Inlägg av flyawaynille

Inlägg som flyawaynille har skrivit i forumet

Skrivet av anon_1418:
Skrivet av Ferren:

Väntar på att svenska polisen och åklagarmyndigheten ska göra detta på CS:GO

Eller inte, dagens polisresurser räcker knappt till för det som är viktigt i dagsläget. Lite skillnad på samhällsstruktur och prioriteringar kan man lätt påstå.

När det gäller så här stora spel om pengar så ser jag inga problem med att polisen lägger sig i. Internet är inte en separat avskiljd från verkligen livet. Det är en del som vilken annan, och straff skall såklart utdelas för det olagliga som händer där

Tyvärr gör det väl ingen skillnad. Under de 50+h som jag körde BF4 som har voip så var det extremt få gånger jag hörde någon använda det. Säkert under 3 minuter prattid. Gissar att Battlefront skulle ha ungefär samma nivå av användande av det. Jag gissar att Dice kollade på siffrorna från sina tidigare spel och märkte att folk extremt sällan använde inbyggd voip.

Skrivet av SoL:

Det har varit så många 3:or på sista tiden så de e dags o dela ut lite högre

Nu till det seriösa. Jag har fått en känsla av att fredrik är ett fan av ac serien så jag blir lite skeptisk när den får 5/5 han är ju typ jävig!
Borde inte någon oberoende recensera spel så det blir så rättvisst som möjligt?

Jag har försökt ge serien en chans o tänkt att det här ac kommer vara roligt men nej har tröttnat lika fort varenda gång.

Bör väl vara närmast omöjligt att få tag i en person som kan skriva en bra spelrecension och som inte har några som helst tidigare åsikter om den väldigt stora spelserie som är AC

Skrivet av Bojkott:

Och här är systemkraven för Crysis 3.

Citat:

Minimum System Operating Requirements for PC

• Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
• DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
• Dual core CPU
• 2GB Memory (3GB on Vista)

Example 1 (Nvidia/Intel):
• Nvidia GTS 450
• Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)

Example 2 (AMD):
• AMD Radeon HD5770
• AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)

Recommended System Operating Requirements for PC

• Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
• DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
• Quad core CPU
• 4GB Memory

Example 1 (Nvidia/Intel):
• Nvidia GTX 560
• Intel Core i3-530

Example 2 (AMD):
• AMD Radeon HD5870
• AMD Phenom II X2 565

Hi-Performance PC Specifications

• Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
• Latest DirectX 11 graphics card
• Latest quad core CPU
• 8GB Memory

Example 1 (Nvidia/Intel):
• NVidia GTX 680
• Intel Core i7-2600k

Example 2 (AMD):
• AMD Radeon HD7970
• AMD Bulldozer FX4150

Ubisoft kan fan inte optimera spel. Värdelösa jävlar!

Systemkrav säger i allmänhet väldigt lite om optimering. Finns ingen standard för vad vad de betyder, så går inte direkt att jämföra så där.

Jag brukar köpa DLC hyfsat ofta. Men DLC kan vara väldigt olika. Köper sällan de med typ ett klädesplagg eller så i spel. Men expansioner går ju nu för tiden under DLC, så det blir det en del av. Men jag har inte det hat för DLC som många verkar ha.

Skrivet av NodCommander:

De har tappat en rejält massa förtroende. Först får vi PC spelare varken BFBC1 eller BF 1943, BFBC2 var Ok, sedan kom katastroferna BF3 och BF4.

Skrivet av marcus8958:

Han har rätt. Mods till spel minskar rätt fort och det märks.
Skyrim är det senaste spelet jag vet som haft vettiga mods.

Går man så långt tillbaka som till Quake, Half Life osv så hade i stort sett alla större spel en hel del bra mods.

Och vems fel är det då? Moddarna eller motor/spel-utvecklarna?

Skrivet av onliner72:

Modding kommer ALDRIG mer i ett Dice spel pga. Den komplexa motorn.

