Inlägg av Eschricht

Inlägg som Eschricht har skrivit i forumet

Skrivet av Popski:

(ingen hade nog köpt ett spel som handlade om en medelålders kemist).

Det funkade i Breaking Bad så varför inte i ett spel? 😁

Uncharted-serien!
Samma studio som ligger bakom Last of Us.
Tomb Raider påminner ganska mycket om Uncharted när det gäller gameplay fast Uncharted har mer humor och mindre drama när det gäller storyn. Min personliga åsikt är att samtliga Uncharted-spel är bättre än Tomb Raider på de flesta punkterna.

Uncharted 2 är ett av mina absoluta favoritspel!

Detta spelet håller på att ta över mitt liv...

Tycker det är jävligt trist att folk inte kan bete sig på nätet och stå för det man skriver MEN jag tycker inte heller att media ska hänga ut människor hur som helst.

För några år sedan tog en ung man livet av sig efter att ha blivit uthängd i programmet "Svensk Maffia". Mannen var förståndshandikappad och överdrev sin roll inom kriminella gäng.
Han blev lurad av tv-teamet att han skulle medverka i en actionfilm.
När han efter inspelningen blev införstådd om vad det handlade om bad om att inte medverka eller bli censurerad vilket man inte lyssnade på.

[http://www.reclaimjustice.com/artiklar/svensk_maffia_3/index....]

Funderingar på att köpa GTX 980

Jag går i tankar på att byta ut mitt GTX 570 till GTX 980 inför The Witcher 3 men jag har ett par funderingar.

Min nuvarande dator är:

Intel i5 2500K @ 4.40Ghz
Nvidia GTX 570
8GB Ram

Tror ni att processorn och/eller minnet kommer flaskhalsa grafikkortet?

Jag gör primärt uppgraderingen för The Witcher 3 och The Division i närtid, hur tror ni att det kommer flyta med dessa komponenter? CPR rekommenderade krav på processorn är ju Intel Core i7 3770 3,4 GHz men det känns väl ändå lite overkill, eller?

Kortet jag tänkt köpa är detta (4999kr i skrivande stund, rätt bra deal)

Ska ta tag i Grim Fandango. Var 9 år när det begav sig och förstod inte ett dugg vad man skulle göra.
Har alltid velat spela det eftersom kritikerna alltid hyllat det, nu får jag äntligen chansen, förhoppningsvis med mer förstånd denna gång.

Finns det tid över kanske jag kör lite Resident Evil med, även det ett spel jag provade som grabb. Introt räckte för att jag skulle ge upp.

Dags att börja nöta Hammer-editorn igen!

Se 15 min gameplay från Uncharted 4

Silent Hill 2

Köpte detta på Steam-rean i somras.
Har inte spelat det fören nu men nu har jag äntligen klarat av detta underbara spel! Och fasen vad roligt jag har haft med det!
Körde på näst hösta svårighetsgraden och har spelat i 19 timmar. Då har jag läst de flesta nyhetsartiklar och andra samlingsgrejer man kan hitta lite överallt i spelet.

Tyckte storyn var trevlig, om än löjlig. Men löjlig på ett charmigt sätt, spelet tar inte sig själv för på stort allvar. Inte på allvar över huvud taget skulle jag nog vilja påstå. Det är så här man borde gjort Duke Nukem Forever.

Extremt rolig gameplay! Förde tankarna tillbaka till de gamla klassiska FPSn där det bara gäller att mata krut på sina fiender.

Härlig musik hade det också!

Det enda jag kan komma på nu i efterhand som jag störde mig lite på är AIn på de större fienderna som någon annan påpekade. Dem kommer inte igenom dörröppningar eller liknande vilket gör att dem bara står och glor in medans man kan mata skott på dem utan motstånd.

Av mig blir det en solklar 4/5 i alla fall!

Spelades detta verkligen på Xbox One så ser det bra mycket snyggare ut än vad jag trodde det skulle göra på konsol.

Är riktigt taggad inför detta!

Skulle vilja ha ett nytt tjuv- och polisspel i samma klass som Rainbow Six 3: Raven Shield.

Ja, drömma kan man ju...

Efter att ha kört ESO några veckor nu måste jag ändå säga att jag tycker det är helt okej! Var lite skeptisk under betan, men nu när jag väl har kommit in i det så är det faktiskt riktigt roligt!

Hugh Jackman vore perfekt för den rollen.

Ellie är svårare. Hade Ellen Page varit yngre hade hon passat bra men hon är för gammal nu.

