Inlägg av Rebecca

Inlägg som Rebecca har skrivit i forumet

1

Jag skulle inte vilja påstå att jag har ett stort bibliotek av spelade spel, men jag har hängt med ett tag i alla fall. Ett av de bästa spelen jag har spelat är samma som många andras, Witcher 3. Jag kunde inte sluta tänka på spelet och lade ned mycket tid i att verkligen utforska hela världen, testa de flesta konversations alternativen osv. Mycket bra spel som det var lätt att bli uppslukad i.

Det viktiga för mig är meningen med spelet. Är det story drivet så ska storyn vara bra, uppslukande. Är det ex ett survival spel, då ska det finnas tillräckligt med utmaningar för att det inte ska kännas som att man bara farmar och bygger för "ingenting".

På senaste tiden har det varit svårt att hitta bra PC spel. Man kollar på steam men det är bara Alpha efter Alpha spel som "kan" bli något, men man kan inte veta säkert. Det finns för mycket för att man ens ska orka leta. Därför vänder jag mig oftast till nätet och sökningar som "Top 10" och sedan en genre jag är sugen på. Så får man kolla lite reviews och hitta den vägen.

Jag har skiftat mig lite till PS4 när det kommer till att hitta story drivna spel. Jag är egentligen inte en konsol person och har definitivt inte känslan för thumbsticks. Det resulterar i att min aim är totalt värdelös, men jag har ändå lyckat plöja det underbara spelet God of War. Love it! Även en äldre titel som Last of Us. Två helt underbara story drivna spel där man verkligen känner med karaktärerna. Nu testar jag även Horizon, vars story nu också har fångat mig och får mig att vara nyfiken och väldigt mån om min karaktär.
Min slutsats är, trots att det finns många aspekter i spel som kan kännas lite repetitivt, så kan dom lyckas så länge de lägger ned tid på ex en story som är annorlunda. Cyperpunk är ett spel jag hoppas på. Det är (nästan) "samma" som de flesta andra, men upplevs annorlunda pga hur de i början presenterade spelet = hemlighetsfullt, samt vet man att skaparna publicerat bra spel innan. Men det verkar också som att storyn kommer vara något "nytt".

+ Jag gillar den mörkare designen, det känns bättre för ögonen. Jag kan hålla med i om att den kanske ibland känns en aningen för mörk, kanske använda en mörk grå istället ? Iofs så kanske ni inte har rätt bakgrund just nu heller så det återstår att se efter release
+ men samtidigt lite - att designen på ramarna är platta. Samtidigt som det är snyggt så kan det kännas lite tråkigt. Jag har tyvärr inget tips på hur det skulle kunna bli bättre.

- Kommentarerna, jag har sett att ni svarat att det är en begränsning med systemet, synd. Jag hoppas verkligen att ni kan hitta en workaround då det inte är najs.
Helst skulle jag vilja se något som det typ redan är idag men att den visar 10 kommentarer innan man får välja att gå vidare till page 2 etc.
- Efter att ha varit inne på en artikel och skrollat ned så är det svårt att få en känsla för vart artikeln slutar, vart kommentarerna börjar och slutar. Känns som att allt man skrollar förbi sitter ihop, fast egentligen skrollar man ner till andra artiklar. Hoppas du förstår vad jag menar ^^

Förstår att ni har en kort deadline men designen går ju att ändra på i efterhand också om det skulle vara något som absolut inte går hem! Vilket en del kommentarsskrivare här inte verkar tänka på.

Men ni är något på banan i alla fall Ska bli spännande att se slutresultatet!

Hej, har väntat ett tag nu på lucka 8 Står att ni ska presentera vinnarna där och i en gammal kommentar har ni sagt att ni drar vinnare lite eftersom så alla inte skulle behöva vänta till Januari. Vill så gärna veta om man lyckades kamma hem fina grejer

1