Inlägg av Qnott

Inlägg som Qnott har skrivit i forumet

Trevligt att de faktiskt specificerar vad som menas med de olika nivåerna och vad man kan förvänta sig, istället för att bara skriva "minimum" och "recommended" som de flesta gör.

Skrivet av ZaMMe:

Riktigt bra och kul spel med go körkänsla. (HAR EN VARNING TILL ALLA)

Jag blev RUGGIGT SUR häromdagen, (lirar utan HUD och på svåraste inställningarna btw).
Det första som hände var att jag av misstag köpte en högerstyrd bil i R4-klassen (brännde alla credits), jag kunde inte komma överens med bilen på grund av detta, (jag trodde alla bilar var vänsterstyrda i spelet).

Nu till det värsta: Jag hade kommit till championshipnivån professional, det är 3e nivån. Eftersom jag HATADE min högerstyrda bil och krockade hela tiden med vänster sida så ville jag avbryta championshipet och ta min gamla bil för att sedan testa igen.
När jag avbryter professional så kastas jag tillbaks till Clubman(!?) Wtf tänker jag, jag har precis spelat hela j**** clubman och tänker inte göra det igen. Jag trodde det var en bugg och funderar på om jag kan lösa det genom att avbryta clubman och tillslut komma tillbaks till professional, som en loop.
Gissa vad som händer.. Jag är fast på nivå 1 "open" och kan inte komma där ifrån, jag måste spela om HELA open och hela clubman för att komma till professional. Jag är paff och sur över hur fan dom tänkte där. Jag har mer eller mindre slutat spela sedan detta hände.

Angående hur jag tänkte med loopen är följande: Vill man t.ex börja spela Finland i open championship så kan man starta championshipet och sedan avbryta det, och starta det igen. tillslut får man Finland som första land. Nästa varje gång man startar nytt så slumpar den fram första rallyland. Jag ville börja i sverige så jag avbröt 3 gånger för att få börja där. ds

Förstår frustrationen och har själv råkat ut för samma sak, men det är ju ändå så det ska vara. Tanken är ju att det är som divisioner i vilken sport som helt. Hamnar du i toppen av ligan efter en säsong blir du befordrad till nästa, medan om du kommer i botten (vilket du ju gör om du bryter en säsong) blir du nedgraderad till den lägre "divisionen". Dock kan jag hålla med om att de borde ha varit tydligare med det från början i spelet.

Mr Handy kan uttala tre namn med "fuck" i och 921 andra i Fallout 4

Kul med såna här små detaljer som gör att spelet känns så mycket personligare. Bör även tilläggas att Codsworth kan skilja efternamn från förnamn också. Jag döpte t.ex. min karaktär till John Miller (ingen direkt baktanke till det) och blir kallad Mr. Miller vilket gör att man inte blir tvingad att "bara" välja förnamn eller efternamn.

Skrivet av Faulisto:

Ska man tolka det som att Journey har blivit sämre till PS4? Ni gav ju 5/5 till PS3 så.

Det handlar nog mer om att det är olika personer som har spelat och recenserat spelet och därför har uppfattat det på något annorlunda sätt

Skrivet av Puscifer:
Skrivet av Qnott:

Vore underbart om även Technic legot skulle finnas med i detta, tänk vad man skulle kunna skapa

Jag kan passa på att tipsa dig (och alla andra för den delen) om Lego Digital Designer - ett gratisprogram som låter dig bygga vad du vill med alla tänkbara legoklossar.

http://ldd.lego.com/sv-SE/
0% fokus på utforskning, och 100% fokus på själva byggandet.

Jo jag har kollat lite på det där men bara aldrig tagit mig för att faktiskt skaffa det. Som så mycket annat tyvärr

Vore underbart om även Technic legot skulle finnas med i detta, tänk vad man skulle kunna skapa

Skrivet av Ctrl:

Tyckte filmen ovan gav en känsla av flytande styrning. Något jag tycker inte borde vara i dagen spel med fysik som vi har.

Hur menar du med flytande styrning? ren nyfikenhet

Skrivet av Phobo:
Skrivet av Qnott:
Skrivet av Phobo:

Varför finns det ingen workshop på steam för gta v?

Ni får gärna rätta mig om jag har fel men så vitt jag vet har spelet inget officiellt modstöd från utvecklaren (Det är bara mindre "låst" än många andra spel), vilket jag skulle utgå från är ett krav för att en workshop ska öppnas.
Sen är inte Steam den huvudsakliga plattformen för spelet, precis som exempelvis ubisofts spel, vilket skulle göra workshopen användbar endast för de som köpte spelet direkt via steam.
För det tredje så har spelet bara varit ute en vecka till PC. Det brukar kunna ta ett litet tag innan en workshop öppnas till ett spel.

Tack för svar!

Inga problem!
Men som sagt, det är rena spekulationer så ta det med en nypa salt

Skrivet av Phobo:

Varför finns det ingen workshop på steam för gta v?

Ni får gärna rätta mig om jag har fel men så vitt jag vet har spelet inget officiellt modstöd från utvecklaren (Det är bara mindre "låst" än många andra spel), vilket jag skulle utgå från är ett krav för att en workshop ska öppnas.
Sen är inte Steam den huvudsakliga plattformen för spelet, precis som exempelvis ubisofts spel, vilket skulle göra workshopen användbar endast för de som köpte spelet direkt via steam.
För det tredje så har spelet bara varit ute en vecka till PC. Det brukar kunna ta ett litet tag innan en workshop öppnas till ett spel.

