Inlägg av Rakoon

Inlägg som Rakoon har skrivit i forumet

Skrivet av micke1m:

Hela Sony (inte bara Playstation) har ett marknadsvärde på 96 miljarder dollar, MS köper Activision Blizzard för 69 miljarder dollar och bölar sedan om SH2.

Jag tror du missar poängen

Skrivet av fejksson:

Nu när Henry Cavill inte längre är Superman eller Geralt så kanske han kan vara Kratos. Tror han skulle kunna passa bra!

Tråkigt att Henry Cavill inte fick fortsätta som Superman men håller med han skulle nog passa som Kratos!

Skrivet av kebbe:

Jo precis, endast Sony-fans har anledning att se det som negativt när en aktör köper upp hela branschen för att isolera sina konkurrenter. Att släppa spel har ju i alla fall visat sig vara Microsoft absolut lägsta prioritet med sina 3-4 indiereleaser under hela 2022.

Varför är det så viktigt för dig att Microsoft ska släppa massa spel? Hela denna kommentar är ju riktigt trångsynt. Tror du verkligen att MS köper studios och utgivare för att isolera Sony? Sony klarar av att isolera sig själv på egen hand.

Finns det något som är liknande fast har coop? Tycker det är svintråkigt spela sånt här själv

Det finns knappt något positivt att säga om OW2. Dels är balanseringen helt åt skogen, och att bygga en "uppföljare" kring battle pass är nog det mest skevaste någonsin.

Alla älskar att upprepa varandra och säga att 5v5 är bra och matcherna roligare utan att ens tänka varför. Det är nostalgi och påminner något om när OW1 släpptes, mer kaos och mer ha roligt, men det försvinner snabbt. Det måste vara marknadens med inkompetena utvecklarna bakom spakarna och ännu mer inkompetent ledningsgrupp i toppen.

Ett problem som jag inte brukar uppskatta när man får välja mellan att vara ond eller god, är att väljer man att vara ond så missar man massa content.

Blir nästan äcklad av tanken hur mycket Take-Two och Rockstar kommer mjölka detta spelet så mycket som möjligt. Blir väl att PC releasen kommer två år senare precis som 5an.

Blizzard är ett jävla skitföretag, förstår inte hur folk kan vilja stödja dom. Inte så dom har bra spel heller. Senast var väl OW för 6 år sedan och det blev ju snabbt dåligt det med.

Skulle vilja uppnå 170 fps på 1440p utan att betala 10k. 3070 klarade inte det på release och klarar knappt över 100 numera. Känns som utvecklare bara blir latare och latare, och speciellt nu när DLSS ska rädda dom.

Skrivet av Najkan:

Elden ring kom i år. Men annars kanske.

lol elden ring, finns det något mer överhypat spel? Skulle ge det 2.5/5 om Plague Tale är 5/5

Ska ni bumpa denna tråd varje gång ni postar en ny artikel?

Mitt GOTY förmodligen, riktigt bra spel, nästan ett mästerverk

Hoppas nån gång ett witcher kan bli lika bra och magiskt som ettan var.

För den som inte sett:

Låter bra i mina öron, BOTW var så sinnesjukt tråkigt

Ser kul ut, påminner om dom galna i Days Gone av nån anledning

Det var ju closed beta nu i helgen, kanske där videon kommer ifrån

Har ni inte gjort en artikel om detta redan

Skrivet av jonis:

Tror faktiskt det kan ha att göra med Superman trots allt. Henry Cavill måste pumpa upp sig rejält för Stålis, det synkar inte med hur Geralt ska se ut. Det är nog betydligt mer tid i båda ändar av en sådan inspelning än när en "vanlig" roll ska spelas mellan olika Witchersäsonger.

Han var ju en jävla gigant som Geralt, kan han ens bli mycket större? Han var ju betydligt mindre i Man of Steel från 2015.

Skrivet av Sisyr:

Utan att ha läst på så gissar jag att Cavill har andra åtaganden, helt enkelt. Han har ju inte särskilt svårt att få jobb, om vi säger så.

Ja han ska ju fortsätta som Stålmannen nu så antagligen därför