Inlägg av sno0zer

Inlägg som sno0zer har skrivit i forumet

Jag vet inte varför, men jag blev smått road av något skäl. Har aldrig läst en wowblogg som inte var "amagad jag ska maxxa alla lvls före alla andra och alla är noobs". Iofs så har jag bara läst en sådan.
Skäms nästan lite nu :l

Tycker inte det är särskilt nördigt, du läser ju bara. Din post luktar dock ganska mycket flame bait, schmuttah.

Har alltid jobbat hårt på att hålla min nördighet i styr när jag går utomhus.
Nördigaste.. öh, har gått på massa lajv.

I made a game with zombies in it, finns inte det spelet till pc sedan en herrans massa år? Minns väl att jag har spenderat ganska många timmar med det på pc för ett bra tag sen.

Fan va najs, kan bli hur bra som helst om de får en trevlig och riktigt obehaglig stämning. Skulle föredra ett mindre panga 10 000 fiender i rad spel och istället ha ett som satsar på stämning.

Sjukt att det tog dom så lång tid att ge daggers lite fakking skada

Mycket som jonne påpekade kännde jag också. Framför allt så tyckte jag att det var en typisk fantasy värld, även om dom försökte porträttera en otypisk syn på alverna så blev dom ändå jävligt stereotypiska.
Det enda riktigt mörka i hela spelet, som jag tyckte kändes lite grann var när man kommer till orzrammar och någon fäller en snubbe och sätter yxan i magen på honom. Det var sweet.

Skrivet av Jonny:

Det är naturligtvis bra att någon reagerar på när spelen börjar användas som ren reklam och propaganda för droger. Man måste ibland använda insidan av skallen när man analyserar inhållet i ett spel.

Och att dra slutsatsen att det handlar om propaganda _för_ droger är att använda insidan av skallen och analysera korrekt?
Tyvärr får du ett "lewl" till svar från mig.

Spelade ni nånsin instrument i er skola? Blev det _något_ mer än riktigt patetiskt plinkande på urkassa instrument? Musiklektioner behöver en puff. Tyvärr är detta inlärningssätt så mycket roligare än annan undervisning att det kan bli lite kukat. Som sagt, kan inte bli värre än vanlig musikundervisning. Vet dock inte om det ska anses vara bra.

dragon age, någon annan som känner sig lite tom?

Tokläste recensioner som jag gör när jag tvivlar på huruvida ett spel är bra eller inte för jag litade på att dragon age skulle vara fint. När jag sedan läser att FZ recensenten påstod att det var jävligt mycket BG så blev jag tokupprymd.

Men väl i spelet inser jag väldigt snart att det inte är BG, det är KoTOR med fantasyskins och paradoxalt nog, sämre fajter. Dom lyckades inte göra karaktärerna levande för mig, dialogerna i BG som var bara platt text kändes mer levande, man hade skog att utforska det fanns stora områden som inte var dedikerade till main qestet. Visst det finns mycket sidoquests här men dom löser man tilll 99% genom att gå med tab knappen intryckt hela tiden och sveper fram över alla items som en dammsugare.
Man måste t.om. i många fall helt lita på att kartan visar en rätt för questloggen är så otroligt kort i sina beskrivningar och codexs är ofta irriterande svårlästa och inte lätt att hitta tillbaks till när man har plockat upp 2-3st.

Vad som var roligt.. att slåss var helt ok. Jag kollar tillbaks på spelet och inser att jag aldrig brydde mig om storyn, jag skrattade när dom skulle vara seriösa i dialogen, rollspelet bestod mest av att göra goda val eller vara ett asshole av inget större skäl.

Gör inte snubbarna i skogen föränn sent i spelet, man får prylar men behöver tokigt mycket str för att använda skiten.
cone of cold var nog min mest använda spell för gången jag körde, rada upp snubbarna och frys alla och så lite mer aoe och bam svår fajt skitlätt för du fryser varenda jävla boss varje gång typ om du smäller på vulnerability hex på dom precis före.

Ptja, jag tyckte inte att det var 100/100 ens på den tiden, fick dock inte lira hela skiten men väldigt mycket. Spelade det för första gången helt och hållet i samma vända som jag lirade wind waker. På många sätt inte riktigt lika bra, men helheten tyckte jag faktiskt mycket mer om. Ocarina kunde vara störande så in i helvete bitvis.

Finns en jäkla bra båge som man hittar i

alv templet efter den lilla draken i hans "horde" nån påstod att det var spelets bästa när jag letade runt efter spelmekanik

Efter halva tvåan började jag köra solo med min kensei, tog så långt tid att få alla andra att hånka på och dom kanske klantade sig etc. Allra lättast var alla eye of the beholders, kutade runt med en pryl som reflekterade lightning så det var hur jefla lätt som helst.
Tråkiga med att köra solo är att man missar en hel del roliga strategiska element och fular runt för mycket, imo.

Är det nån annan som satsat på bomber och traps med rogues?
Jag bestämde mig för att göra min huvudkaraktär till rogue och med massor med utility. Går alltid runt med 3-4 firebombs som gör tokig aoe skada och ett gäng beartraps, vettifan vad dom heter i spelet men dom klämmer fast folk sanslöst länge och gör bra skada.
Kommer det 10 pers eller dyl och jag vet att jag inte klarar fajten smyger jag fram, lägger ett par traps, pullar alla mobs och köttar en firebomb om det ser risigt ut. Fördelen är att dom inte gör friendly fire, tyvärr nitar dom dock friendlies som inte är i partyt.

Kör mig rogue, morrigan, allistair tank + obestämd. Varierar mellan vovven som saknar mycket "utility" men har najs stun, barbaren med 2handare och healer Wynne. Tycker att jag saknar en del skada utan en sista damagedealer men slösar alldeles för mycket potions utan wynne. Får väl ge morrigan lite heal spells eller dyl.

Gillar ni böcker där världen går åt helvete så kan jag skarpt rekommendera "Oryx and Crake" av Margaret Atwood.

Någon som har läst "The Gathering Storm"? Det är den nya wheel of time boken. Tvivlar på att den är nått att ha, men boken innan var förvånansvärt läsvärd.

Asiens ketchup, det är bara sockret som lurar dig

får "sacrifice" vibbar, damn det var tider det.

Melittapåsen.
Så vitt jag vet behöver kaffe stå och dra under längre tid än té, det verkar därför rimligt att kaffebryggare tar den tid det behöver för att göra kaffe. Dock så är jag inte alls särskilt känslig för té som har dragit någon minut extra, bryr mig inte att det blir lite beskt för jag använder mjölk som drar bort nästan all sådan udd.

Möjligt att kaffet gjorde lukten.

Jag tror inte att man behöver slänga tepåsar i kannan eller dyl, melittapåsen funkar bra även om man har små mängder löste i den.

Det gick bra att brygga te i kaffekanna. Jag tyckte att det luktade lite som att det hade stått och dragit lite för länge, men smakade okej. Det märktes inte heller att vi hade kokat massor med kaffe i bryggaren.
Jag tror dock inte att det är en särskilt bra idé att låta teet stå och dra på en varm platta över många timmar.