Fy fan vad förvånad personen som gick precis framför måste ha blivit när det faller ner en älg från ingenstans helt plötsligt. Hade inte varit kul att få den i huvudet.

Skrivet av Bojkott:

Stackarn, måste ju ha varit vettskrämd som hoppade från så hög höjd Var det du som filmade så du bevittnade det hela? Den såg ju inte ut att ha dött direkt, utan snarare dött av inre blödningar.

Polis avlivade den.

Körde en Dunmer Nightblade till lvl 13.

Jag har egentligen ingen större erfarenhet av MMOs. Körde vanilla-WoW och LoTRO ett tag, i övrigt är jag nybörjare i ämnet.

Det negativa:

Jag tyckte att quest-systemet var lite korkat ibland och sen gillar inte när allt är så jäkla självklart. Det är bara att följa pilarna och göra det du ska, sen är du färdig. Önskar att man hade kört Morrowind-stilen där, då måste man engagera sig mer i vad det är man ska göra. Jag förstår dock varför man väljer att inte göra så då dagens gamers verkar vilja slippa tänka och dem skulle förlora massor av spelare.

Tyckte combat-systemet var jävligt klumpigt ibland men det är förhoppningsvis något man vässar på tills release eller kort därpå. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det var dock men allt kändes så segt och stelt på något vis.

Annars var det bara några buggar som jag störde mig på som säkert kommer fixas till inför releasen.

Det positiva:

Questen var för det mesta intressanta och påminner väldigt mycket om questen från de andra TES-spelen.

Spelvärlden var lika underbar som vanligt i TES-spelen. Nu sprang jag mest runt i Morrowind-provinsen men ack vad den är mysig med sina enorma svampar och vulkantäckta landskap.

Grafiken går inte att klaga på. Spelet flöt på förvånansvärt bra. Körde med högsta inställningarna och jag märkte inte av lagg en enda gång och då har jag ändå ingen värstingdator. Även ljudet var för det mesta helt okej!

Överlag var jag positivt överraskad och dem har verkligen lyckats att behålla så mycket av TES-känslan som är möjligt för ett MMO! Jag kommer definitivt köpa och prova ett par månader.

Jag fick en idag också av en polare som ansåg att jag "förtjänade" den mer än honom då han aldrig spelat TES-spelen tidigare. Givetvis tackade jag och tog emot!

Har inte lirat ett mmo sedan början av LoTRO så jag får se om TESO lyckas väcka mitt intresse. Hur som helst ska jag ladda helgen med pizza, kaffe och en välfylld kyl med cola, sen gäller det att nöta så hårt det går!

Vi ses i Tamriel!

Edit:
Fick precis en invite jag också!

Folk har julledigt. Ta det lugnt ett par dagar och njut av julen och det nya året, så kommer säkerligen vinnarna och mailen börja trilla in efter hand.

Skrivet av olafpawbelt:
Skrivet av Deli:

Haha deras achievements är lika geniala som spelet i sig! Trean var lite av en besvikelse efter så lång tid men jag hoppas verkligen dom gör en fyra värdig namnet!

Blev en installation omgående!

postal 3 kan jag hålla med om inte var någon höjdare, jag spelade tills man skulle köra runt med segway och ta tillbaka alla som blivit stulna.
Det är lika urballat som ettan och tvåan men men var inte lika fritt som andra spelet och fortfarande inte lika roligt.

RWS verkar ju inte speciellt nöjda själva med Postal 3 med tanke på hur dem skriver på sin egna hemsida:

Purchase
We don’t recommend you do, and if you do make sure you get a good deal on it (75% off or more).

Samt deras förklaring till att spelet blev som det blev.

Läs mer här

Skrivet av The Gamer:
Skrivet av Eschricht:

Fan, i slutet där började mitt hjärta dunka lite fastän jag förstod att det var ett skämt.
Jag längtar så otroligt mycket till den dagen då Half-Life 3 blir bekräftat och visas upp för första gången.

De sade visserligen bara att de hade besökt valve:s huvudkontor och pratat med VD:n Gabe Newell, men inte om vad. Det skulle därför kunna vara sant egentligen och behöver därför inte nödvändigtvis handla om Half-Life 3, då Valve har ett brett sortiment av spel ute på marknaden, samt de är grundarna till spelklienten Steam.

Christer säger något i stil med "Det här tar oss tillbaka till något som vi pratade om tidigare" och hintar ju därmed rätt friskt om att det rör sig om Half-Life 3 eftersom dem pratade om det tidigare i programmet.