Inlägg av Fisse

Inlägg som Fisse har skrivit i forumet

Skrivet av dTexN:

Ta det bästa från mw1 och mw2 så blir jag nöjd<3

Blir inte mycket till spel då

Naaaaaje inte WW2 :'(

Kan även vara värt att nämna att deras patch enbart fungerar för dem som kör Fallout 4 beta patchen (1.5). Dvs på senaste officiela patchen (1.4nånting) fungerar den icke.

Skrivet av jesperd:
Skrivet av T.Mani:

Jag har ingen aning för jag valde att aldrig köpa denna repetitiva dynga

Hur kan du veta att spelet är dynga om du inte spelat det? Kan det vara så att du baserar din uppfattning på betan, som bara var en liten del av det slutliga spelet?

Fast det går väl att se på lets plays osv. Är ju en korrekt uppfattning, spelet är skit på så otroligt många plan.

Skrivet av Mithos-SWE:
Skrivet av Jaxz:
Skrivet av SpajX:

Alltid tråkigt med pirater, men jag kan tänka mig att det är ett spel som många vill testa innan de köper det. Får hoppas att dom väljer att betala för sig om de skulle gilla spelet.

Om man vill testa kan man köpa genom steam, testa och lämna tillbaka så länge man inte passerar 2 timmar men jag kan förstå att man inte vill lägga ut pengar om man har det knapert.

Hur många gånger kan man göra detta dock, innan Valve säger NEJ nu får det vara nog och låser ditt konto från att göra detta EVER igen?

Tills den dagen en exakt siffra kommer officiellt från Valve existerar detta inte överhuvudetaget.

Fan yrar du om?

Skrivet av Propy:
Skrivet av Roy Batty:

En liten fundering. Hade ni visat videon om någon gjort samma sak fast med profeten Muhammed istället för profeten Jesus?

Eftersom muslimer inte vill att man avbildar honom så kanske man ska respektera det. Eller måste man reta folk bara för att man kan? Man behöver inte vara religiös för att respektera de so mär det, eller hur?

Ska man även respektera andra saker muslimer vill som står i koranen? Du är ute på tunn is nu

Fan va ju det bästa med F3 enligt mig, att yra runt på alla ödeplatser och samla på sig massa skit som man kunde placera runt i valfri player home man dratt ner från Nexus. Detta kommer bli fooking epic. Har lovat mig själv att aldrig mer förhandsboka spel sen 2 år tillbaks och hållt det men vetefan om jag inte kommer göra ett undantag för Fallout 4 xD

Skrivet av Ender:

Patetiskt! "Jaaa, jag hittade ett sätt att inte spela spelet som det är tänkt för fem öre, och dessutom tjäna massa guld för fördelar jag inte skulle haft!"...och dessutom stolt göra en YouTube om det är ju toppen av skäms.

Trög eller? Kvittar väl hur du farmar? Skillnaden är bara hur långt tid det tar.

Fyfan vilken pissig PC port, visste det. Tur man inte förboka skiten *yay*

Yay +12 kvoteringspoäng till FZ ! Synd att videon var piss bara...

Skrivet av Ender:
Skrivet av Eisenhart73:

Jag kommer enbart stödja detta spel för att stödja yttrandefriheten och att jag gillar saker som går mot strömmen och är icke-pk. Folk skall få skapa utan att alla gillar det man gör. Och man ska inte bli uthängd för det. Tyvärr har det blivit allt för vanligt på senare år.

Jag riktigt hör hur du sitter och trånar efter ett riktigt realistiskt barnporr-"spel", gärna i OR. Mer icke-PK kan det ju inte bli, vilket antagligen är det viktigaste som finns, tätt följt av den så kallade "yttrandefriheten".

Istället för att dra idiotiska paralleller så borde du gnälla över viktigare saker. T.ex att det springer runt 300+ IS mördare i vårt avlånga land. Tänka sig att IS bildades innan ens detta spelet gått guld! Det borde vara helt omöjligt?! Din sista mening tolkar jag som att du anser att yttrandefriheten borde begränsas efter ditt tycke och smak? Du låter som en kommunist/nazist... är du det?

Skrivet av kaealy:
Skrivet av Fisse:
Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Styggve:

Personligen har jag ett liv utanför datorspelens värld...

Känns som fel sak att kockettera över på en spelsajt.

Ska man leka märkvärdig bör man kanske välja sina ord med större omsorg?

Äru full eller? Han använde kokettera helt korrekt i sammanhanget.

Nej.

Skrivet av AHTF:
Skrivet av clappen:

Varför får man inte hata för? Varför försöker media sätta bojor på folks tyckande och tänkande? Vad är skillnaden mellan att hata i tankarna och att skriva ut hat?

Det får man, men man får också hänga ut folk som hatar.

Jaså? Också okej att bli uthängd i nationell TV om man t.ex hatar mjölk?
Varför hänger man t.ex inte ut åtalade och dömda våldtäktsmän med bild och namn?
Att hata är mig veterligen inte åtalbart?

Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Styggve:

Personligen har jag ett liv utanför datorspelens värld...

Känns som fel sak att kockettera över på en spelsajt.

Ska man leka märkvärdig bör man kanske välja sina ord med större omsorg?

Bara jag som tycker animationerna och voice-actingen är horribel?

Ruskigt bra SP än så länge (20%). Hilarious (på ett dåligt sätt) att det fick sämre betyg än AC:Unity. Fiasko recensioner!

Till skillnad från Assassins Creed Unity skiten är detta verkligen ett fantastiskt spel. Ogillade f.ö 2an och 3an starkt.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Fisse:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Sanazin:

Då du skickar oss hit från en nyhetstråd till en annan, fram och tillbaka, hit och dit, Carl Johansson-Sundelius, så tar vi om allt som alla har försökt att framför i ett enda video.

