Inlägg av sno0zer

Inlägg som sno0zer har skrivit i forumet

Skrivet av qun0:

f2p är andra saker med kostnad men inte ett jäkla gameplay. Nämn minst ett f2p som tar betalt för nya gamemodes.

Har inte fått något om bakfoten

Quake live, till exempel. Där la de till freezetag och är bara för premium muppar. Det är visserligen vanligare att man tar betalt för kosmetika och "småbuffar" än game modes.. men det känns inte alls ovanligt. Rakt av sådär, från en som inte spelar alls särskilt många F2P.. men sen finns det ju en del "f2p" MMO som tar betalt för expansioner, exempel är väl LoTRO

Frågan är väl ändå inte om just detta kan hända här eller i europa etc, det är huruvida något kan hända, som vi har svårt att föreställa oss kan drabba oss här så vi tappar kraft etc och allt går åt helvete. Hur som helst så har jag hört från medarbetare att explosionerna uppstod pga att japaneserna inte har filter så de kunde inte ventilera gaserna utan att oroa sig. Därför byggdes tryck upp och skiten exploderade. Alla andra i världen kan filtrera övertryck efter harrisburg.

Står väl bara att dom kommer att _göra_ något speciellt. En 100k facebook fans bild eller nått. Kan vara helt ointressant.

Ja, det är väl föga förvånansvärt att man inte kan vara objektiv om sig själv sin familj etc. Det betyder inte att jag har fel.

Och eh ja, jag är en hycklare.

För övrigt så är det nog ett väldigt dåligt sätt att försvara sig på "uhm, jag vet att det ser ut som om jag är skyldig så jag antar att jag skiter i att försöka säga nått annat. Jag tar den här för laget grappar".

So fucking what? Kan ju inte vara helt oväntat att ett spel där man kan spela som taliban och nita västerländska soldater skulle vara upprörande för vissa. Alla som spelar spel vet att det är skitsamma vad det står att laget heter. Om folk blir så jävla ledsna så kan man väl ge fan i att uppröra dom om det inte betyder något.

Pannkakorna bör vara ännu tommare än pizzorna. Kommer aldrig testa.

Spelet behöver ju inte vara + tusen stats i diablo och WoW stil. Kan lika gärna bara vara "hey här har du en AK som inte är tokrostig" eller nått sånt.

Jag tokgillar upplägget, är ett stort fan av "nutidsmystiska" böcker a la Stephen King, Niel Gayman och Chuch palachaansaduik. Detta verkar följa en liknande anda.

Bästa sättet att ungå ragers är att försöka bilda lite shysst attityd redan innan matchen börjar. Sen har jag märkt att nästan _alla_ börjar ragea vid ett tillfälle eller så. Kallar du inte själv folk för "tards" eller "d1cks" regelbundet?

För övrigt så tyckte jag det var drygare att lite CS back in the day.

Jag tycker att man inte ska köra med låg grafik när det gäller fragmovies, även om man har svårt att se vad fan som händer speciellt med q4. Så jävla grötigt.

Det låter väl rimligt, Naraccas men jag tycker det är intressantare att fundera ut lite mer exakt var gränsen går.
Hellre sju skyldiga fria än en oskyldigt dömd? En gång i tidigt tyckte jag att det var oförlåtligt att döma en oskyldig människa, men nuförtiden är jag inte lika säker.

Sometimes you gotta take one for the team.

Du råkar inte ha en lista på alla gissningar, herr långhår? Är lite intresserad, har ett svagt minne av den tråden.

Är inte särskilt pro på google och dylika sidor heller

Jag kan lägga till min syn på recensionen även om den känns en smula överflödig såhär 3-4 sidor in i diskussionen.

När jag ser att hela artikeln går ut på att bara smacktalka spelet känns det lite som att recensenten började ranta och helt enkelt aldrig slutade. Som jag ser det behövdes en paus, ett avbrott som var mer.. förklarande? analytiskt? nånting som bara staplade spelets egenskaper utan att ta ställning till presentation. För att sedan basha dessa.
Jag känner att jag har svårt att förklara och har nog missat min egen åsikt, men jag blir väldigt misstänksam när jag läser recensioner av denna typ.

Annars var det inte direkt dåligt skrivet eller för oinformativt, men jag blev bara väldigt misstänksam och det kändes inte som spelet fick en rättvis chans.

Aja, allt detta har nog sagts på olika sätt ett tiotal gånger. Missade inte med mycket.

Skrivet av badpop:

Måste säga att jag är lite besviken efter att ha läst detta, det låter som Blzzard vill göra en kassako istället för ett Diablo. Ta bort valmöjligheterna med attributer, gör storyn enklare och inga random-genererade världar... "Saker binds till en spelare", hoppas bara man kan byta utrustning med varandra, det var ju en av de riktigt roliga sakerna i D2.

