Inlägg av Yabba

Inlägg som Yabba har skrivit i forumet

10/10!

Hoppas Hitler vinner.

Skrivet av ActualAir:

Man skippar Svensson-kontraktet och lever med en likasinnad fru utan barn 😅

Jag har tre barn. Skulle inte byta dom mot alla spel i världen.

Cyberpunk 2077!!!!

Skrivet av Nelfie:

The Finals är ett spel som jag nyligen testade, och jag måste säga att det inte imponerade särskilt mycket. Spelet når knappt upp till medelnivån och lämnar mycket att önska. Det finns definitivt bättre alternativ tillgängliga på marknaden för den som söker en mer engagerande spelupplevelse. Trots detta kan jag förstå varför barn kan ha roligt med det.

Intressant? Vad definierar du som medelnivå? Vilka spel skulle du säga är bättre alternativ?

Skrivet av Anton Q:

Är det verkligen så jävla svårt att förstå vad jag säger?
Provar igen:

The Finals var helt okej men ändå jävligt intetsägande, tyckte jag.
Den här hypeade nya studion med dom tunga namnen inblandade som skulle göra spel på ett nytt sätt - varför gör dom ett såpass grunt spel, som är så likt så mycket som redan finns, fast utan att direkt vara bättre på något av det?

Kan det vara så att anledningen till att dom gjorde det här spelet mest var för ha något dom kunde göra snabbt som kan finansiera deras mer ambitiösa eller "riktiga" projekt?
Jag tror att det skulle kunna vara så.

Läs om texten och kanske lura lite en sväng först, nästa gång... För det kanske inte bara är mitt fel att du inte förstår.

Que?

Måste bara älska Epic!

Välförtjänt sjukt bra spel!

Skrivet av Tomas Helenius:

Vapen är farligare än läsk, däri ligger den eventuella kontroversen.

Sen är det inte synonymt att gilla vapen för att man gillar spel med vapen. Shooters handlar mer om att tävla och vinna än att döda.

Är du helt säker på det rent statistiskt? Jag har ingen aning. Men det vore kul att veta?

Äntligen!

Fool me once...

Skrivet av Slimebeast:

Nu skrev jag ju vad jag gillar, vilket kan vara rätt subjektivt.

Men så här. Jämför med nåt av Mafiaspelen tex. Det är ju högst personligt att de spelen tilltalar mig estetiskt medan jag mår dåligt av Cyberpunks miljöer, men spelkvaliteten överlag i någon slags objektiv mening skulle jag säga är ganska lika ändå.

Det är utifrån det jag tycker det är så synd att Cyberpunk liksom stjäl all försäljning. Nästan alla gamers flockas kring det som anses hajpat, hippt och marknadsfört.

I slutänden lär Cyberpunk ha sålt 60 miljoner exemplar, att jämföra med Mafiaspelen som sålt 2-3 miljoner (och Yakuza-spelen ännu mindre).

Jag har sorg för att det är så mycket "vinnaren tar allt" i spelvärlden. Jag vill ju att mina favoritserier och utvecklare också ska sälja bra och ha en bärande ekonomi för framtida titlar, och helst spel som är lite djupare och sofistikerade.

Mafia 1 och 2 Var underbara, 3:an sög dock. (Kul att du väljer att jämföra dom med cyberpunk 2077? Är en helt annan genre.) Yakuza serien är helt värdelös imo.

"Nästan alla gamers flockas kring det som anses hajpat, hippt och marknadsfört." Helt fel slutsats. Gamers flockas kring riktigt bra spel vilket cyberpunk 2077 är.
Vinnaren tar allt för att dom är bäst på att göra spel helt enkelt.

Skrivet av AfterGlow:

300 000 000 miljarder flugor kan inte ha fel

Nej men kul för CDPR och folket som gillar CyberRunk 1977, men att det säljer bättre än Witcher 3 är ju bara tragiskt. Det är väl om något ett tecken på att marknadsföring och (all) publicitet är långt mycket viktigare än recensioner och utmärkelser.

Fler människor borde helt enkelt spela Witcher 3 is what I'm saying.

1977?

Välförtjänt! Ett av dom bästa spelen jag någonsin spelat. 100/10

Stay frosty!

Witcher 3!

Cyberpunk 2077.

Skrivet av PeTTs0n:

Hade blivit väldigt svårt att exempelvis skapa en sparfil om spelmotorn inte kan hantera en paus. Nej, det torde vara tämligen trivialt även för Larian att implementera en sådan funktion. Det är liksom inte ett jäkla RTC-program.

Och vi kan vända på det, om de inte lyckas implementera en så grundläggande funktion på grund av en spelmotor som de själva utvecklat är det minst lika dåligt och förtjänar minst lika stark kritik. Har du någon källa på vad som ligger bakom avsaknaden tar jag dock gärna emot den - jag känner inte för att djupdyka i spekulationer *för* mycket kring vad den potentiella ursäkten är. Jag sågar att den grundläggande (om man ser till mediet och de flesta andra spel som släppts genom historien) funktionen inte finns i produkten jag köpt.

Det kan jag också köpa är intressant - men då kommer vi ju in på det subjektiva i vad man värderar, och om man inte uppskattar spelgenren blir väl kanske 1/5 rätt intetsägande för någon annan. Samtidigt, precis som jag tror du är inne på med det sista, så måste det gå att tycka om alternativt inte tycka om saker som många andra inte håller med om. Och jag tycker det blir lite riskabelt att dra gränser mellan vad ett troll är och inte är - som också tydliggörs av meningen. Även om det säkert för många, i många fall är att betrakta som väldigt tydligt.

Spel är ju ändå trots allt något som ofta upplevs individuellt, även om det finns lite party-/gruppspel också.

Aldrig varit med om att någon brunnit så mycket för pausfunktion någon gång. Fascinerade!

Space invaders! Vad annars?