Inlägg av hestah

Inlägg som hestah har skrivit i forumet

Första Bloodlines hör till dom bästa spel som gjorts enligt mig.

Har låga förväntningar på tvåan, men jag kommer spela det ändå. Förhoppningsvis blir det något bättre än jag tror och någorlunda underhållande.

Malkavian i DLC?

Prisvärdhet skulle jag säga. Mycket bang for the buck. Så personligen har jag ofta landat på mellanklasshårdvara då det gett bra prestanda för en förhållandevis ok summa.

Vilka minnen. Fick spelet med NES-konsolen i julklapp 1990 då jag var 4 år och har varit gamer sedan dess.

Sorc eller Rogue! Gillar squishy gubbar som gör mycket damage. Necro kan också vara intressant som alt senare

Blir en jobbhelg, men ska klämma in lite GoldenEye mellan varven, det lilla jag har testat har varit fantastiskt roligt, även om mycket är nostalgi så påminns jag om varför jag en gång tyckte det här var ett av de bästa spelen som fanns. Och nästa helg ska jag spela det tillsammans med min son det ska bli riktigt roligt.

Förutom att jag hört någon låt här och där och vetat vem han var så upptäckte jag honom förra året där han hamnade på tredje plats av mest spelade artister på mitt spotifyår, mest Bellmantolkningar. Riktigt bra artist!

Akademikern, samhällsbäraren.

WANT!

Jag minns att jag läste och hörde om spelet men jag spelade det aldrig. Det ser dock rätt bra ut måste jag säga och just nu har jag en renässans med spel från ungefär den här tiden. Många av dom har inofficiella fanmoddar som hjälper med upplösning osv på dagens skärmar och det gör spelen verkligen spelbara. Det här ska jag nog kolla in!

Skrivet av gorbatjov:

Hade också gärna sett ett nytt spel liknande de gamla Tomb Raider-spelen. Spelade första och andra av de nya men tyckte de var ganska tråkiga. Gillade verkligen trilogin som släpptes till ps3 med Underworld, Anniversary och Legend och skulle nog ranka de i samma ordning.

Underworld var riktigt nice faktiskt!

Alltid kul med nytt Tomb Raider. Det första var ett av dom första PC-spel jag spelade som 10åring och har varit ett fan sedan dess. Spelar just nu igenom alla spel i huvudserien med expansioner och är just nu på sista banan i Tomb Raider Chronicles som är det femte i serien och det sista med den klassiska motorn. Seda följer Angel of Darkness som trots sina brister är ett bra spel enligt mig, och Core Designs sista innan Crystal Dynamics tog över med första rebooten med Tomb Raider Legend. Ser fram emot nästa äventyr!

Skrivet av BeardedRobot:

Synd att pixel remaster inte har extrainnehållet från senare versioner av spelet, Sqeenix kan verkligen inte göra något rätt nuförtiden.

Vad är det för extragrejjer tex? Det låter intressant men också synd som du säger om dom nu inte tar med det.

Hade fantastiskt kul med ettan när det begav sig. Det tillsammans med Red Alert var mina första datorspel. Tvåan kommer dock för alltid vara min absoluta favorit med många härliga minnen. Jag gillar dom flesta spel i serien och hade trots sina brister väldigt skoj med Angel of Darkness också.

Skrivet av Rejzer:

Finns även en torrent med alla avsnitt på hemsidan
https://www.syntaxerror.nu/download.php

Ah perfekt, tack!

Syntax Error radioprogram med spelmusik

Hejsan. Tänkte bara tipsa om att det finns avsnitt av det gamla radioprogrammet Syntax Error som gick i P3 uppladdade på youtube. Fin spelmusik blandat med intressanta fakta om spelen o.s.v.

https://www.youtube.com/channel/UClyxLFOjt_S0GM5TPT2p49Q

Första jag kom att tänka på var Lara's Home i Tomb Raider 2. Låsa in butlern i frysen blir jag aldrig trött på !

Riktigt snygga!

Ja jävlar vad fin!

Grattis och tack för den här enastående artikeln! 1996 var jag 10 år och började spela datorspel. Tomb Raider och Red Alert var mest populära. FZ trillade jag in på några år senare men blev medlem först senare. Det var en riktigt känslosam nostalgitripp att läsa igenom det här <3

Fortfarande på min att spela lista.