Inlägg av Maistro

Inlägg som Maistro har skrivit i forumet

Inte förvånande ett dugg. Infinty Ward kan ju knappast utveckla tekniskt och använder samma gamla motor år efter år med lite uppgraderingar (tyckte var skitkul med fragzone inslaget drev med det).

Det som gör mig dock sur är kommenteras fältet på FZ som är fullt av frat boys som bara skriker LE PCMASTERRACE FTW!! HEHEH CONSOLE PEASEST sucks!!! Gaben 4 presitdent!!!

Så jävla trött på alla jävla nochlanta p12:or som tror att dem är bäst på spelutveckling bara för att dem har köpt en dator för mycket pengar. Ni är fan mig inte omognare än de skrikande p12:orna på xbox live. Håll käften och visa ödmjukhet!

Inte förvånad. Nästan alla så kallade "gaming headset" är direkt dissat av audiophiles. Hade Steelseries Siberia V2 förut och var mycket nöjd sen läste jag att hörlurar från ljud tillverkare (eller vad man säger) leverar mycket bättre ljud upplevlse. Efter har köpt mig ett par Sennheiser lurar kan jag inte mer en bara instämma. Nu känns det som att mina Siberia ljud element är omlindade av plastpåsar och jag bara väntar på att ljudet ska dra iväg men det händer aldrig.

Tycker lite synd om folk som lägger ner stora summor för att få den bästa grafiska upplevelsen och sedan får en fattig ljud upplevelse :/

Helskotta jag vann !!

Tack så mycket, nu ska gummit brännas! ^^

PC högtalare till Tv:n / xbox

Tjena !

Jag tänkte införskaffa mig Creative Gigaworks T40 Series II (länkhttp://http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/90993-creative_gigaworks_t40_series_ii_hogtalare/) till min TV. Enligt det jag har läst på internet på diverse sidor behöver jag en 2xrca ha till 3,5 mm stero ho (länk ) för att det ska fungera. Frågan är bara kommer det funka att koppla 3,5 mm stero kabeln från högtalarna till den där adaptern / anslutnings sladden eller är det något jag har missat?

Sen också är jag lite orolig att ljudet från min tv är mono och inte stero för vid jacken (den vita och röda ) står det: L(Mono)Audio-R. Betyder det att det inte är värt att skaffa högtalare eftersom jag inte kommer få stero ljud? (Min tv är 42LG530N)

Sedan när jag spelar tänkte jag använda högtalar jacket från den ena högtalaren som syns på bilden, kommer ljudet påverkas något av det ellerinte?Anledningen till det är för att förut använde jag tv:ns headset jack men det gick sönder efter allt in och ut av kablen när jag inte spelade och reperatören sa att headset jack var mycket tålligare?

Tack på förhand!

Skrivet av conthox:

Kanske en ny tråd med en omröstning angående serverval är nödvändig snart, så att det blir lite mer överskådligt. Är alla servernamn etc fastslagna nu, eller kan något ändras till release?

yep för några dagar sedan, de flesta är kvar från betan.

[https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-the-worlds-of-...]

Har svårt att bestämma mig vilken server jag och mina kompisar ska lira på. Lirade på FS under större delen av beta perioden, men som nämnt tidigare i tråden är det lite tråkigt att spela med svennar. Gandara som ni har nämnt verkar vara ett klokt val med många guilder från olika länder. Men det som är den största oron är att enligt gw2guilds.org verkar det vara den näst populäraste servern vilket kommer förmodlgen leda till längre que för WvW, vilket jag delta så mycket som möjligt i. ÄR det då bättre att joina en mindre befolkad server då eftersom det ändå finns ett cap i WvW? Dock så utgör gw2guilds.org några få % av den totala spel mängden som kommer joina framför allt efter releasen då alla väljer servern de blir tilldelade först och alla serverar kommer bli lika fulla. Då känns det bättre att välja Gandara som har mer organiserade guilder. Jag spekulerar bara och vill ha eran hjälp att välja server

Försöker det flörta med asien gamers? Pandor + asiatiska landskap + pokémon?

Betaversion är en term inom programutveckling. En betaversion av ett datorprogram eller ett datorsystem är fortfarande under utveckling, men har nått en så pass stabil status att man anser att den uppfyller merparten av de (be)ställda kraven. Betaversion innehåller buggar och/eller kan vara något ofullständig. Programmet släpps till utomstående användare, som testar produkten, rapporterar fel och brister och lämnar önskemål om saknade funktioner till utvecklingsteamet, som gör förbättringar som sedan släpps i den slutliga produkten. Vissa mjukvaruutvecklare släpper så kallade "öppna betor" av sina program. Det betyder att i princip vem som helst kan prova betaversionen och rapportera buggar samt kritisera och komma med kommentarer. Öppna betaversioner av datorprogram laddas vanligen ned från en särskild webbplats på internet skapad av utvecklarna. En betaversion kan vara försedd med en tidsfunktion som gör att den slutar fungera efter ett visst datum (en så kallad tidsinställd bomb).
/ Wikipedia

Behöver jag ens kommentera?

Argumentet för att spelet snart är klart och kommer inte med på skivan finns det ett ett ord : Uppdatering

Förstår inte riktigt hur man kan sätta minus snålt med innehåll och mikrotransaktioner. Hela idén med maniaplanet ( om jag förstår det rätt efter sett trailern ) att innehållet ska skapas av spelet. Anledningen till att det är få nu är ju pga. att det är nytt. Sen är det också att priset är mindre än hälften av ett spel kostar och affärsmodellen är också smart och man betalar för det man vill som Daerken säger. Men om det blir för mycket mikrotransaktioner så kommer jag ändra min uppfattning, men i nu läget tycker jag affärsmodellen ser bra ut.