Det är en ren lögn. Hur tror du utvecklarna själva skapar spelet och kartorna? Genom rå-kod? Knappast. Frostbite 3 är då inget mera komplicerad än vad Unreal Engine 4 och CryEngine 3 är.

Är det inte så att de i Frostbite 3 använder olika verktyg från andra företag som de inte har rrätt att ge ut till användarna? Har för mig att det var förklaringen. En rätt rimlig förklaring i så fall.

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av WarpGuN:
Skrivet av Bojkott:

The butthurt is strong over at Metacritic.

http://i.imgur.com/VW3K1jP.jpg

Och värre kommer det att bli.

vilken sandlåda lol

Ja tyvärr så är det så här med de flesta stora exklusiva titlarna, vilken plattform det än är till. Ser att många har registrerat sig på Metacritic bara för att ge Driveclub en 0:a. Någon hade till och med gett BF4 till Xbox One en 9:a men bara en 2:a till PS4.

Metacritic är ganska dåligt i allmänhet. Men deras user score är fullständigt värdelöst. Massa fanboys och sen folk som antinger ger 10 eller 0.

Skrivet av walter_iego:
Skrivet av KarateKurt:

Nar man ser sant har reportage da undrar man om det ar nyhetstorka, men det ar det ju inte, varfor skriver ni inget om typ ps4'ans problem, att den spottar ut spelskivan av nan underlig anledning,
manga andra sidor diskuterar detta, men inte ni, det ar ju ett problem som behover diskuteras, nan kanske vet nat satt att fixa det sjalv.
Jag har inte haft det felet men min grannes ps4 spottar ibland ut spelskivan.

Eller skriva nat om det fusk som finns i Destiny dar folk har oandligt med ammo och kan skjuta i ilfart utan att behova ladda om, ar sant inget av varde att skriva om ?

När din PS4:a spottar ut skivan. Ska du släcka ned din PS4:a. Vänta 30 sekunder, och dra sedan ut sladden. Vänta sedan 3 minuter och sätt på strömmen till konsolen sen. Problemet borde vara löst. Om det fortfarande händer, kan det vara något mer allvarligt fel i ditt exemplar, då måste den in till lagning tyvärr.

Lagning är verkligen inte säkert att det behövs. Min ps4a blev så av att solen låg på när det var varmt. Tog av toppen (där hdd kan bytas) och skruvade på skruven som kan manuellt mata ut en skiva, sen löste sig problemet.

Hjälper även om den försöker skicka ut en skiva, ävem om du inte har en skiva i.

Det är väl en jäkla tur för MS då att konsoler är en långtidsinvestering. Inte en investering på 9 månader...

Hur är ljudet i GT6?

Jag har delat en del bilder. Men det är trist att det bara går till facebook eller Twitter då bildkvaliten blir på nivå skit. Vore bra om man åtminstonde kunde välja att ladda upp i hög kvalitet.

Utan tvekan. Jag har förvisso en bra dator. Men jag vill kunna köra sportspel. Sen så föredrar jag alltid att köra tredjepersons spel och bilspel på en konsol. Ska ner till webhallen vid midnatt och hämta PS4an.

Skrivet av Propy:
Skrivet av Mattias Frost:

I en perfekt värld utvecklar #Obsidian ett nytt Fallout samtidigt som #Bethesda jobbar på nästa del i Elder Scrolls-sagan.

eller så gör Bethesda båda. Det är inget fel på deras Fallout och jag tror många hade blivit besvikna på ett nytt "riktigt" fallout. Sällan att sånt lever upp till förväntningar. Är det ens samma folk kvar i Obsidian?

Vad menar du? Black Isle studios gjorde de två första fallout medan Obsidian gjorde New Vegas. Jag tycker att Obsidian gör ett mycket bättre job med story än vad Bethesda gör.

Blir helt klart att skaffa en 24-27" 4k skärm när de går ner i pris. Förhoppningsvis så kostar de under 10k nästa vinter. I spelande ser jag inget större problem då det går att köra 1080p på en 4k skärm utan problem. Det vore däremot extremt skönt att bättre ppi i desktop miljö och när man läser text.

