Inlägg av xLas

Inlägg som xLas har skrivit i forumet

Skrivet av Gunsm0ke:

Så bittra och snåla folk är (som vanligt).

Själv har jag betalat cirka 800 kr för spelet.

Det har gett mig en fantastisk sommar utomhus i min vackra stad.
Spelnörd som jag är hade jag säkert suttit inne hälften av tiden jag nu istället har promenerat, cyklat och verkligen njutit.

För dessa 800 kr bedömer jag ha fått 200-300 timmar underhållning, cyklat och promenerat 657 km, fångat 5 519 Pokemon och min tränare har nått level 30 i spelet.

Känns spelet tråkigt och enformigt nu? Absolut inte. Jag är fortfarande lika hungrig på att gå ut och se vad nästa jaktrunda har att erbjuda. Dessutom är jag väldigt nyfiken på vad som kommer i framtiden (trading, dueller, möjligheten att rasta sina pokemons för extra candy).

Jag förstår att folk som fuskar och tar genvägar, som att t.ex. botta, spoofa sin gps och därmed kan sitta hemma i soffan och "spela" eller att köra mellan pokestoppen i bil, använda utomstående trackersystem för att snabbare hitta pokemons snabbt tröttnar, men de missar också den största tjusningen med spelet: att komma ut och röra på sig och lägga ner lite tid och arbete för sina pokemons.

Detta är en fantastisk spelidé som jag tycker Niantic förvaltar ganska bra trots allt som sägs.

Det klagas mycket på att spelet är buggigt, att de är dåliga på att ge information, att spelet borde innehållit fler funktioner m.m, men man måste ha i tanken att detta är ett onlinespel som spelas av flera hundra miljoner användare på en mängd olika enheter. De kan inte pusha uppdateringar och patcher hur som helst.

Har 1 gym och 3 pokestops i min stad, alla är dessutom inom 500m radie.

Köpte Astro A50 trådlösa headset för 1995(ord 2995) på Maxfps, någon timma senare så tog dom bort rean på dom

Skrivet av darkthunder:
Skrivet av StrongBad:

Det du beskriver är ett annat spel, kanske nästa i Diablo-serien?

Nja, det jag beskrev, var inte NÄSTA Diablo-spel, utan snarare FÖRRA Diablo-spelet (Diablo 2). Där fick man faktiskt spela spelet för att förbättra sin gear, inte spela ett auktions-hus.

Hahaha, bästa jag läst den här veckan.
Du har rätt förvrängd syn på Diablo 2 hör jag.

Spelat detta i drygt 15 timmar nu, extremt kul måste jag säga
Värt att testa även fast det är beta!

Skrivet av Frostmork:

En TILL beta!?

Det var alpha tidigare, beta nu

Vad sött :3 ca 40 - 60 miljoner games per månad spelas det i League of Legends

Skrivet av Davwve:

Håller med dig, blizzard har fan jobbat med D3 i över 12 år nu. Och dom klarade inte av att släppa PvP förs än nu.. Helt otroligt dåligt!

Path of Exil som det bara är ca 20 personer som jobbar med det har på sju år fixat bra och fungerande PvP. Är knappt några buggar. Det patchas ständigt. Inga direkta problem med inloggning, anordnar tävlingar och leveling-races flera ggr i veckan. Bra optimering, ett lootsystem som fungerar, och där de droppar bra gear till ens karaktär. Så man är inte beroende av att köpa allt gear på Auction House (finns inget för den delen). Finns massa olika gems och items som gör att man kan ändra/förbättra sitt gear. Ett massivt passiv skill-tree där det finns över 1200 skill nodes, så möjligheterna är oändliga, ingens karaktär är den andras lik direkt.

Inte nog med de, den 23 januari blir det F2P och då släpper dom act 3 samtidigt. Och det är inget pay2win, utan det man betalar för är att man kan skapa fler karaktärer, mer plats i kistan, blodigare etc.

Så jag kan inte fatta att ett så stort företag som blizzard har misslyckats så fatalt med D3, när dom har haft över 12år på sig, och en enorm budget. Medans då Grinding Gear Games (som gör path of exile) kan klara av detta på mycket kortare tid, med mycket färre arbetare, och en väldigt liten budget!

Man blir fan mörkrädd..

