Inlägg av Hymer

Inlägg som Hymer har skrivit i forumet

Skrivet av Tomas Helenius:

TY då blir det att ladda ner. 👍

Är WZ F2P?

Skrivet av Shamanfox:

Jag måste ändå säga, att jag har haft riktigt kul med MW2. Däremot kan jag hålla med i vissa aspekter som har tagits upp här;

UAV spammandet. Med tanke på att Ghost inte kan väljas som en perk som är konstant aktiv, utan du måste låsa upp den per match, så måste man mer eller mindre skjuta ner UAVs hela tiden, eller hoppas på det bästa. Tycker att UAVs borde ha krav på 5 eller mer Killstreak med tanke på att Ghost har gjorts om.

Fotstegen. De hörs oerhört tydligt, oavsett om du springer eller går. Det är omöjligt att komma bakom någon fiende utan att de har hört dig runt hörnet och är beredd på dig. Jag hade förstått att det är högt när man sprintar, men när man går sakta? Då borde de knappt höras.

Hoppandet. Det är löjligt hur effektivt det är att hoppa och skjuta nu, jämfört med orginala MW2. Alla hoppar runt hörnen. Lite som en bunnyjump simulator. Detta var redan ett problem under betan, så är förvånad över att inget gjordes åt det. Kanske Activision vill att alla ska hoppa som kaniner runt varje hörn...

Balansering utav vapen. Nu finns inte Hardcore läget, så det är väldigt mycket bulletsponge i spelet. Däremot så finns det Marksman Rifles som faktiskt 1-shottar folk, även i vanliga TDM. Detta gör vapnet otroligt OP under en firefight förutsatt att de inte missar, vilket inte händer så ofta. Har själv börjat köra SP-R 208 nu eftersom det känns att man är i grovt underläge om man kör med något annat (bortsett från shotgun i trånga utrymmen).

Låsa upp attachments och levla vapen. Vissa vapen kräver att man får de till t.ex. level 12 för att kunna installera Optics på de, medan andra kräver bara level 2. Detta gör att vissa vapen är riktigt jobbiga att spela med om man inte gillar Iron Sight. Dessutom så låser man upp vissa attachments genom att levla specifika vapen, vilket gör att man blir mer eller mindre tvungen att spela med vapen man inte gillar att spela med, om man vill låsa upp allt.

----

Men dessa är väl det enda jag har att klaga på till spelet. Jag har hittills gillat Singleplayer kampanjen riktigt mycket, det är brutalt snyggt. Har även sett många som kommenterat hur mycket "attention to details" de har lagt på t.ex. Amsterdam-banan, där folk som bor i Amsterdam påstår att de har varit riktigt noggranna att få till det rätt.
Grafiken är något där jag känner CoD faktiskt har gått om Battlefield.

Jag har bara haft 1 krasch sen jag köpte spelet, och det fixade jag genom att sänka Video Memory. Jag personligen ger spelet 4:a i betyg bland FPS-spel som släppts i år. MW2 är definitivt mycket bättre än BF i år, vilket jag anser är extremt sällsynt. Nu hoppas jag att de lägen som inte har släppts än är bra, så kommer jag nog se mig själv spela spelet ett bra tag framöver tills något annat fångar mitt intresse

Varför har dom tagit bort HC läget? Enda som var kul ju.

Skrivet av ecHo!:

Eget spel.

Tack.

Var längesedan jag spelade ett MW spel. är detta en remake på MW2 eller ett eget spel? xD

Duke Nukem Forever av alla spel. 🤔😅

Ett av dom bästa spelen som gjorts utan tvekan. Funkar idag med bara för storyn och musiken.

Nej är det Epic exklusivt? FU på det då blir det inget.

Battalion 1944 var ändå riktigt kul men det var oldschool och rätt svårt när man mötte inbitna spelare.

Jag gillar spelet men jag är så dålig på det så har knappt kommit någonstans. 😅😅

Skrivet av Maysay:

Har köpt "Rider 4" (motorcykel) på Steamrean. Det är så jäkla svårt. Är detta lika svårt?

Ride 4 inte rider. 😊

The Black Phone. Gick och såg den med min 11åriga dotter igår. En solid 6.8. Blev lite besviken att den inte var lika läskig som sinister men den är riktigt snyggt gjort och Ethan Hawke är fantastisk.

Dottern tyckte den var läskig och hon hoppade till bra några gånger så hon var nöjd och fick ut det hon ville.

Bring the moralkakor on. 😅😅😅

Skrivet av Nerox:

För oss tog det tre sittningar, kollade tiden en gång (står på savefilen när man ska ladda) då hade det varit 6 timmar 50 minuter speltid. Detta var på chapter 6-7 om jag inte minns galet så skulle gissa att det var 2-4 timmar kvar. Så säg 8-11 timmar, inte helt säkwr dock. Stressade inte igenom inte heller slöade helt (då de andra gärna ville ha lite tempo) . Försökte dock utforska så mycket jag kunde för att hitta ledtrådar och saker man kunde använda.

Såg någon som skrev på metacritic att den spelat igenom spelet på 2-3 timmar vilket för mig låter helt jäkla galet. Det låter helt osannolikt för mig ifall det är en blind genomspelning, möjligt ifall man vet exakt den snabbaste vägen , då kan man säkert kapa en hel del tid. Men att få ner det till 2 timmar låter fortfarande väldigt svårt.

Gör sig spelet bäst med kontroll eller tangentbord & mus?

Spelas detta bäst med kontroll eller mus & tangentbord?

Skrivet av deftune:

Såg ut som GTA4 i min värld. Eller som jag minns GTA4

Haha samma för mig. Har inte spelat det på 10år? Men det ser ut så i min hjärna. xD

Skrivet av A1200G:

Snacka om järnvilja, respekt! ☝️🙂

Det tar dock emot som fan men har jag sagt att jag inte ska skaffa det efter dom gjorde Metro exklusivt och försöker köpa sig marknadsandelar så vägrar jag.

Jag är konsekvent även när det tar imot och fortsätter att säga nej till Epic.

Den grafikmotorn har inte åldrats väl. :/

Vilket spel det här hade varit 2001.

Är 35 år men när jag spelar CS blir jag mentalt som 15 igen. Beter mig illa och slår med musen och svär som en idiot.

Spelar jag något singelplayer och det går dåligt så blir det en alt + f4 tills man lugnat sig igen. Händer dock extremt sällan med SP spel.