Inlägg av Saltkråkan

Inlägg som Saltkråkan har skrivit i forumet

SvinGrym-PC

Detta är riktigt trevliga nyheter,svinet är likviderat med all rätt.Men det stoppar inte terrorismen såklart, men en viktig symbol för Alqaida är utrotad.

Känner mig lite skadad av denna låten som jag just lyssnade på

Angående mosken på Hisingen och uppdrag granskning reportage.det framkom att waha bisterna ifrån Saudi arabien betalat denna mosken.Dessa sjuka personer och deras medeltida tolkningar av koranen får naturligtvis fullt stöd av vänster folk som inte har en aning om vad dom egentligen stöder och som även kallar folk som ifrågasätter bygget för att automatiskt vara rasister.Detta är skrämmande att folk som hjälper dessa sjuka personer att få mer och mer makt utan att behöva anstränga sig kan egentligen störta ett helt fredligt land i fördärvet med den bakbundna polisen och regeringens ovilja att ta tag i problemen genom att kalla precis alla kritiker till deras egna sjuka världsbild för rasister och oliktänkande,min personliga åsikt om dessa personer är att dom är egentligen landsförrädare och borde straffas som dom kriminella dom är.Hoppas att vi någongång kan bli som Danmark,nämligen det mest demokratiska landet i världen oavsett vad Lena Sundström tycker (Danmarks expert på 3 veckor)

Tycker att detta skall bli ytterst intressant att följa om vilka som är och var Stasi medhjälpare,kan bli något av Sveriges största skandal någonsin.Sitter antagligen rätt så många journalister och redaktörer runt om i landet som är jäkligt rädda om detta kommer ut.

http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=63&dok_id=GY10...

Skrivet av bjosarn:

"Minst nio vargrevir har spräckts under årets vargjakt, enligt analyser av experter och forskare. Räknas skyddsjakten in blir siffran ännu högre - totalt 15 par har utplånats helt eller delvis under den gångna säsongen."

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/manga-vargpar-sprackta-unde...

Glädjande nyheter för min släktingar i Värmland.

Skrivet av bjosarn:

SvD har publicerat ett antal citat från en Sverigedemokrat vid namn Leif Vogel vilka har en klar rasistisk prägel. Och med anknytning till diskussionen skriver SvD även följande:

Skrivet av SvD.se:

SvD kan även avslöja att Leif Vogel har skrivit nedvärderande om invandrare under pseudonym på internet. På tidningens Dagens Arenas hemsida har Vogel kommenterat artiklar under namnet Candida Voice sedan 2008.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/har-skrivit-nedvarderande-o...

Det han sa är ju egentligen inte rasism,utan ett konstaterande.Vill gärna se att dom även granskade andra partier lika grundligt,typ Vänster och Stasi pressen.

Skrivet av bjosarn:

Som gedigen nättidningsläsare går jag ofta även igenom en del kommentarer. Och det är absolut inget ovanligt. Och man känner igen mönstren som de beskriver i debattartikeln.
Om sedan det är "troll" eller faktiska åsikter som kommer fram kan nog vara svårt att kontrollera, men det har absolut växt med tiden.

Ja undra varför det blir så? Självklart måste man tycka som tidningarna,annars e man ju rasist.

Skrivet av bjosarn:

Jägarlag har med flit sökt och försökt skjuta ledarvargar och ledarpar för att på så sätt försvåra överlevnaden från den resterade flocken. Det har ingenting med att hålla beståndet på rimlig nivå, utan att utrota det svenska beståndet.

Jasså? källa tack.

Tycker att vargen är till mer skada än nytta,i vilket fall när jag pratar med mina släktingar i Värmland.Men tycker trots allt inte att den skall utrotas,men håll den på en låg kontrollerad nivå så e jag nöjd.

Skrivet av Nestor:

Hur föreslår du att man löser problemet inom ramen för mänskliga rättigheter och svensk lagstiftning?
Islamistisk terrorism är ett delproblem i det större problemet Terrorism.

Tja man kan väl öka bevakning och avlyssning några 100% av misstänkta terrorister.

Skrivet av Nestor:

Tittar man snabbt på statistiken över planerade, genomförda och stoppade terroristdåd i EU 2007 - 2009 så framgår det tydligt att det är separatistisk terrorism som står för huvuddelen, närmare 90%
Islamistisk terror står för 0.3%.

Men varför jämför du inte i hela världen för hur många procent islamistisk terror består av?Kan det bero på att du vet lika bra som jag att den är otroligt överrepresenterad ...

Skrivet av Nestor:

I mitt tycke spelar det ingen roll vilket motiv en terrorist har. Terrorism ska staten slå till hårt mot för att skydda sina medborgare. Oavsett ideologi.

Japp helt klart så.

Skrivet av Nestor:

5 kilo spikbomb skiter i om det är en bask, korsikan, grekisk anarkist eller islamist som håller i utlösaren.

Ja för hela världen är ju drabbad av basker,grekiska anarkister....islamister är som sagt väldigt överrepresenterade inom terror.

Tycker att ni förminskar problemet rejält,nu snackar vi om folk som mördar just för att visa att dom har rätt och vi har fel .

Skrivet av conthox:

Man måste tänka på att man alltid är en representant för det företag/den organisation som man jobbar på/hos. Så även det man gör på fritiden kan påverka arbetsgivarens anseende. Nu varierar detta såklart mycket på var man är anställd, men i stort gäller det mer eller mindre för alla.

Nu är det iofs inte så viktigt för en domare, tror jag. Och att stänga av för en teckning är ännu värre/fånigare.