Klarade inte av att släppa PvP? Snarare så att dom var inte nöjd med hur PvP var och dom kastade allt dom utvecklat om just PvP och startade från scratch. Samma med utvecklingstiden, D3 skulle egentligen släppas ~2006 nånting men även den idén kastades till sjön och dom började om från början eftersom dom helt enkelt inte var nöjd med produkten.

Vad jag vet så patchas även D3 ca 1 gång i månaden, mer än så och det skulle bara vara jobbigt att ladda hem patcherna hundraelva gånger i veckan. Lootsystemet i D3 är på snudd perfekt och även i D3 droppar det bra gear till karaktären, vet inte hur du spelar D3 egentligen?
I D3 har du hundratals kombinationer på dina spells så om du vill vara unik så är det väldigt lätt att vara det.

Jag vet inte ens varför du tar upp pay2win? Allt du kan köpa i D3 är items, vilket du otroligt enkelt kan skaffa själv utan att spendera en enda krona(förutom inköpet av spelet).

Kan tyvärr inte yttra mig om PoE då jag inte sett det ännu.

https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_424559564282066

Gratis Metro 2033 till alla som har Facebook

Funkat felfritt för mig, är level 10 TR på Millers EU
En härlig liten runda igår.
http://i.imgur.com/wmwjy.jpg

Älskar spelet!

Planetside 2 verkar släppas om ynka 13 timmar och 45 minuter!

http://www.planetside2.com/countdown

Army of Two hade varit underbart till PC, ge oss!

Skrivet av Javas:
Skrivet av andreashal91:

Låter ju fint! Hoppas att fler ta efter detta så vi kan få bort alla leavers.. Det är ju en grej om strömmen skulle gå eller om datorn stänger av sig, men när folk leavar för att jävlas eller inte orkar spela längre är så respektlöst och man blir irriterad..

Tänk om du står 25 man mot deathwing. Tanken orkar inte spela mer och leavar, blir du inte irriterad av att tanken leavade o wipade hela gruppen?

Haha, ja det vore ju någonting om folk börjar lämna raids mot världsbossar

Fast Deathwing är ingen världsboss? Sha of Anger och Galleon är däremot världsbossar

Sitter i alphan, hur kul som helst

Ghost Recon Online nu i öppen beta

Jag varnar er, launchern startade mitt Internet Explorer

Skrivet av Lolflakes:

Andra världskriget valde jag. Övriga önskemål:

- PC-exklusivt
- Dedicated servrar
- Möjlighet att modda
- Inget battlelog/origin
- Sänk tempot - mer taktik istället
- Ge oss en general för varje lag
- Fler banor
- Större banor
- Balansering av spelet tack

Ehm, Arma 2/3?

Gran Turismo tycks vara på väg till Vita

Ge oss GT5 till PC istället, jäkla orättvist

"När Call of Duty: Black Ops 2 var så gott som klart att skeppa ut i butik så var utvecklarna nöjda"

Ni menar väl ändå Black Ops 1? För just nu låter det som att Black Ops 2 redan ligger i kartong i butikerna.

Skrivet av LoyalCrystalean:
Skrivet av TotalCraptastic:
Skrivet av LoyalCrystalean:

Många, jag till exempel, nästan alla jag känner. Varför? Det duger med sån kvalité om man tar en titt på platt-teve priser.

Är väl inget fel på platt-teve priser nuförtiden? Nya 32" går hitta för 2000, scoutar man blocket och liknande kan man hitta billigt värre begagnat.

Men vem fan vill ha en 32-tummare? Passar väl i en husvagn men inget mer.

Men vem fan vill ha en tjock-tv? Passar väl i ett 80-tals hus men inget mer.

Köpte min 32-tum platt-tv då jag var 16-17 år tillsammans med ett PS3. Finns absolut inga argument för att ha en tjocktv idag om en 16-åring som går i skolan har råd med både platt-tv och ett ps3 för 4 år sedan så har nog de flesta råd
Lär er hantera pengar.

Ps. konsolen och tvn gick på över 8 tusen kronor då. Ds.

"Diablo III har potential att sälja mer än fyra miljoner"

Ca 1.2 miljoner har ju köpt Annual Pass på WoW och då får man ju Diablo 3 på köpet så 4 miljoner ska nog inte vara några problem.