Inlägg av starboy83

Inlägg som starboy83 har skrivit i forumet

Är rätt nöjd att jag sparade mina pengar där kring jul och satsade på VR-spel istället då Cyberpunk släpptes och det var en massa rea samtidigt på annat. Hade de haft VR-stöd kanske jag hade funderat på det. Väntar tills det blir halva priset eller nåt och de har lappat ihop det ännu mer.

Vad hände med multiplayer förresten? Skulle inte det komma som en patch också?

Skrivet av Aletheides:

Själv så hoppas jag anti fusk skyddet är bra. Det var dupes etc som förstörde D2 multiplayer när det begav sig.

Ja, kan hålla med. Är inte själv så intresserad av mods. Men går det att få båda att existera samtidigt (d.v.s. både bra fuskskydd och modstöd) så är det väl bara bra.

Skrivet av keffkebab:

"Nästan jobbar för" du menar att han bygger sitt content i stora delar kring deras spel? Han jobbar ju lika mycket för Blizzard som jag gör för FZ i sådana fall..

Ja precis. Han brukar ju få exklusiva intervjuer med dem och är ju ganska PK när det gäller hans uttalanden kring Blizzards grejer, nästan oavsett vad det gäller. Nu var det ju inte det som var det viktiga i det jag skrev iofs.

Okej, det var märkligt. Rhykker (som nästan jobbar för Blizzard) fick svar från Blizzard att p.g.a. nybyggda fuskskydd (mot dupilcerande av grejer m.m.) kommer troligtvis inte moddar vara möjligt i D2R. Man får nöja sig med att modda det existerande D2, som ju finns kvar.

Källa:
https://www.youtube.com/watch?v=mDQtrzN6euI

Se från 7:44.

Skrivet av brunnlake:

Har precis börjat jobba på nytt kontor och där kör vi riktig pingis på lunchen. Köpte Eleven Table Tennis för två veckor sen och märker tydligt att jag blivit bättre! Riktigt kul!

Kul! Jag har faktiskt funderat på om man blir bättre på riktig pingis också. Det känns ju så verkligt det där spelet. Väldigt bra känsla.

Själv kör jag pingis i VR nästan varje lunchrast i veckan (Eleven Table Tennis). Det har helt klart varit en räddning under pandemin, isoleringen och hemmajobbandet. Kunna fly verkligheten och se nåt annat än lägenheten för en stund! Jag var också skeptisk till Quest 2, men med det förhållandevis låga priset och vad man får så kunde jag inte låta bli. Och jag ångrar mig inte en sekund.

Sjukt imponerande hantverk från ett så litet team. Nu vet jag inte hur länge de har jobbat på spelet men ändå. Det har ju mer fler minisystem inbyggt redan än många AAA-titlar. Crafting, fiske, modifierbar terräng (skattjakt!!!), segling, väder, fysik, world events, skills, levels, etc etc... Sen en helt enorm värld som redan känns ganska välfylld med saker att upptäcka och göra. Som redan sagts - enorm potential. Och en prislapp på 150 spänn. De förtjänar all framgång!

Vilken chock! Det här gör ju att man känner sig väldigt laddad för en Tesla... Inväntar med spänning på detta... //Pappa-humor-mode av

Jag väntar ett litet tag. Dels p.g.a. buggar men också för att jag hört lite blandade åsikter, att det inte är så klockrent som man hoppats. Att det är lite väl linjärt t.ex. Vill kolla lite fler recensioner efter att all hype lagt sig.

Ingen! Satsar på VR istället. Nu är det äntligen dags...

Det var väl det här och UFO-podden som var nåt intressant från SR. Båda är nu nedlagda. Synd.

Helt sjukt att detta ens får finnas. Hur kan en hel branch tvingas att lägga på ett momsliknande belopp på alla varor av en viss typ av en ekonomisk förening? Mig veterligen är det bara staten och lagstiftare som får göra sånt...

4/10... Ge mig ett likadant quiz om 90-talets konsolkrig så man kan få revansch!

Vackert och så, men 730 kr för att enbart flyga ett flygplan? Och då får man inte ens allt. 1200 spänn måste man punga ut med om man vill ha allt ("premium deluxe"-utgåvan). Är det bara jag som tycker att det är på tok för dyrt?

Skrivet av ClockWise:

This. Jag arbetade med att implementera Spotify SDK i en iOS-app för en kunds räkning. SDK var ganska kasst och saknade vissa saker, men kund som hade kontakter på Spotify sa att de hade byggt om enormt stora delar av sitt SDK men att de inte kunde släppa det för Apple rejectade uppdateringar till Spotify i månader pga att Spotify hänvisat sina kunder, på sin egen hemsida om jag minns rätt, att inte köpa på App Store utan direkt av Spotify för att slippa betala 30kr extra i månaden. Apple hade blivit rasande och hittade på saker att rejecta uppdateringar i appen i månader.

Som App-utvecklare har jag även hört historier från kollegor där appar har skapats och sedan har Apple implementerat exakt samma sak native vilket slår ut dessa apparna från AppStore. Detta är jag dock övertygad om att Google också gör då och då

Fasen vad illa... Apple låter som ett litet mini-Kina. Trist för alla oberoende app-utvecklare som inte har några ekonomiska muskler att spänna om det uppdagas dumheter. Det är ju därför det blir intressant nu om Epic faktiskt sätter hårt mot hårt. Det kanske kan komma fler ringar på vattnet om fler vågar stå upp mot dem. Lika illa förstås om Google gör liknande grejer. På dem bara!

Tja, nu gillar jag inte Apple från början men bryr mig inte om Epic heller egentligen. Men Epic är ju inte först om att påpeka detta. Spotify har varit på dem förut.
https://www.timetoplayfair.com/timeline/

Är det bara jag som tycker att rubriken på nyheten var lite konstig? Vadå bryter tystnaden ? De har ju varit öppna med att de kommer gå ut med uppdateringar om utvecklingen av spelet en gång i kvartalet. Q1 hade de en nyhet i februari och detta var nu för Q2. Inga konstigheter.

Efter att ha dött en långsam död, i ett rymdskepp som slagits ut av intetsägande rymdpirater, där jag förlorade allt jag samlat på mig under flera timmar, tappade jag helt intresset. Det är rymdsimulatorernas Dark Souls. Oerhört oförlåtligt. Dock har jag aldrig känt mig så ensam och utelämnad som i detta spel. Känslan av tomheten och rymd är verkligen påtaglig. Med VR, som det verkligen känns som gjort för, kan jag tänka mig att det blir en ännu mer solitär och deppig upplevelse.

@Carl Johansson-Sundelius:

Går det inte att tillfälligt skapa upp ett paypal-konto bara? Min e-post har ni (jag använder samma som på paypal), så då borde det ju gå på nåt vis. Har även samma e-post på Patreon.

Kan man slanta in 400 kr nånstans på en gång och få samma perks som första nivån? Jag är inte heller jätteförtjust i Patreon (har kört det själv). Gillar grundtanken men det är nåt som skaver, och jag vill inte ha fler prenumerationer.