Inlägg av anon8466

Inlägg som anon8466 har skrivit i forumet

Trisst... hoppats på att soldat ska få update!

sten tufft ju!

well well...

1: Medal of honor Allied assault och expansionen Spearhead
2: World of warcraft
3: Day of defeat source
4: Cs 1.6 och CS source
5:Guild Wars

Jymden, jag är precis som dig där;) jag spelade WoW rätt länge och jag " fastnade " i spelet. spelade sedan Closed betan fram till 2007 Mars. tog mig i kragen och la det åt sidan å ägnade mera tid till flickvännen. Hon är värd mera tid än ett spel så jag skrotade wow, har spelat lite Guild wars å så nu. Fastnar inte alls i spel längre som förut.

Flickvännen och jag har varit tillsammans 1 år nu. Inga problem mellan henne och mig ifall jag spelar men jag kan själv säga stopp när det blir för mycket.

Så ifall du har problem men MMO och har flickvänn så sätt dig ner och prata med henne och få henne att förstå vad det är du gör framför burken:P och att du kan kontrollera hur mycket du sitter. 5-6 timmar veckan dög åt mig:)

Skrivet av Drapan:
Skrivet av Lanparty:

betan suger obeskrivligt hårt, fult, dåligt och flyter väldigt dåligt på höga inställningar..

Geforce 2?

Skämt åsido, kör allt på högsta inställningar 1280x1024 med ett 8800gts 320mb och, 2b ram och x2 6000+ och det flyter på jättebra. Ser helt okej, inget crysis men etqw kanske. Sen så är den senaste betan långt mindre buggig än dom tidigare även om det fortfarande är lite problem på stadsbanan (fastna på små kanter o liknande).

Helt okej spel. SP verkar ganska okej också (X360 demot), kan komma att bli ett köp om jag har tid o spela det.

Med den dator du har så är det kanske inte så konstigt ? Jag sitter på en AMD 2x 4400+, 2gb DDR2 ram och Sapphire Radeon HD2600xt 256 DDR4 men kan endast spela på medium...

Crysis flöt på Helt utan lagg på Medium grafik men inte detta spel ? Jo jag vet det är en Beta men det är trisst att Motorn i värkar bara vara " halv " färdig.

Värkar bli ett shysst lir, anmälde mitt intresse för Beta på deras hemsida för ett tag sen. Hoppas det ramlar in ett mail snart med en beta key!:):

Skrivet av conthox:
Skrivet av Tompa:
Skrivet av conthox:

Alltså allvarligt. Jag skickade ett nyhetstips om detta för över två veckor sedan...

Betan var inledningsvis exklusiv för betalande Fileplanet-medlemmar, sånt skriver vi normalt inte om. Sidan jag länkar till erbjuder gratistestning av betan och den nyheten publicerades den 1/1.

Ok, korrigering: 2 veckor var en överdift, men...

Varken jag eller Crenshaw som fick nyckel och lirade är betalande medlemmar. Vi fick nyckel den 20 dec och vad jag kan minnas så skickade jag in nyhetstips redan samma dag. Men aja, inget jättegrej, detta var typ 15 gången på rad som mitt nyhetstips inte publicerats, så jag är van.

Skrivet av Salinsky:

Tycker spelet var väldigt buggigt..

*suck*

Ännu en som inte fattat att det är en BETA och inget demo. Om det uppstår fel, rapportera in dem till utvecklaren.

Jo jag förstår att det är en beta. Brukar testa mycket spel som är under " beta ". Jag förstår att man ska inte förvänta sig att det ska vara buggfritt men när jag connectade en server och började spela så var allt väldigt ryckigt :S allt känndes väldigt ryckigt. Och jag tror inte det beror på dator för det är en alledes ny AMD x2 4400+ , 2 gb DDR2 Ram. Sapphire Radeon HD 2600xt GDDR4 256mb.

Tycker spelet var väldigt buggigt..

Tankar den Betan nu, fick en nyckel också. Tittade på lite videos på Youtube och spelet värkar shysst

Herregud vilken barnUnge du är Nudedesign! Märks ju vem som är 10 år.

Skrivet av Urkalak:
Skrivet av nudelsdesign:

Wooot! andra världskriget! Fyfan vad nytänkande det har jag aldrig spelat förut. FPS med, grymt ju!!! och en uppföljare på 2 likadana föregångare. Det här måste ju vara rena revolutionen inom spelbranchen! synd att det inte kommer förren nästa år. Hade ju petat mario Galaxy och portal från tronen direkt!

Jo grattis. Visst jag gillar också sarkasm men det där var lite väl mycket. Dessutom så gör BiA-serien ngt bra med den här genren. Jag brukar inte gilla taktiska pangare men BiA gör det väldigt bra med sitt suppressionsystem. Visst de två förra är ju likadana och ja det är andra världskriget men bara för att du inte gillar det längre så finns det många andra som gör det.
Gå tillbaka till din håla och ta en ciggarett till och medan du håller på kan du ju ta en sådan där cool bild till (en sådan som du har som visningsbild).

Nude design. vem tror du att du är ? en Tuffing över internet.. Wo0w... En bild på dig när du röker, Du är verkligen så häftigt. Väx upp ! Fan det är bra många som tycker om WWII. Speciellt brothers in arms har lyckats bra! man lever sig verkligen in i spelet. Om du inte gillar WWII så behöver du inte skriva onödiga och löjliga Kommentarer.

Ser lovande ut detta spel. Synd bara att man behöver vänta tills April

Serveter fick jag..

Var ju inga problem att fixa ett gratis account för att delta i betan? Det står ju hur du ska göra för att det ska vara gratis och hur du ska kunna delta i betan:) Tankar ner Clienten nu så ska jag testa senare ikväll!

häftigt:)

haha vapen experten Snyft kanske inte var så duktig på vapen han..

hahahahahahahaha, Jadu... haha

God jul:)

Jag gjorde misstaget att jag tankade ner US-Trail versionen av spelet så jag spelar på USA servrar:P men men...

Nice nice, Sitter och tankar ner Trailen ( igen ) Jag och min storebror har tänkt ge spelet ett försökt. Tidigare WoW nördar Min bror då som aldrig har testat spelet hoppas det kommer vara skojj likaväl hoppas jag Om spelet lever upp till mina förväntningar så är det ett givet köp:)

Tack för snabbt Svar conthox:)