Inlägg av L00c0

Inlägg som L00c0 har skrivit i forumet

Tror inte på att man kan spela bättre med kinect lol säger jag bara. Fixa stöd för tagentbord och mus till xboxen istället för kinect. Själv har jag kinect.

Detta handlar inte bara om Microsofts eller Iphone ni glömmer två till SONY och NINTENDO.

MW3 mm vad ska man säga, själv tycker jag inte om MP den sög total . Sen undrar jag vad dom igentligen har ändrat på spelet, inget de e samma skit som MW2 och detta med Sniper total noob hur fan kan man springa med en som väger 10 ton och ändå no scope hur orkan man med det allså. För min del så tycker jag att black ops e 1000 gånger bättre.

jag vill ha detta spel

Tur att jag har den kvar! Nu när jag tittade på trailer så blev jag sugen att spela den igen men då måste jag skaffa ett ps2.

lol Spec Ops finns redan på MW2

black ops det sista av cod serie jag spelar bara för de jag har sett från cod 4 tills nu är det samma spel hela vägen , så nu ska jag byta till bf 3 ser mycket bättre ut.

vad fan ska man vara så jävla glad när dom ger oss gamla spel, Jag kan lika gärna gå till affären och köpa dom här för 49 eller 99 kr F...K SONY

vad fan ska alla klaga på grafiken hur gammal är ni igentligen ni är fan värre en 80 år gubbe. Ni kommer endå att spela spelet så skeft istället.

tycker synd om er ps3 fanboys var det inte ni som snackade att psn var bättre än xbox live och att det var billigare. Nu har ni svaret på allt.

bää sämsta bil spel jag har spelat. efter några veckor så lämnade jag helt gt5 och gick tillbaka till forza 3.
5 års arbete på ett gt5 fy vad dåligt.

Kimpur det är inget fel på ljudet och omgivningen, Jag tror på att du är döv och har syn problem.

vadå ska du skaffa ett ps3 bara för att spela dark souls? Har du 360 så behöver du inte köpa dig ett ps3 nöt.
fan va glad jag blir att den kommer till 360 också tycker synd om er ps3 fanboy. Men det blir en förhandsbokning snart hoppas jag.

b0bbe 2011-01-21 09:42:13 #26

Hur kan man ens lira CoD och sådana spel på konsol? Har försökt och det går bara inte. Nej, det var bättre förr. När pong var pong.

Jag har ditt svar B0bbe: Noob det är de du är. Jag har inga problem med att spela fps på 360

Istället för att stoppa piratkopior FIXA nått bra sett att banna alla som fuskar istället ( en system som wow har )

ska jag sitta och titta på film så anväder jag min blu ray hemmabio ingena jävla ps3 skit. sen ska jag spela då sitter jag med min 360 slim. och sig inte att ps3 e bättre för den är den inte.,

Jag har testat att spela på 3D och film men nääää de funkade inte efter några minuter så blev jag yr och mina ögon va överallt där dom inte skulle va så NEJ till 3D just nu ska vänta 5 år till tillds jag prova på 3D igen.
och jag är inte blind.

kommer inte att kunna spela detta spel med move eller med 3D. för de första så move suger och för de andra 3D näääääää ska vänta 10 år till tills jag kan sätta mig och spela 3D spel

den nya uppdateringen till xbox 360 är helt åt skogen (dåligt) fattar inte hur dom kan släppa ett sånt uppdatering.
Efter jag hadde laddat ner den nya uppdateringen så har det lagat sönder. Men det går att spela IBLAND, Och jag fattar inte när man söker local only att man endå spelar med idioter från USA eller england med mera .
Allså funkar den skiten (Local only) eller är den där för att det ska ser fint ut.

spel menar jag hahaha