Skrivet av PsyX:
Skrivet av olafpawbelt:

Kommer lätt skaffa d3 till konsol, inte alltid man orkar sitta vid datorn och spela. Då kan man lägga sig ner i soffan och slö lira

Skyll på dig själv att din dator inte är kopplad till en TV eller projektor framför soffa med en 360 gamepad ( snart ps4 gamepad ) - du vet väl vad HDMI ut är?

Sen vem vill ens spela Diablo med gamepad?????????

FZ.se från Quaker's heaven till console peasant central.

Det vore ju kul om Pc hade möjlighet att ha ett UI som faktiskt är användbart med kontroll också. Just nu är det ett jävla tjafs att koppla en pc till tv om man inte har m+tb med sig. Och nej. Steam big picture är ingen bra lösning. Det är ett av de sämst fungerande programen jag någonsin använt.

Jag gillar att spela på pc. Men vill man slå sig ner i soffan och slölira utan några problem så gör konsol det bra mycket bättre i dagsläget.

Skrivet av doom:

målgruppen för bf 4 verkar va 12åringar med adhd ..
Spelar Arma 3 istället.

Jag måste säga att ARMAs fanboys är bland de mest irriterande personerna på internet. Alla spel ska ju tydligen vara exakt som ARMA, annars är de sämst och är för 12 åringar.

Skrivet av olafpawbelt:
Skrivet av flyawaynille:
Skrivet av olafpawbelt:

varför ska allt ha ett krav att man ska ha directx 11? Min dator må vara bra men när den kör spel som kräver dx11 så segar den ner... happ får bli att köpa detta till xboxen då.

Ge oss val istället, jag föredrar att endast få spela och grafiken får se ut som den vill istället för att behöva tvingas in att ha saker som är så jäkla onödigt.

För att dx9 är uråldrigt? Sen behöver du ju inte sätta på alla riktigt prestandakrävande DX11 grejer heller. Du kan köra spelet ändå.

Det brukar inte hjälpa, kommer dock hur som havet inte kunna spela spelet då min laptop har 4 gig ram och detta komma kräva 6 gig. Jag har inte kunskapen att sätta in mer ram i en laptop heller och tänker inte ge mig på det heller.

Och uråldrigt eller ej är sak samma, jag anser att det är bara onödigt att kräva sådant av datorer, alla har inte råd med superdatorer oavsett vad det gäller för spel.

Detta blir att endast skaffa till 360n

Det är ju dock långt ifrån en superdator som behövs för att spela Ghost. En ny low end speldator klarar de där kraven utan problem.

Skrivet av olafpawbelt:

varför ska allt ha ett krav att man ska ha directx 11? Min dator må vara bra men när den kör spel som kräver dx11 så segar den ner... happ får bli att köpa detta till xboxen då.

Ge oss val istället, jag föredrar att endast få spela och grafiken får se ut som den vill istället för att behöva tvingas in att ha saker som är så jäkla onödigt.

För att dx9 är uråldrigt? Sen behöver du ju inte sätta på alla riktigt prestandakrävande DX11 grejer heller. Du kan köra spelet ändå.

Det är skönt att kravet för RAM har börjat gå upp. Det och att spel börjar kräva 64-bit kan göra att spelen inte blir så tomma runt omkring utan att de faktiskt kan få inte en del resurser på banorna.

Folk klagar på hur mycket spelet kräver. Men det kräver ju ingen superdator direkt. CPU kravet är inte direkt en modern processor. GPU kravet är inte heller särskilt högt.

Det som krävs är alltså ett modernt operativsystem. En CPU som inte alls behöver vara särskilt ny och en gpu som har DX11 och som inte var det billigaste man kunde få tag på 2010. 6gb RAM borde man ha i datorn idag om man tänkt spela, så det är inte heller särskitl höga krav. Jag kan verkligen inte förstå vad ni klagar på här

Om ens dator inte klarar de här minimikraven så har man en riktigt dålig dator.

Det ser ruggigt kul ut faktiskt!