Inlägg av anon846

Inlägg som anon846 har skrivit i forumet

Ett överstruket FZ till RECENSENTEN för en av de i särklass sämsta RECENSIONER jag läst. Om man ska såga ett spel ska man göra det ordentligt och inte spendera hela artikeln med att roliggöra sig över lustiga översättningar. Vad de flesta dönickar här har missat är att recensenten ägnar hela två meningar om spelet i sig.

"I rättvisans namn bör väl påpekas att spelet faktiskt har måttligt med inställningar och taktiker att välja bland. Jämfört med seriösa manager-spel står det sig dock tämligen slätt."

Detta mina damer och herrar är hela recensionen av huvudfunktionen i ett managementspel. Sedan kan man lägga till att "översättningen är i bästa fall komisk och gränssnittet är en mardröm", och ha berättat ungefär samma sak som i denna "recension".

Visst, det kanske är kul att sprida bajs över ett troligtvis uselt spel, men HUR FAN SPELAR DET?

Originalmanualen till paper boy är en riktig skrattfest "The grim reaper" översätts till "den grymma våldtags mannen" t.ex. Är det något man omnämner i en recension? Ja, troligtvis. Berättar det något om spelet i sig? Icke.

Gör om, gör rätt.

(Och ja, spelet suger troligtvis gammalt munkhål, men det gjorde tillika recensionen)

Jag hoppas verkligen att de får till spelet den här gången. Må det bli stort, icke-linjärt, mörkt, svårt och komplicerat!

Ryktet har florerat i ett halvår eller mer nu, men detta var första livstecknet på länge.

Snälla snälla allsmäktige pater faeces, må de inte misslyckas denna gång. Gör det rätt för en gångs skull! Ge mig något mörkt, omfattande, ickelinjärt, personligt och... ja... Epic!

Skrivet av Sito:

Att nämna Xbox 360 och hög kvalite i samma mening är lika trovärdigt som att Adolf Hitler skulle brytt sig om mänskliga rättigheter. Världen består ju av mer än bara USA som tur är och tittar man på hela året så har PS3 sålt bättre än vad xbox har gjort så det är inte bara mörker för ps3'an.

*ping* Godwins lag. Patetiskt.

Skrivet av Mikaelh:

Hur många gamers sitter på ett 9600? 0,001%?

Hoppas inte att de gör spelet fulare genom en sån här optimering.

Löjligt påstående. Detta är ju extremt lätt att ta reda på i just det här fallet (med hl2/steam)

http://www.steampowered.com/status/survey.html

Slutsats: Hela 8,6% av spelarskaran har ett kort som motsvarar minimikravet (6600, 9600, inkl x600 = 9600). Nästan lika många som de som innehar någon variant av nvidias 8800-kort...

Så, ett mycket självklart val av valve att göra. Det gäller att tänka längre än kretsen "entusiaster" som postar på sådana här ställen.

[quote=MugiMugi]

Skrivet av Burzum Mashtar:

Tyvärr så kommer dock inte detta spel funka på mitt system då mitt system inte hanterar STEAM. Går ej konecta till deras server på grund av en bugg de haft i sin program vara sedan start, och de vägrar fixa så alla routrar fungerar med steam.

RTFM, sådana saker är i 98% av fallen en fråga om användarens konfiguration av routern.

Skrivet av Weyzer:

Har du nån bra guide på hur man kan göra en server och lägga till bots man spelar mot?

0. Google
1. Starta server
2. Bots
3. ????
4. Profit!

Have fun.

Och, Fargo - hellre skaffa acheivements på egen hand än att ränna omrkring och förstöra servrarna i ett eldhav av idioter som alla andra.

Givetvis skyndade jag mig att skaffa alla unlocksen

My takes:

flare gun: kuriosa, endast kul för att tukta snipers

backburner: jävligt användbar, så ska pyro spelas, ger så gott som insta-kill bakifrån. Luftpuffen på den vanliga är dock väldigt tacksam i alla lägen, speciellt i försvar så det är en toss-up mellan de båda

axtinguisher: Användbar och mycket stygg, speciellt när det är trångt, men annars inte så värdefull

Hur skaffa unlocks på 20 min:

1. Starta server
2. Bots
3. ????
4. Profit!

Extra kul för oss som spelar pyro regelbundet och tycker det är en bra och effektiv klass. Sweet rheyp...