Hur skulle jag veta att han var ironisk? Enligt mig är det mer åt trolla hållet särskilt när man gör yterliggare inlägg för att irretera folk. Men håller med BeachBum4fun det är en del personer som inte har alla päron i säcken.

Skrivet av kaealy:

Är det första gången du och Maistro besöker teh internetz?

Vad menar du? sen stavas det internet inte med z som alla p12or använder i varje ord...

Skrivet av kaealy:
Skrivet av BeachBum4fun:
Skrivet av kaealy:

Aftonbladet gav spelet 2 utav 5, blir nog inget köp.

....

Hatar verkligen folk som inte kan ha ett eget omdöme utan går blint efter vad tidningar tycker, så du går verkligen på fullt allvar enbart efter vad andra tycker och har ingen tanke på att prova själv och se vad du tycker ?

Och du litar mer på en sunkig dagstidning än en spelsight ? Herregud jag minns att GT / Expressen gav nya Gran turismo en 2a i betyg, och tror du man lät bli att köpa eller testa spelet bara för vad dom sa ? lol.

Vet inte om du är seriöst eller inte.

Aftonbladet speljournalistik är rent utsagt korkad, och recsionerna är i det nästa troll varning på. just den här recensionen tog inte med något om gameplayet och istället la fokus på helt fel saker. Så om du tänker följa aftonbladets recensioner kan du lika gärna fråga en 8 åriing. Så mitt tips är att inte gå efter aftonbladet i överhuvud taget

Om man dissar BF3 pga. orgin och har steam förstår jag inte hur man resonerar. Steam är en tjänst från valve som först var menat för deras spel men nu expanderat. Så tycker personer att inte EA som är en av spelbrachens största utvecklare inte ska få släppa en tjänst för sina spel? De släpper många fler spel årligen ( vissa är vissligen skit) och konkurens är alltid bra. Sen att orgin scannar datorn känns obehagligt men vad ska dem göra med infon förutom att sälja den vidare? Om man vill skydda sin integritet mycket ska man nog inte alls ha internet för allt (ja allt ) går att spåra. Det positiva med scanningen är om den kan hitta fusk filer och hindra spelen från att starta.

Skrivet av StrongBad:
Skrivet av Maistro:

Gillade mest om att dom var så måna om att ha 60 fps, men dom nämde inte att deras motor är baserad på id tech 3 motorn ( quake 3 ) som dom vissligen har uppdataterat enormt. Samtidigt tycker jag att det inte är rätt att gemföra ett spel med den motorn med BF3:s frostbite. Hoppas ni fattar vad jag vill komma fram till (hittar ingen bra jämnförelse) Men kan iallfall säga att man kan köra minecraft i ett par hundra fps

Det börjar bli rätt tröttsamt med spelmotorargumentet nu. Alla som har ens ett uns av förståelse kring utveckling och kodning vet att man inte måste uppfinna hjulet varje gång man ska göra något nytt. En bra kod är modulär och skalbar, och tyvärr visar sig okunnigheten så fort någon ska påstå att ett spel är sämre bara för att den bygger på en gammal motor.

Jag menade inte att det spelet var dåligt utan att jag ansåg att när dem sa att ett spel måste ha 60 fps ansåg jag att dem indirekt reffrerade till BF3 frosbite 2. Även om jag inte är värst teknik kunnig när de kommer till spel motorer ( som du är), förmodar jag att det är enklare att är enklare att få upp sämre grafik i högre fps än bra grafik (eller är jag helt ute och cycklar? rätta mig gärna)Så därför tyckte att det inte var en rättvis jämnförelse.

Gillade mest om att dom var så måna om att ha 60 fps, men dom nämde inte att deras motor är baserad på id tech 3 motorn ( quake 3 ) som dom vissligen har uppdataterat enormt. Samtidigt tycker jag att det inte är rätt att gemföra ett spel med den motorn med BF3:s frostbite. Hoppas ni fattar vad jag vill komma fram till (hittar ingen bra jämnförelse) Men kan iallfall säga att man kan köra minecraft i ett par hundra fps

Egentligen är diskussionen MW3 vs BF3 skrattretande när man iallafall tänker efter. Om MW3 inte hade COD i titleln så skulle alla säga att det var en billig Cod kopia. Sen om jag ser den där j*vla noobtuben....

Varför skulle någon vilja betala för en tjänst som andra företag kan erbjuda gratis som tex Dice och Bungie? Som att ta betalt för en metro eller ngn annan gratis tidining.

Skulle tusan betala pengar till Arena Net för att vara Q&A awhh!!!!!! Give me!!

EA vill väl bara tjäna extra pengar på warhammer online märket eftersom warhammer online levde inte upp till deras ( i subs dvs pengar ) förväntingar tror jag...

Själv har jag inte spelat rift men har hört i en interljuv att Trion kommer göra content som spelarna frågar efter och vill ha. Så om många rift spelare skulle vilja ha siege som i DaoC/War kommer dom lägga in det. Om dom också får till balansen mellan klasserna ( ska visst vara oblanserade) så kommer det bli ett givit köp till GW2 kommer