Inlägg av anon8651

Inlägg som anon8651 har skrivit i forumet

Little big planet, mgs4 och god of war 3 är väl de spelen som lockar mig mest. även uncharted verkar skoj.

Ajuste ja wipeout hd finns ju ! är det bra? Kommer ihåg att wipeout på ps var ju sjukt roligt.

Ska kolla in de spelen jag inte känner igen som ni skrev, var några stycken.

Exklusiva PS3-spel

Hejsan. Sitter och funderar på att skaffa en PS3a (eller en 360, lutar mest åt en PS3). Problemet är att jag har en helt okej PC som jag brukar spela på nu, men finns ju några goa exklusiva titlar till PS3 vad jag vet.

Eftersom jag inte har hållt mig uppdaterad på PS3-spels fronten så är jag lite osäker. Kan ni rekommendera lite exklusiva titlar till PS3 som kan övertala mig att köpa en PS3? Även kommande titlar och exklusiva PSN-titlar.

Kommer ihåg första, det var sjukt bra om jag minns rätt.

Jizzed in my pants

Min kompis som är helt tokig i the sims tyckte det var en stor besvikelse och det var alldeles för lite nytt för att det skulle vara värt att köpa. Med tanke på att jag tyckte att man tröttnade på de gamla sims på ungefär 1 dag så tänker jag inte ge det här någon chans.

Shit, om det är så bra som ni beskrev det så måste det ju köpas. Tänkte att det skulle bli bra men så bra... Om det är någon sida jag litar på när det gäller recensioner så är det FZ, tycker jag nästan alltid har samma åsikt.

Mår lite dåligt att se saknaden av potatis. Nästan så jag får tvångstankar att jag måste photoshopa in lite potatis.

Pirates vs. Ninjas Dodgeball Wii-filmat

Fel film? :E

Nyversion av klassiskt Turtles-spel

Grymt !!!

Sugen man blev på att börja spela igen, men så svårt att komma in i GW igen. Vill ju ha någon guild att spela PVP med och inte massa randoms. Det är väl det som gör att GW inte är så populärt, svårt att gå från nybörjare till bra spelare, speciellt när det är uppbyggt som ett lagspel, då fastnar man i nybörjarträsket eftersom man får spela med andra nybörjare hela tiden.

Ge mig en PSPhone bara Sony!

Kul läsning, tackar FZ!

Haha så sköna

OnLive - lugnet efter stormen

Bra skrivet, ska bli intressant hur OnLive blir och hur de ska lyckas att gå plus.

Jo det är klart, men även fast man har olika kläder så är det lätt att bli förvirrad när det går snabbt och man smälter in lite i bakgrunden. Eller så är det bara jag som börjar bli gammal och ser dåligt

Ser grymt ut, fattar inte varför ingen har lyckats göra ett bra batman-spel på så himla länge. Finns ju så mycket potential med tanke på alla coola gadgets

Har bara provat lite hos flickvännen men måste säga att det är ett väldigt underhållande spel. Det som jag tyckte var lite störigt var att det är svårt att se vilka saker som är i bakgrunden och vilka saker som faktiskt gör något (tex knappar etc).

Sen är det svårt att se om man är "framme" eller "bak" i banan (alltså tredje dimensionen). De borde ha kameran lite mer i en vinkeln ovanför så man ser klart och tydligt vilka saker som är vart och var man själv är.

Dessutom skulle det vara skönt om karaktärerna hade en färgad liten kontur runt sig, för annars smälter de lätt in i bakgrunden och om man kör två så blir man förvirrad vem man är.

Små saker som sänker ett mycket bra spel, tyvärr.

Någon som provat hur det funkar att köra det på iphonen?

Multiplayer..... But how?

Skrivet av Toobie:

Det är nått med Bo som gör han lik Marko Lehtosalo, (Marcoolio)...

Faktiskt, tror det är lite sättet han pratar på också.

Nu blev jag sugen på Bionic igen, damn you!