Inlägg av mewrtar

Inlägg som mewrtar har skrivit i forumet

1
Skrivet av Juel91:

Usch fyfan. Pokemon Go är ju knappt ett spel till att börja med och att kombinera det med Warcraft låter genuint som en värdelös idé.

Vad snackar du om? Vad menar du med "knappt ett spel"? Det är väl ändå det största mobilspelet och har varit under en ganska lång tid(?).

Jag tycker det verkar som en genial idé. Jag gillar båda Warcraft-universumet och Pokémon GO så en kombination kan säkert bli bra.

@Cybersoul: Äh, under mina nedlagda timmar i detta spel har jag inte en enda gång tänkt "han vann över mig för att han hade bättre kort".

Och argumentet med att det tar många timmar att låsa upp allt i spelet tar jag med en fet näve salt. Hur lång tid tar det inte att låsa upp allt i WoW, Witcher 3, Skyrim etc? Kritiken mot EA är välriktad men alldeles för överdriven enligt mitt tycke.

Ser inte balansen som ett problem. Ju längre betan pågick, ju mer vann rebellerna. Det handlar om att folk måste förstå vad kartan går ut på. Ser allt för mycket cycle rifle i egen bas etc. Storma in och ta över de förbenade stationerna istället.

Som ett nytt spel! Archon mode verkar hett också

1