaken.

Önskar jag var lika blind som er andra och inte ställde några krav som helst att storyn och quests ska vara logiska. Känns oschysst mot utvecklarna som lagt ner sin själ i spelet för att sedan få det borttaget, de förtjänar bättre och förhoppningsvis får vi uppleva det om ett år eller två. Ignorence is a bliss!

Skrivet av BadMF69:

Som sagt så har jag inte stört mig på sådant som folk och du påstår. Jag njuter av spelet och dess miljö helt enkelt. Ett kanon spel enligt mig.

Var det där ett dåligt ordskämt då spelet inte ens följer projekt reds egna "canon" eller menade du kanonspel?

Gissar att du ska sitta med kortet ett par år?

Jag hade försökt att skaffa ett 3080 isf, förutsatt att ditt nätagg klarar det men tror det lönar sig i längden.

Vad spelar du i för upplösning nu?