Inlägg av markus

Inlägg som markus har skrivit i forumet

Hur kan inte jag vinna som gav förslag om att ha en app som byter när det blir reklam? Vad mer kan man begära :^^: Jaja julkalendern ser jag framemot mer än denna tv VIll veta motiveringen om vinnaren vill dra en copy av vad han skrev

Ja men hur mycket tar den av datorns prestanda är ju frågan och sen battlefield 3 kommer ju bli lite knas när man byter servers osv?

Grattis vinnarna premiären skulle varit mysig att gå på men jaja man överlever! ha så skoJ!

Ha så kul alla! Inte så sur om man inte vinner roligt med alla frågor

Kalle låter som du inte är haj på datorer right? Byt grafkkort senare när du har mer pengar o köp av den nya generationen och eventuellt uppgradera nättagget. ett 570 i dagens läge är inte värt det.

Ett 570 och 460 drar i princip lika mycket ingen stor ändring.

Så sluta troll har han eyy 570 liggandes bara byt ut.

NEJ DET BEHÖVER HAN INTE 500W kan dra vilket singel gpu grafikkort ute på marknaden så jag undanber er att ens säga saker ni inte vet något om. Chansar att han har 450-500w nånting och det räcker gott o väl 560 Crossfire med en i7 2600k går nästan o köra på ett 500w nätagg....

Vad är din budget på grafikkort får du det billigt vad för spel spelar du? Och en I7 2600k ska det nog stå? Lite mer info budget eller något för nästa generations grafikkort lanseras 7970 för 5k skulle jag satsa på om jag vore du. Har du 2-3k nu kanske? spara då 2k mer o köp ett 7970 större uppgradering än o gå på gamla kort.

Bra list men nästa år hoppas jag på Diablo 3 och Guild wars 2 även Heart of the swarm har tidigt acess till betan i diablo och jag bara älskar det. Det är allt som fått diablo att blomma !!!!!! Bra jobbat blizzard men tack och ha ett gott nytt år Fz jag kommer iaf ha ett. Practice account i master leauge Check!

Vänta tills 7970 sjunker i pris.

Vänta på nya generationerna istället så länge din dator inte gått sönder. Ex Nvida 780 sägs va dubbelt så bra som ett 580??? Dra mindre ström o sen 7970 är den snabbaste GPUN på marknaden då det kommer. Och i5 orna kommer ha hyperthreading helt utan kostnad.

Inte ett skit faktiskt -.- men jaja fick ju lite småpengar till DHW när jag var där. antar att den får räknas in och att jag får lite pengar senare så jag kan köpa lite kläder men mest varit gaming jul för mig! ::D Ska satsa på grandmaster i starcraft 2 och sedan bli proffs.

Börja ju min gaming jul me o lira starcraft 2 tills 6:00 <3 God jul fz o hoppas jag kommer i grandmaster ligan!

Vrf inte 17 med förälderstillstånd gahhh!!! CMON WHAII 18...

Jag gillar o ge lite tips på P och Z då jag kom till semi i DHW BYOC med toss så älskar jag o se över lite games o hjälpa folk Otur att jag inte har tillräckligt bra data då hade jag streamat..... men markus94@live.com nås jag på

Känner totalt igen mig känns inte detsamma utan speldator. Man vill lixom inte spela vissa spel på en annan dator just för att det är så mysigt och gott att lira på sin stationära imba dator! GL HF med matte C vill man så kan man!

Känner totalt igen mig känns inte detsamma utan speldator. Man vill lixom inte spela vissa spel på en annan dator just för att det är så mysigt och gott att lira på sin stationära imba dator! GL HF med matte C vill man så kan man!

ÄLSKAR FZ<33333333333333333333333333333333333333333333333333333

Never winning never loving hehe <3 har bara otur i tävlingar seriöst hehe