Hehe fick tydligen en (360) trots att jag inte ens har en konsol, annat än en gammal NES i källaren. Banne mig...

Från tillverkarna av "charlie church mouse"? Trodde på allvar att trailern för den var en ploj som sedan skulle spåra ur till det riktiga spelet. Icke.

Köpa "gratis" spel av öppet religiöst utvecklingsföretag? Aldrig.

Det går bra med originalkylningen så länge man inte behöver ställa upp volten alltför mycket. Man bör hålla sig under 65-70 grader vid full belastning. Fyrkärniga processorer har än så länge ganska dåligt stöd i spel. Man få generellt sett mer prestanda per krona med en tvåkärnig processor. Detta kommer säkerligen ändras inom de kommande åren.

Men, åter till saken. Klocka upp processorn din, både du & den kommer tycka om det. Testa 2.66 GHz och öka därifrån.

Din E2140 klockad till 3GHz ger minst 11000 i 3Dmark06, säkert en bit över 12. Du behöver ingen ny processor, bara sätta fart på den du har. En av marknadens mest prisvärda processorer. 2140@3 GHz är jämlik med E6850, och snabbare än q6600 i originalskick.

Har själv e2160 samt GF8800GT, båda med OC så långt det går. Går vansinnigt bra. Slänga pengar på dyra processorer är ju onödigt om man kan få sjuk spelprestanda för en femhundring, inte sant?

Det är rock2. En bana som jag definitivt saknar.

En komplett speldator för 6 papp går alldeles utmärkt, men blir kanske inte top of the line. Obs, detta är givetvis INKLUDERAT en skärm, se nedan. Om inte annat så kostar det endast ca 4K.

Gigabyte G31 mobo
2 Gb pc6400
Intel E2140 prolle
R3850 256 Mb
Ace chassi + nätagg
19" wide av billigaste slag
320 Gb HD
DVD-brännare

Går att plocka ihop på prisjakt för under 6K. Sedan får man klocka sin E2140, men det är ju en simpel sak, har aldrig hört om en E21XX som nått under 2.8 GHz, mer än så behövs ändå inte.

EDIT: Nu med mer exakta specs

ViewSonic VA1912W-4 19" Wide 1 424:-
Ace Raw Deal 520W 251:-
Gigabyte GA-P31-DS3L 660:-
Samsung SpinPoint T166 320GB 620:-
Club-3D Radeon HD3850 256MB 1338:-
Kingston ValueRAM DDR2 PC6400/800MHz CL5 2x1GB 377:-
Ace River 3 (Svart) 167:-
Intel Pentium Dual-Core E2140 1,6GHz 512:-
Sony NEC Optiarc AD-5200A 217:-

Totalt 5566:- på billigast vis. Säkerligen under 6K om man vill köpa lokalt i sthlm för att slippa frakt etc. De enda frågetecknen på den burken är eg. nätagget och chassit (ev skärmen), men är det budget så är det.

Skrivet av DarthZ:

Kul tips, men vem in i helvete köper den där datorn för 30.000kr till någon på julafton? Allvarligt.

Det kallas att göra reklam för sin sponsor.

F.ö håller jag med om felaktigheten att rekommendera GTX.

COD6: krimkriget, det skulle funka...

Eller vänta nu. COD. Ah, hjärndöd tråckla-sig-genom-ett nålsöga-linjär skjutare för folk med för många bokstavskombinationer.

Pass

1.8 Gb ledigt av 2, win xp pro SP2. Har optimerat en del genom att inte autostarta något (endast rivatuner & daemon) samt stängt av en del onödiga tjänster

Skrivet av Bluevortex:

behöver bättre data!

Jasså, de flesta andra skulle nog koncentrera sig på att skaffa en bättre dator. Men du kanske har andra ändamål? Statistik? Marknadsundersökning?

Bättre att citera det utvecklarna har sagt istället för någon random dåre som gissar på n00b.se forum. Skjuta ned träd eller inte kommer ha föga med dx10 att göra. Skillnader i dimma/rök/grästäthet etc kommer kanske göra det däremot. Folk som kör med dx9-system kommer då ha en fördel mot dx10 då de ser bättre. Ungefär som att köra med ett sugigt graffe i bf2 och knäppa av skuggorna - stor fördel.