Inlägg av Rakoon

Inlägg som Rakoon har skrivit i forumet

Kommer bli riktigt kul att se vad Game pass, xbox och microsoft hittar på framöver. Mycket intressant.

Spelet släpps dag 1 till xbox game pass för pc och konsol så blir definitivt att prova spelet iaf!

Skrivet av Patashnic:

Är det någon som spelar Borderlands 3 fortfarande? Man hör inget av det iaf.

över 7000 på steam just nu

Detta kan ju inte vara riktiga trailern som är tänkt ska visas i juni?

Någon som vet om det släpps från early access detta året? Ser inte ut som det när man kollar deras "roadmap"

Skrivet av Proximately:

Skojar du eller? Jag hade blivit skräckslagen om Sony köpt Bethesda och jag tycker generellt om Sony mer än Microsoft. Ett stort fan av spelen som Sony finansierar men deras plattform behöver definitivt inte Bethesda lika mycket som Microsoft. Menar du på allvar att du tror folk inte hade brytt sig om Sony köpt Bethesda? What? The? Fuck? <_< Jag har inte lirat Bethesdas spel på konsol någonsin och hade definitivt oroat mig ännu mer för om jag skulle kunna spela det i framtiden än nu. Just nu är jag bara ledsen för mina vänners skull som inte vill skaffa en konsol från Microsoft men älskar Elder Scrolls-serien. Tror att Microsoft kommer försöka säkra exklusiva släpp av Elder Scrolls på Xbox efter 6:an, men inte säker på saken så jag hoppas de visar att mina rädslor är obefogade.

Det kommer ju till Gamepass och PC? Räcker med en android-telefon så kommer dom kunna spela spelen.

Omg dyraste fakking priset jag sett på en musmatta, trodde typ 100 kr så är det 5x så mycket LOL

Skrivet av B-itta:

Det är klart det blir. MS köpte väl upp Bethesda för att konkurrera med Sony.

Sony är inte några konkurrenter precis...

Det är väl redan bekräftat av Phil Spencer sedan längesen

https://www.eurogamer.net/articles/2021-03-11-phil-spencer-sa...

Skrivet av NuZ:

Ja fy och blä! Hörde att de äter barn och bränner kors i folks trädgårdar.....

Inget företag är ”trevligt” för någon annan än aktieägare, är min åsikt.

OP, kör på det du känner. Skaffa båda som jag försöker göra. Game pass, västerländska spel och öppenhet och samröre med fansen gör Xbox som ett självklart val. Men Sonys egna äventyrsspel, balla handkontroll och japanska spel gör ju den maskinen också självklar. Fps och ARPG vs. 3rd person och JRPG är väl ”den stora” skillnaden

Alltid lätt att överdriva för att försöka argumentera emot något. Köp Sony produkter om du vill, inte sitter jag och klagar personligen på dig och hittar på lögner.

Skulle aldrig i mitt liv stödja Sony

Alltså vad har hon gjort? Ser inte ens ut som katy perry längre.

Fattar inte hur Blizzar Activision fortfarande får in miljarder i pengar. Gamers har verkligen inga principer och står knappast för dom.

Skrivet av Bullen86:

På vilket sätt är Sony "desperata"? Och hade du sagt samma sak om spelen kom ut dag ett till PC?

Sony har ingen annan strategi än exklusivitet och har aldrig haft i stort sätt. Dom har alltid utnyttjat sina konsumenters lojalitet som aldrig ifrågasätter det heller, utan snarare försvarar Sony.

Hejja MTX

Skrivet av Ankh:

Det hindrar väl inte företagen från att göra spel till den? De brukar ju få förtur på spelmotorerna (av naturliga skäl)

Jo sant.

Tänkte på att skribenten skrev "Den femte generationen väntas börja dyka upp i spel i år." men jag hittade inga på google alls förutom Seuna's Saga: Hellblade 2 och det har ingen release date vad jag kan se

UE5 har väl inte ens släppts ännu

Skrivet av jeppe109:

Kul för Capcom att många gillar spelet.

För egen del blir det till att vänta tills det ligger i rea-bingen då resident evil village verkar ha formats för att passa en bredare publik.

Mina favoritspel i serien är de tre första och det känns mer och mer som att Capcom väljer att gå ifrån sina rötter med serien.

Detta är ju falskt. Varför RE serien är så framgångsrik är för dom ändrar formulan och gör det riktigt bra med hög kvalité dessutom också.

Skrivet av johanAndersson:

Vad tycker ni om Fable-serien? Jag älskade ettan. Jag såg vissa förbättringar med tvåan men tyckte att magisystemet var en gigantisk försämring jämfört med ettan. Trean krävde att man skulle hålla nere alla knappar i några sekunder för att interagera med objekt, typ en cirkel som kom fram för att öppna en dörr. Det spelet stod jag ut med i ungefär en halvtimme innan jag började gråta av frustration och gav upp.

Hur ser ni på de tre spelen? Just hur man kunde kombinera magi som inte bara gjorde skada med svärd och pilbåge tyckte jag var underbart i ettan och det är så jag önskar att fler spel behandlade magi. Att kunna kasta ut en tryckvåg precis när man tryckte på knappen för att chockera fienden eller teleportera sig en kort bit var helt underbart. Jämfört med Skyrim där man måste "byta" magin man håller i för att kasta den och sen byta tillbaka så känns det överlägset. Är det någon som faktiskt använder annan magi i strider än för att direkt göra skada? Samma problem i Fable 2 där man var tvungen att hålla nere en knapp X antal sekunder för att välja en magi. Så istället för att snabbt kunna reagera på situationen blev man stående flera sekunder medan fienden slår obehindrat på spelaren.

Serien har gått stadigt nedåt enligt mig. Jag vet att många kände att ettan blev förstörd på grund av Molyneux och hans lögner, men jag hörde aldrig dem så för mig var det höjdpunkten. Tvåan var vacker, men magisystemet var så otroligt mycket sämre. Trean misslyckades med att överhuvudtaget implementera knappar (inte det enda spelet som har laddningscirklar för interaktioner och jag klarar inte av en enda i något spel någonsin). Jag hoppas de gör ett spel liknande ettan igen.

Jag körde coop med brorsan och hade en good time. Fable 3 var ganska "användarvänligt" med kul gameplay.

Skrivet av Rh3nium:

Kort sagt, Sony fuggade upp och gjorde för många ändringar för att konkurrera med WoW. Det föll inte många i smaken. Det plus andra design-beslut och en tappade andelar betalande spelare... Sen kom dessutom SWTOR.

Men det är bara en ytligt beskrivning av vad som hände.

Skrivet av Johlor:

De respekterade inte sin spelarbas och jagade efter WoW. Tvinga in folk i klasser var illa nog, men att en klass var "jedi" var verkligen att spotta på alla som spenderat 100 h att låsa upp force sensitive-funktionen i spelet. Dessutom sabbades ju hela spelet när alla helt plötsligt kunde vara jedis, då det enligt tidseran var väldigt få kvar när spelet utspelar sig. Att stöta på en jedi innan de ändrade spelet var ju något speciellt. Något som gick att skryta om.

De skulle ha stuck to their guns. Jag tror spelet hade haft kvar en liten dedikerad community idag om de bara kört på sitt race och inte försökt konkurrera med Wow.

Dom förstörde ju spelet med hur dom hanterade JEDI inte för dom försökta imitera wow eller något. Galaxies dog innan wow ens va släppt.