Inlägg av Gurant

Inlägg som Gurant har skrivit i forumet

Jag hoppas verkligen på något nytt. Är riktigt svag för Tropico spelen och har spelat dem allihop, men det har stagnerat som fan på senaste.

Vem äger Giants: CItizen Kabuto?!

Om rykterna stämmer kan det här vara första Asscreed spelet jag spelar sedan Black Flag. BF var kul som attan.. och det enda som tyngde ner det spelet var att det tyvärr var ett Assassins Creed spel

Åh! Jag vill pricka nazister i pungen.. Fast helst på PC

Skrivet av anon_98854:
Skrivet av grollo_92:

Häll vete i min säck vad värdelöst! Idéen i sig var ju smårolig men utförandet var helt åt helvete. Allt faller iom att spelet inte pausar så antingen har man tagit stor skada eller tom dött innan man hinner svara ja eller nej eller så missar man för nazisten hunnit flytta sig.

Det kanske är poängen? Att reta spelaren till ursinne och övertyga denne om att all återhållsamhet från våldanvändning är poänglös och enbart leder till att skurkarna får ett övertag?

Huvudet på spiken

Hallå! Jag har inte fått något mail om att jag vunnit ett GTX 1080. Något måste vara fel.

Jag älskar steamcontrollern! Men inte till spel. Har Xbox One kontroller till datorn när jag spelar, men när jag bara vill slösurfa på nätet i soffan är steamcontrollern så sjukt bra!

Nvidia släpper VR-spelet VR Funhouse

Det fungerar även på ett GTX 970 på low, så man sitter inte helt i skiten om man inte har ett sprojlans nytt graffikurti

Men vafan, är det bara jag som undrar vad som finns under kasettluckan på konsollen?

Skrivet av Ender:

Va fan...biljard?! Här slår man på stora trumman med nästa generations spelande och vi får...biljard. Vad blir nästa...ett sitta på muggen och spela HearthStone spel?

Precis så kände jag också när jag fick höra om Pool Nation VR till HTC Vive. Sen köpte jag det och spelade.. Och det är fan det bästa VR spelet som finns! VR lyser verkligen i multiplayer. Känslan av att stå i en bar, kasta ölflaskor, snacka skit och spela biljard är helt briljant!

Har nog köpt VR spel för 2000 kronor.. Sen lämnat tillbaka hälften. Längtar tills det kommer riktigt bra titlar som är värda pengarna till VR som inte känns som demos

Sjukt roligt spel! Har lirar det under en längre tid. Rekommenderar att du spelar couch coop med en polare dock, då glänser det! Senaste updaten ändrade på allt och gjorde det så sjukt mycket bättre! Love dis gaym

Affären var så buggade igår så kunde inte köpa något.. och kanske lika bra. Hade fyllt kundvagnen med VR spel för 200€

Fick min Vive idag från Elgiganten. Fan vad jag inte vill jobba mer idag....

Playstation VR är faktiskt riktigt bra! Testade för ett par veckor sedan och blev imponerad av hur bra den är med tanke på vad riktpriset varit. Tror absolut det här kan vara den VR lösning som sätter igång VR för alla

Call of Duty: Infinite Warfare-trailern har läckt – det blir framtid

Fy fan vad krystat att slänga in lite Bowie i trailern. Sjukt bra låt, men passade inte in för fem öre. Smid järnet medan liket är varmt, eller något

de_dust2 får det bli trots att jag är så sjukt trött på den. Men den är bäst i mitt tycke då den är nästan perfekt balanserad.

Skrivet av Odin:
Skrivet av tricky:
Skrivet av Odin:

Ett tips gör en live recension på Twitch den 8 mars skulle tro att det skulle uppskattas väldigt mycket.

Känns som ett tveksamt koncept. Att göra ett första intryck av spelet, absolut men inte en recension. Tror vare sig recensenten eller tittarna har lust/pallar att titta i 15-20 timmar.

Ok då kan dom istället göra en för inspelad streaming som dom går igenom spelet där dom tar upp dom viktiga och roliga sakerna i spelet. istället för en massa text och bilder.

FZ.SE är praktiskt taget allt jag gör på jobbet (okej kanske inte). Jag vill inte se på videos på jobbet. Jag vill läsa

Det enda jag halkar efter på är processorn då jag sitter på en i5-2***... det borde väl funka ändå?

Blade & Soul lockar över en miljon spelar i väst – en vecka efter släppet

Min arbetskamrat har spelat sedan släppet. Och det enda han pratar om är tuttar.