Inlägg av Nercis

Inlägg som Nercis har skrivit i forumet

Vilka jävla rövhattar...

Skrivet av almblad:

Aha, framgick inte att du ville ha med mikrofon Ja, då ska du nog inte titta på mina förslag.

Headset har jag dålig koll på, gällande passform och bekvämlighet. Så där kan jag tyvärr inte hjälpa.

Kanske Sennheiser PC38X eller Sennheiser PC37X kan vara något alternativ i så fall.

Ja, jag skulle kanske ha gjort det lite tydligare. Men om jag kan hitta en bra bordsmic som inte kostar för mycket så kommer jag nog ta en närmare tit.

Skrivet av almblad:

Sennheiser HD 569 - Stängda hörlurar
https://assets.sennheiser.com/img/15313/product_detail_x2_des...

Beyerdynamic DT990 - Öppna hörlurar
https://mediacdn-f865.kxcdn.com/media/catalog/product/cache/4...

Beyerdynamic DT770 PRO - Stängda hörlurar
https://mediacdn-f865.kxcdn.com/media/catalog/product/cache/4...

De hörlurar är vad jag kommer på så här direkt. En bekant har DT990 och är riktigt nöjd med dem. Alla hörlurar ska ha tillräckligt med utrymme för att inte ligga på öronen, och ska vara tjocka och bekväma kuddar som man ska kunna ha på sig under en längre period.

Om du vill byta kuddarna så kan jag rekommendera Dekoni Audio, kuddarna kan vara lite på den dyrare fronten, men det är bra och veta att det finns alternativ om man så skulle vilja. Om man byter till andra typer av kuddar så kan ljudbilden ändra sig, ibland ganska markant i skillnad mot de som redan sitter på.

https://dekoniaudio.com/

De har dock inte inbyggd mic och jag kommer nog inte ha råd med bordsmic om jag skulle köpa nån av dessa. :/

Skrivet av Force:

Använder dessa, och har gjort i 3 år nu.
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4925869

Passar jättebra på mitt enorma huvud, och superschysst ljud. Kan tyvärr inte svara på hur bra dom är med glasögon dock!

Har kollat på dessa jag med men ser många recensioner om att de är överprisade för att basen inte är tillräckligt bra för det priset, vilket har fått mej att tveka.

Tips På Hörlurar För Stora Öron?

Halloj!
Skulle behöva tips på bra gaming headset runt tusenlappen, för en som har ett stort huvud och stora öron samt använder glasögon.
Tjocka kuddar skulle vara ett plus och inga Razer grejer eller RGB, tack.

På senaste har jag har testat HyperX lurar, Cloud 2 och Alpha båda är bra men de klämmer åt på mitt feta huvud och öronen.
Cloud 2 var den bättre enligt mej för det kändes som att kåporna var större än de på Alphan eller om kuddarna bara var snäppet tjockare och tajtare.

Så om det är någon mer där ute med tjockskalle och stora öron som jag, har ni några bra tips?

Visst är det så i nuläget men när/om komponent bristen går över, kommer nog utvecklare att fokusera mer på den nyare hårdvaran än vad de gör just nu och de kommer antagligen att tröttna på att porta spel till ps4, xbone och switch i framtiden.

Skrivet av loerk:

Spelet till 360 räknas inte.
Att bygga vidare på originalet och göra en modern titel går alldeles utmärkt utan att förstöra spelets identitet som du föreslår.
Ett nytt perfect dark är ju under utveckling, så man får väl se vart det landar nånstans. Förhoppningsvis kommer Elvis tillbaka.

Jag har inte föreslagit någonting. Tyckte endast att det kunde vara mer intressant med mer fokus på spion och stealth element och låta spelaren få leka detektiv i ett story drivet Perfect Dark istället för hjärndöd action, eftersom de elementen redan finns i spelets grund.

Skrivet av loerk:

Då kan de ju lika gärna skapa ett helt nytt IP istället för att försöka göra Perfect Dark till något det aldrig har varit.