Hursomhelst hoppas jag verkligen att detta blir bra.

Vad jag minns från D2 så fanns det inte riktigt någon valmöjlighet när det gällde stats. Man följde en eller två möjliga stat builds eller så förstörde man sin karaktär.

Jag blir konstant förbluffad när jag hör folk försvara knäppa lösningar i spel. Tyckte du att det var en bra lösning att alla spelarna kutade fram till Baal och klickade 1000ggr för att bara tokta alla items när han dog? Jag tyckte det var helt retarderat. Uppläsningen av texten när man tog quests var väl intressant men totalt onödigt för att spela spelet.
Jag påstår dock inte att det totalt saknade charm men jag har mycket svårt att tro att D2 hade dom "bästa" lösningarna.

Jag är mer peppad nu än någonsin tidigare, WHOO hardcore! håller tummarna, blir riktigt lessen om dom inte har med det.

"det låter som Blzzard vill göra en kassako istället för ett Diablo"
Tror du diablo har någonsin varit något annat än en kassako? Tror du att dom gör spelet för att dom vill utforska storyn? pfft.

Jag tycker personligen att rankingsystemet funkar hyffsat när man kommit upp eller ner en liten bit. När det gäller slumpen i public matcher så håller jag med litegrann. Det handlar om att finslipa andra skickligheter som manipulation och diplomati. Det gäller att ställa sig följande frågor ofta "den här killen är 100% retard rager, hur får jag honom att ändra sitt destruktiva beteende och sluta förstöra för alla" och "den här killen har spelat en halv match och kan kanppt tala engelska, hur ska jag få honom att köpa rätt items och skilla rätt medan jag ska försöka hålla mig själv levande, utan mic". Svaren är sällan uppenbara och man får ofta bita tillbaks illskan och andas lugnt ett litet tag.

Men lyckas man binda ihop ett gäng retards så att dom inte motarbetar varandra och man får en fin match.. ptja, det är najs.
Givetvis bättre om man börjar med människor man vet kan kommunicera.

Jag har personligen struntat i skolan under väldigt långa perioder av mitt liv. Sättet att klara dagen var då att sitta vid datorn.

Jag har dock alltid känt att det bara var ett verktyg för att effektivt döda timmar, dagar, veckor etc. Fick jag bara komma iväg från verkligheten genom att åka bort ett par dagar kände jag aldrig att jag saknade datorn. Samtidigt så behövde jag nog den för att klara vardagen, ångesten smög sig in och det enda sättet att komma bort var att koppla bort totalt. Läsa böcker, spela gitarr, supa och sånt gjorde bara jobbet halvt.

Så ja, jag tycker att jag var datorberoende, nu har jag inte längre någon egen dator och saknar inte heller den. Men det är inte som om mina grundläggande problem är lösta.

Jag tror också det är viktigt att veta vad som ligger till grund för beteendet innan man kan ge sig på och försöka motarbeta det. Har bara läst kort men det finns stora skillnader på folk som lider av social fobi och panik ångest t.ex.

Skrivet av Edd1e:

Hmm, jag äger SF4 men är heelt värdelös på genren. Är nöjd med att ha låst upp alla SF4 karaktärer på lättaste svårighetsgraden! Åker på stryk konstant online och inga polare är intresserade av Fightinglir heller.

Kommer jag köpa SSF4? Ja! Jag undrar mest VARFÖR jag kommer köpa ett spel som jag suger såpass hårt i.
Bra recension, jag är nu hypad, och jag har inte en jäkla aning om varför...

Det är nog ingen större vits om du inte kan ragga någon att toklira med. Själv spelar jag fighting mot min storebror och har gjort det i nästan hela mitt liv. När vi spelar ser det awesome ut, när jag spelar mot vem som helst annars är jag en newbie.
Hitta en vettig rival och spelet blir 10ggr roligare. Minst.

Finns väl inget som säger att ett nytt syndicate skulle vara bättre än ett bourne spel?

Ahh.. jag minns när vi började fuska till detta spelet, köra med maskot och dunka över hela banan hela matcherna. Fan vad det blev tröttsamt snabbt då. Good times.

Skrivet av walter_iego:

Gamespot gav spelet 7.0, hmm...

Och fz gav det 3/5 eller 6/10. Ingen större skillnad, jag tycker dessutom att gamespot ger för höga betyg, i regel.

Jag vet inte varför, men jag blev smått road av något skäl. Har aldrig läst en wowblogg som inte var "amagad jag ska maxxa alla lvls före alla andra och alla är noobs". Iofs så har jag bara läst en sådan.
Skäms nästan lite nu :l