Det finns ett annat fall nu med 3 personer som jobbar på Volvo i Skövde, som blir av med jobbet för att dom kritiserat Volvo på Facebook:O Fast detta har ju faktiskt inget med Islam att göra.

http://www.gp.se/ekonomi/1.522233-tre-fick-ga-efter-inlagg-pa...

Skrivet av weizenbier:

DOCK är jag extremt trött på folk som inte kan respektera våran yttrandefrihet.
Är Sverige ett fritt land där folk får uttrycka sina åsikter så länge det är inom lagen eller är vi ett fegt land som backar ner sig så fort en religiös fanatiker eller jobbig moraltant blivit sårad av en jäkla karikatyr?

Vi är utan tvekan ett fegt land som inte vågar stå för något som kan tänkas göra någon annan upprörd,vi är som sagt rejält kuvade av fega politiker och en media som är idag livrädda att stöta sig med idiotin inom den mer och mer radikala islamismen.

Hockeydomare avstängd...p.g.a en teckning!

Nu får det vara slut med dumheter och skräckparanoia,en HOCKEYDOMARE avstängd på grund av en TECKNING .Eftergifterna mot islamisterna är ju rent av löjliga nu:evil:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/allsvens...

Skrivet av v1ctory:

Generalisera inte islam är du snäll. Högt uppsatta amerikanska politiker ämnar att mörda Julian Assange då de inte delar hans syn på informationsfrihet. Där finns precis samma problem.

Herregud vart fick du att jag generaliserade alla muslimer att vara terrorister?Svinet skickade ett mail innan han utförde dådet,där det inte går att missa hans förvridna religiösa övertygelse om att vi är skulden till allt ont.

När du jämför en viss senator i USA som skulle vilja avrätta Julian för hans hemliga släppta rapporter,så är det en riktigt jäkla skillnad.Senatorn kommer inte att döda Julian,men islamister gör väldigt ofta slag av saken med att döda kritiker eller som dom ser det otrogna.

Skrivet av huxflux:

Ja-a, vems fel är det... jag tror att det är för vissa lika svårt att uppfatta det nu som om 50-100 år. Var det killen som sprängde upp sig som påbörjade det här? Behöver vi fundera ut något annat istället för att skuldbelägga?

Nej inte enligt mig,Islamister måste förstå att vi lever i en demokrati och vi har rätt att säga nästan vad vi vill.Man kan inte döda andra människor som inte håller med dig om precis allt,sorgligt nog är det precis vad Islamister gör i precis alla länder.

Skrivet av huxflux:

Tar vi en risk kan vi behöva stå för konsekvenserna. På samma sätt som om jag ställer mig på motståndarklackens sida och hejar på andra laget, jag kommer sannolikt åka på stryk. Visst är det min rätt, men inte så smart.

Risk för att vi tillåter fritt tal och uttryck?Vill du hellre leva i ett låst samhälle med åsiktsförtryck?

Skrivet av huxflux:

Vi vet att det är känsligt för många muslimer att vi förnedrar deras profet, många här använder det därför som ett sätt att jävlas mot dem.
Då handlar det inte då om yttrandefrihet längre, istället använder man det som ett defensivt vapen, nånting att gömma sig bakom när det hettar till.

Det är våran rättighet att göra så.Hur många kristna begick självmords attentat efter Ece Homo utställningen t.e.x.? Återigen visar sig "fredens" religion skörda offer helt i onödan.

Skrivet av huxflux:

Nu har vi fått ett svar tillbaka mitt i julruschen i centrala stockholm av nån galen idiot. Samtidigt var det väntat, eller jag är i alla fall inte förvånad. Reaktionen kan vara ökade klyftor, mindre förståelse, mer hat. Därför finns det en liten risk att vi kommer få mer av det här i framtiden.
För vissa blir det en bekräftelse, någonting som de nästan väntat på för att kunna fortgå med sin propaganda mot en hel religion.
Jag tycker det är olyckligt, måste vi visa vår sämsta sida istället för vår bästa sida?

Vi har tagit emot killen som dog och gett han ett fritt land att bo i och fått alla möjligheter i världen att göra precis vad han vill,hans tack består av att spränga sig själv i luften i ett försök att döda så många oskyldiga svenskar som möjligt för att vi tillåter personer som Wilks.Återigen visar det sig att om vi inte gör precis som Islamisterna vill så skall vi dö.

Skrivet av huxflux:

Jag vill quota dig i en annan tråd, tyckte du sa det väldigt väl själv men parterna är olika.

Här har du helt fel enligt mig.Personerna som var på Ship to Gaza visste att det kunde bli problem,personerna "bystanders" i Stockholm var/är helt oskyldiga och kan omöjligt veta att en självmordsbombare går runt i folkmassan.

Skrivet av Saltkråkan:

Tragiskt med dom döda turkarna,men ger man sig in i ett projekt som dom gjorde utan att tro något allvarlig skulle hända så är man nog lite ute och cyklar.Alla som konfronterar Israel kan vänta sig våld eller andra allvarliga konsekvenser.Jag säger inte att Israel gjorde rätt,bara nämner hur det brukar se ut när dom agerar mot oliktänkande.

[/quote]

Nord Korea är djävulens land.Folket lider fruktansvärt av hunger och våld när den sinnessjuka ledaren lever i lyx och använder precis alla pengar till nya vapen program.Avliva ledaren eller sätt ännu hårdare press på han och hans generaler,så kommer antagligen det kuvade folket i NK att våga resa sig emot sin tyrann.

Copy all