Inlägg av alias

Inlägg som alias har skrivit i forumet

Gjorde en liten kort video med mina in gamebilder.. https://www.youtube.com/watch?v=igWbRqlSmY8

Känns som de will göra ett witcherspel..möjligen bättre om de hade kört på sin egen agenda.

Skrivet av Dr Evil:

Gillar humorn, men nä jag spelar inte det särskilt mycket längre då det är ganska daterat men det gav mig ett par månader av sann glädje 🥲

Storyn och humorn knöts ihop väldigt bra och jag tyckte det kändes som en riktigt kul take på looter shooter som helhet. Även cellshading grafiken var riktigt skön

Fattar, förstod aldrig humorn eller det alls ärligt talat. Men det är en smaksak. Vi alla har väl rätt på vårat sätt...

Skrivet av Dr Evil:

plastigare spel får man leta efter

Lite kul att du tog det jag sökte efter där jag inte riktigt visste hur jag skulle uttrycka det. "PLASTIGT" är ordet eller rättare sagt ett riktigt skitspel. Borderlands. Har du någonsin hört talas om "borderlands fans"? LOL Finns det ens någon story eller lore där? Förutom halvdåliga skämt som ingen bryr sig om. För the division finns det så mycket mer. Vill du hur och vad? Jag kan visa dig.
Till exempel, en säsong: (och det bara fortsätter)

https://www.youtube.com/watch?v=E24iniHnkUw

Skrivet av Dr Evil:

Haha kände samma med the division, plastigare spel får man leta efter

Tur att smaken är som baken ibland 🐳

LOL, tur att du inte har samma utsökta smak som mig då Borderlands, skämtar du?
Men visst de behöver väl sin publik också? Hur många spelar bordelands nu? Division2 är överfullt, aldrig problem att hitta randoms att spela med, tvärtom.

Skrivet av Slashgibber:

Tror inte det någonsin hänt.

Nej precis, så det är inte så enkelt. släcks det ner så släcks det.. Man borde kunna krävapengar tillbaks om det inte står i EULAN.

Skrivet av Gertzy:

Men det kanske kommer en dag då jag också lär mig.

Det kommer att komma, tagga ner bara, som sagt det finns för oss alla. Jag lovar dig. Kärlek finns för alla, det kommer alla få. Du med. Så är det bara. Vissa får vänta lite längre och det skadar ju inte om man är lite proaktiv,men hur som helst så kommer du och alla andra få uppleva det.
Jag är en gammal gubbe för dig, har varit både gift och förlovad ett par gånger. Jag vet. Alla har någon, men fy fan vad ont det kan göra sen... Konstigt nog så är allt värt den jävla skiten som kallas för kärlek.. Det är det faktiskt.

Min älskade har gjort slut, lämnat mig, vad är då viktigare än the divison?

Jag har ju sådan lust att argumentera, har inget bättre för mig. Du har nog rätt PeTTson...lol

Skrivet av PeTTs0n:

Jag tror nog snarare att det som andra vill ha sagt har sagts redan, och det känns inte som du har så stor lust att ta till dig det - så att förvänta sig en stor diskussion när utgångsläget är "Division 2 är världens bästa spel, och vad du än säger som ens antyder annat så har du fel" känns väl kanske lite väl ambitiöst och/eller som att du bara vill baita.

Sen skulle det ju kunna vara så att folk har annat för sig en lördagskväll också.

Va? Vad kan man ha annat för sig en lördagskväll än att diskutera The Divisisions storhet? Nej kan jag inte tro på.
Omöjligt!

Är forumet i princip helt dött?

Det är säkert en generationsfråga? Ni får nog hitta annat som möjligen discord som börjar även det bli gammalt.. Men forumet tycks för mig vara i princip dött. Tyvärr.

Känns som om man kan säga vad man vill utan att bli motsagd. Trist. Brukade vara ett ganska levande forum med massa olika åsikter.
Fattar de yngre är väl på andra medier som jag knappt vet vad de heter.

BTW vad långsamt det här forumet är nuförtiden! Inget svar på en timme fast det var en aning letande för svar så vad kan man säga!

Skrivet av Kazutoyo:

Tidigare i morse så visade en kompis som nu bor i Helsingfors bilder på snön utanför köksfönstret, och jag transporterades till snökullen där jag som barn lekte, åkte skidor och liknande under en stjärnklar himmel. Det är en en mental tidsresa som ofta sker så fort det snöar osv. Kan sakna det, vinterlekar, det var väldigt länge sedan det hände.

Jag fattar och förlåt om det såg ut som om jag hånade det. Ville absolut inte det, ville kanske bara väcka upp dig. Lev här och nu. De var då, det var fint. Jag fattar, har säkert sånt men jag vill förtränga det och vara här nu.

Grejen med livet är att det är ju i en ständig förändring.

Det finns någon som älskar dig, som passar perfekt för hur du är just nu.

Alla som står ut kommer hitta rätt tillslut. Så är det, kan vara så svårt att tro på om man är deprimerad och tror sig vara oälskad. Alla kommer hitta hem. Stå ut bara. Ni kommer få "betalt"

Skrivet av Kazutoyo:

Tidigare i morse så visade en kompis som nu bor i Helsingfors bilder på snön utanför köksfönstret, och jag transporterades till snökullen där jag som barn lekte, åkte skidor och liknande under en stjärnklar himmel. Det är en en mental tidsresa som ofta sker så fort det snöar osv. Kan sakna det, vinterlekar, det var väldigt länge sedan det hände.

Det låter ju fint, vill ni leka vinterlekar nu också? Är inte det något som är gjort och ska vara gjort? "Vill göra det nu också" ?
För mig är sådana saker bara borta, vill göra ahelt andra saker nu förtiden. Det sista jag vill är att leka "vinterlekar med mina manliga vänner" ??
Stjärnklarhimmel? Absolut, om det handlar om romantik med den jag älskar, finns inget finare. Men saknar aldrig min barndom för sådant?? Det ska vara nu i så fall.
Är det att ni inte får uppleva det? Det är ju hemskt å det kommer hända, bli inga incels för det, förr eller senare. Alla har någon, det gäller "bara" att vänta ut det. Vet att det låter hemskt kanske när man verkligen känner hur mycket kärlek man vill och kan ge.

Skrivet av Cortex:

Nej det är inte världens bästa spel.

Jo, du vet inte vad du pratar om du är förtappad! Kom till oss som vet sanningen!

Borderlands i samma mening ens, vilket skämt. Å då är jag helt allvarlig. Då vet man ju uppenbarligen inte vad man pratar om.
Då har man spelat i max en timme + har riktigt dålig smak. De är inte ens lika spel, inte ens jämförböra. Finns ett som säger sig vara skämtsamt; borderlands. The division är på allvar.

Skrivet av Freakon:

Jag blev taggad att köra en runda. Men har haft problem med att få igång det på PS5 tidigare? Går att ladda ner och installera men sedan kan jag inte logga in?

Freakon, så synd att det aldrig implementerade crossplay. Någon annan som spelar på PC och skulle uppskatta en boost eller lite hjälp så är jag retro1236. adda mig i så fall.