Här har ni ert jädrans 5/5:
https://www.youtube.com/watch?v=vNIm7332jc4

Skickar er hit och dit? Ge dig. Och gällande videon: har du upplevt dessa själv? Under de timmar jag har med spelet har inget av detta hänt. Ett par popins av npc:er en bit bort, enstaka frameratedrops. Absolut ingen av den magnituden som videon framställer det som.

Hade det varit bättre om vår recensent också märkt av problem? Absolut, och då hade vi också skrivit om det.

Ett par popins?! Du sitter ju och ljuger. Har skiten på PC och problemen är där på båda plattformarna och det är konstant. Inte tillfälliga buggar/glitches utan det är så det är... hela tiden, det har valt en extremt aggresiv LOD-scaling och dessutom implementerat det dåligt. För att inte nämna en uppsjö av småbuggar på bara 60 minuters spelande, det första jag såg var en hovrande NPC och sedan ett hovrande äpple när pojken släpper det kort in i spelet. Saker som svävar i luften och npcer som gör det samma har iaf för mig en väldigt negativ påverkan av inlevelsen. För att inte nämna myriaden av animeringsmissar och konstigt beteende när man parkourar. Det är utan tvekan det minst polerade AC spelet hittils och 5/5 borde vara helt omöjligt att ge spelet. Betyget är en lögn!

Att anklaga någon för att ljuga är inte vidare hövligt i en diskussion. Vi spelade på PS4 och vad jag har förstått är problemen värre på pc. Betyder det att alla upplever saker som detta:

https://pbs.twimg.com/media/B2RJDgsIgAAPzNZ.jpg

Nej, självklart inte.

Har inte heller påstått att alla har det problemet med trasiga modeller. Faktum kvarstår att ingen är beskonad från extrema textur och animerings pop-ins. Detta är bara en liten del av alla konstigheter man ser i spelet. Jag försöker att undvika att lägga märke till buggar etc men det går inte i detta spel. Hur mycket jag än vill njuta av storyn och atmosfären blir upplevelsen total förstörd hela tiden. Men enligt er är spelet ett näst intill perfekt mästerverk? Kom igen nu...

Precis som devilrat är inne på här så kan jag även instämma med vad Gamereactor skriver. Har spelat samtliga av de tidigare AC spelen. Visst ibland har det hänt att en karaktär fäster sig på något konstigt objekt men det har överlag känts som man ändå har hyffsad kontroll och smidighet. Men i denna uppföljaren är det något jag märkte direkt och som stör något oerhört. Aldrig tidigare har en karaktär varit så bångstyrig och gjort så mycket man inte vill i ett AC spel. Han känns dessutom oerhört sävlig, tung och klumpig. Detta i ett spel där smidighet och parkouren är självaste essensen. Det är helt sjukt att han inte ens nuddar det i recensionen. Jag begripper det verkligen inte...

Skrivet av Sir! Sir!:

Fisse: Hur kan du tolka att en recension är en lögn, om det nu är baserat på en personlig upplevelse? Är dina upplevelser när du spelar spel också lögner?

Istället för att hoppa på Fredrik och hans karriärsval kan ni åtminstone säga varför ni anser att han gett ett felaktigt betyg och vara konstruktiva i sakfrågan.

Det är klart som fan att man ska kunna kritisera varandra, men det blir så fruktansvärt barnsligt när man kör med "du borde sluta ditt jobb, du suger" och dylikt. Vi är alla människor med känslor, så att bete oss därefter vore en poäng.

Äh lägg ner det där med den "personliga" upplevelsen och individualism skitet. Ja vi har alla olika preferenser men som recenscent får man väl ta och reflektera över spelet lite mer än just vad fan man själv gillar. Man får väl sträva efter objektivitet när man skriver sådan som är ämnat att delge andra människor information. Problemen med spelet är många, min version på PC beter sig exakt likadant som de videos som finns på nätet för PS4 och Xbox One. Det är inte ett lokalt problem utan spelet är som sådant. Jag har just nu igång spelet i bakgrunden här när man i tidigt skede är i en stor sal med en stor folksamling. Detta för att spela in en video över roligheterna.
För att ta det kort.
8 NPCer står på varandra, 5 st står på en pelare varav samtliga clippar genom varandra (står på samma ställe).
Varje gång man panorerar runt kameran (står mellan två grupper) så laddar den in högsta LODen på texturerna, närmsta först vilket resulterar i vad man skulle kunna kalla texturdomino. Dessutom så går NPCerna från en stående ställning med händerna längs med kroppen till en ställning där man lutar sig mer på ena benet och sträcker ut det andra och har händerna knutna tryckandes mot sidorna av kroppen i höjd med magen. Detta händer ca 1 sekund efter man panorerat dit vilket givetvis ser jävligt underhållande ut. Detta är bara en specefik händelse som var extra misslyckad utav många på den korta tid jag spelat.
Konstant texture pop-in på nära håll och de här animerings-LODarna (vetefan vad jag ska kalla det) är något spelet dra med hela tiden. Detta nämns inte ens i recensionen, inget negativt nämns vilket (okej då) kanske inte är en lögn men iaf undanhållande av viktig information vilket jag anser är minst lika illa.
Det finns gott om saker som totalt förstör inlevelsen, gång på gång vilket borde göra ett toppbetyg en ren omöjlighet. I övrigt är spelet helt okej.

Varför recensionen är skit har jag skrivit i en annan tråd tillhörande en annan AC:Unity nyhet.