Ja, eller så kan de bygga på och utveckla Perfect Dark världen till något större, bättre och mer intressant än en ordinär förstapersonsskjutare som den till 360. Det behöver naturligtvis inte vara i tredje person.
Originalet hade däremot en del spion/detektiv element i det, som de hade tagit från Goldeneye och det fanns även ett väldigt enkelt och primitivt stealth system.

Skrivet av Fearnox:

Tyvärr så har ju varken Fable eller Halo varit relevanta på väldigt länge, men det finns helt klart värde i dessa IP.
Men får de inte till Infinite så tror jag tyvärr att det kommer behövas rätt mycket resurser och arbete för att nästa spel i Halo serien ska bli stort för den stora massan.
Jag tror också att det skadar Xbox som varumärke ifall deras maskot presterar dåligt, kan de inte ens få till Halo, hur ska det då gå för deras andra projekt?

Halo expanded universe var ju en bra ide annars, men de kanske var lite tidigt ute?
Filmer och serier kanske hade fungerat bättre idag.

Själv så skulle jag gärna se ett 3rd person Perfect Dark med inspiration från typ Black Widow.
Gärna med ganska hög fokus på stealth och melee i framtidsmiljö, hon kanske till och med skulle ha genmodifierats eller något liknande:)

Håller med. Personligen tycker jag inte om snabba FPS spel, så Halo har aldrig varit en favorit överlag. Fast Fable är en serie jag fortfarande gillar, speciellt 2an och jag hoppas de kan göra en ordentlig 4 snart.

Ja, ett Perfect Dark som är mer som ett spion spel, typ som gamla Splinter Cell med mer detektiv arbete och fokus på stealth hade varit nåt.

Xbox har pengarna men de saknar kreativitet. Verkar det som iaf.
Kommer inte ihåg om de har något speciellt ip som var bra mer än Halo och Fable.
De skulle ju kunna sätta mer krut på Fable men som sagt, de saknar kreativa utvecklare. Fast nu har de har de väl norpat Obsidian och de kanske skulle kunna göra nåt kul med Fable.

Det jag vill se är något nytt, att de vågar satsa på ett koncept och låta utvecklarna vara kreativa men inget licens ip eller uppföljare. Något helt nytt och stort med mycket story och Inget online tjafs med battle royale eller liknade.

Om de ska ta 700-800 spänn för det, så hoppas jag att det är mer än bara HD remasters. Annars får det vara.

Ja tack!

Alla deras spel från Dishonored till Deathloop har väl haft samma problem på PC? Iaf för min del.

Det är inte det där Brothers in Arms Furious 4 va?
Om de hade tagit bort Brothers in Arms ur titeln och endast kallat det för Furious 4 eller The Furious 4, så skulle det kunnat ha blivit ett hyfsat Borderlands liknande spel med ww2 tema.

Jag antar ju att serien är riktad mot RE fans och gamers i allmänhet. Åtminstone är det väl tänkt så?
Fansen är fans för att de gillar källmaterialet. Så om du ändrar och mixtrar med källmaterialet riskerar du att förlora en stor del av fan basen.

Bra! Mer Skyrim åt folket! Nu ge mej remasters på Morrowind, Obilivion, Fallout 3 och New Vegas. Kanske även Daggerfall.

Jerk Gustavsson från Machine games har börjat snacka om ett "re-imagination of Quake 1" så jag gissar på det har med detta att göra.
https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/3525au/hey_riama_im_je...

Nepp!

Man blir även bannad för att mjölka kor.

Wii motion+ fungerade bra när den väl funkade men jag hade för mycket störningar runtomkring, tappade därefter suget och spelade aldrig färdigt Skyward Sword till Wii. Joycons är så mycket bättre och jag kommer testa både viftande och vanlig kontroll, och den här gången kanske jag kommer kunna spela igenom hela.