Inlägg av Drama

Inlägg som Drama har skrivit i forumet

Vart är goat simulator 3 på listan? Skäms på er att inte ha med goat simulator.

Skrivet av vbgbasse:

Jaha ok. Jag spelar ju inte spelet själv, men jag uppfattade artikeln som att devsen skulle tvinga folk att skaffa den där nya versionen för att ens spela?! Om man redan kan lägga upp dedikerade servrar; vad är isf problemet?

Folk gnäller för att gnälla typ. Den gamla version kommer finnas kvar och kommer vara spelbar. Det kommer inte finnas några officiella servrar bara. Alla mods och sånt kommer stanna kvar för den gamla versionen med. Där av att de skiftar över till en helt ny version för att inte mods ska sluta fungera för att saves inte ska bli förstörda.

Skrivet av vbgbasse:

Det är väl detta jag tycker är så otroligt sorgligt när inte communityn själva varken kan eller får lägga upp egna dedikerade servrar. När väl företaget går vidare, så spelar det inte nån roll ifall du köpt spelet. De kan stänga ner servrarna utan vidare och endast de utvecklare som verkligen bryr sig om sitt community har rent historiskt sett gett spelarna själva en möjlighet att driva vidare spelet i egen regi. Dedikerade servrar till folket!

Nu snackar du i nattmössan. Dedikerade privata servrar är det som gör att ark fortfarande level. Andelen som spelar på officiella servrar är minimal jämfört med privata servrar. Plus Wildcard kommer göra alla data från officiella servrarna tillgänglig så alla kan ladda ner dem och köra deras saves på egna servrar.

Skrivet av General_Omoral:

Hej!

Tack för input!!

Jag pratade faktiskt med en kompis som jobbar på elgiganten, han nämnde exakt samma sak. Han ska byta ut minnena till 16gb samt att han också naturligtvis rekommenderade en ssd till. Skall funka trots den klena nätdelen och plats finns, enligt honom.

nej nej nej det kommer inte räcka. minst 650 watt behövs beroende på 3060kort som är i. Ni kommer med största sannolikhet få problem med crasher eller väldig undermånlig prestanda med 400watts nätdel. Har själv ett 3070 och had massiva problem med krasher när datorn gick för fullt tills jag byte nätdel från 650 till 850watt. De är hungrigare än man tror.

Den har bara 8 gb av ram vilket verkligen är för lite. Den har en klen nätdel som inte kommer klara några uppgraderingar alls och väldigt lite utrymme med bara 512gb ssd. Största problemet är helt klart 8 gb ram och 400watt nätdel.

Skrivet av CARTMAN:

Kul spel absolut (single player) men jag beklagar mig att det har fått sådan EXTREM hype med online komponenten som har gjort R* giriga som fan.

Detta har ju bara blivit ett dåligt tragiskt skämt med alla dessa föreviga re-releaser av spelet även.

Fast det är ju inget av det som gör att spelet är populärt på twitch. Anledningen till det är FiveM, Rp och NoPixel.

@acrylamid: Det finns mer områden än sand i conan exiles. Du har djungel, Savann, standard skog, snö områden.

Testa Fallout 4 med Sims Settlemets modden. Ändrar byggandet väldigt mycket.

Warhammer mark of chaos är en grymt bra trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=dNFGJQIW5ZM

Han gjorde en blog post om det och hur det påverkade han
https://wollay.blogspot.com/

@Kyrre: Har aldrig haft problem med kinguin de har fungerat fel fritt för mig i flera år.

Skrivet av Harmond:

"release 2018" ...och dom har inte ens börjat att göra spelet jag tippar på 2022 som absolut tidigast.

De annonsera ju dock ut Fallout 4 i maj-juni 2015 och släppt spelet i nov 2015. Så bara för det inte har sagt något betyder inte det att de inte jobbar på det.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi snackade om det där, om man förändrar balansen i hur man får hjältar måste man ju nästan skruva på en del belöningar också, i alla fall av den magnituden. Ska kolla om det förändrats något i multiplayer-matcher.

Jo visserligen behöver man det med men att sänka båda med 75% är ju lika med noll i skillnad.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2017/11/13/wheres-...

Ska ju tilläggas att de sänkte tydligen belöningen med...

Efter som Torbjörn är från Göteborg när kommer de byta namn på han till Glen? Efter som alla som kommer från Göteborg heter Glen

Vänta tills Vega kommer ut och vi börjar se riktiga benchmarks på det.

Det finns länkar på den sidan till Mega det är bara ladda hem inga konstigheter.

Ser ut som standard blizzard kundsupport. Heller att de skriver så än standard tugget som andra support gör så man inte ens vet om man pratar med en människa eller autosvar.