Skrivet av Ghan:
Skrivet av totte1015:

Någon som vet hur GMG ger ut koden eller ej?

GMG ger alltid ut sina nycklar på release dagen, som om du köpt produkten i butik. Så har det iaf vart dom gånger jag pre-purchased där.

GMG meddelade på sin facebook idag att de just nu har kontakt med Rockstar angående preload och att de hoppas få ut nycklarna till oss kunder så fort som möjligt. Så förhoppningsvis får vi preloada vi också

Källa: https://www.facebook.com/GreenManGaming/posts/101532914837322...

Det ska vara 74,6 MILJONER timmar, inte miljarder. Annars hade folk varit väldigt ineffektiva med sin tid

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av marcus8958:

Inte så farligt stor skillnad. Saknar spelet SLI profil?
Hur är klockan på processorerna?

Vi snabbbenchmarkade med Fraps eget verktyg så vi har tyvärr inga klockfrekvenser att redovisa.

Hur kommer de sig att ni inte använde spelets inbyggda Benchmark-verktyg? Tänker att det borde vara det enklaste alternativet för att få jämna resultat.

Skrivet av Redstar:

Lustigt att pc inte blev omnämnd, fast det kanske inte räknas som en plattform?

Kan tänka mig att PC måste "begränsas" för mycket i undersökningen. Tar du exempelvis PS4 eller XBONE så kommer i princip alla artiklar som nämner dessa handla om spel, medan om man skulle ta alla artiklar som nämner PC så skulle långt ifrån alla vara spelrelaterade över huvudtaget så det skulle behövas för mycket jobb. Sen kan jag även tänka mig att gråzonen för vad som ska med bli oerhört stor. Ska man ta med alla artiklar som nämner PC hårdvara? Vilket kan vara väldigt spelrelaterat men samtidigt inte, eller bara sådana som nämner Gaming specifikt? Blir nog för mycket jobb helt enkelt.

Notera dock att det här är helt och hållet mina spekulationer

Värt att nämna är att det nästa tisdag kommer läggas till nåt/några spel i "över medel"-kategorin. Vilka det blir vet man inte förrän då men så länge du betalar mer än medel vid ditt köptillfälle så kommer du få dessa också så fort de kommer upp på HB.

Skrivet av beersgarden:
Skrivet av Qnott:

Curiously enough, the only thing that went through the mind of Franklin Clinton as he fell was "Oh no, not again".

Visst är det liftaren? Bra där isåfall!

Självklart

Curiously enough, the only thing that went through the mind of Franklin Clinton as he fell was "Oh no, not again".

Förstår inte varför alla klagar på att det är opedagogiskt. Absolut, det kan vara lite för opedagogiskt med de absolut mest grundläggande sakerna, men samtidigt är det så otroligt skönt med ett spel där du faktiskt måste testa lite själv och lägga ner en del tid för att lära dig nåt och inte få allt serverat på fat som i så många andra spel.

Skrivet av stege99:

Förstår att man måste vara Patron (sub) för att äga hus och land. men hur blir det om man sedan går tillbaka till f2p?
Blir ens hus och mark låsta då etc?

Om du går från patron till f2p kommer du inte längre kunna betala skatt för din tomt. Du kommer därför ha kvar huset i en/två veckor (kommer inte ihåg exakt) medan din betalade skatt gäller. Därefter kommer din tomt att bli öppen för andra spelare att förstöra. Om du väljer att förstöra ditt hus själv i förväg får du tillbaka dina blueprints och tax-deposit. Väntar du istället och får det förstört av någon annan får du inte tillbaka någonting.

Angående spelet i övrigt tycks folk ha fel inställning till spelet. Det är ett subscription mmo med möljlighet till att testa/spela gratis med vissa begränsningar för att sedan bli patron om man gillar det. Det har dessutom ett av de bästa f2p-mekanismerna jag har varit med om i klass med exempelvis World of Tanks, men om folk går in med inställningen att man kommer kunna göra allt som icke betalande är det klart man kommer bli besviken. Det är ingen skillnad från något annat spel. Är du däremot Patron kommer du inte behöva köpa någonting alls från Marketplace för att kunna spela spelet fullt ut. Visst finns det saker som förenklar spelet i Marketplace men det finns alltid BÄTTRE saker som du får genom att spela spelet.

Skrivet av koleny:

Tillbaka till crew, de som testat betan, vad tycks om det? Det verkar lite intressant faktiskt. Inte lirat bilspel på ett tag och börjar bli lite sugen (spelade dirt 2 och dirt 3 sist, så om ni har andra o rekommendera uppskattas det).

Testade en del i betan. Spelet har stor potential och väldigt kul, framförallt att bara åka omkring i den enorma världen och se sig omkring. Tyvärr hade det några brister som fått mig att tveka ganska rejält på om jag ska köpa eller inte. Du var t.ex. helt låst till 30 fps i betan på PC. Det gick att låsa upp till 60 men då blev det buggigt istället. Du kommer dessutom vara låst till 60 i slutspelet, ett rent hån mot PC spelarna.
Sen var det smådetaljer som förstörde upplevelsen. Backspeglarna i cockpit-view fungerar exempelvis inte och det planerar dom inte att åtgärda även om det borde vara en självklarhet.
Sen blev jag besviken på dekalsystemet. Du hade väldigt få dekaler att välja på och dessa kunde du dessutom varken flytta på eller byta färg på. Något som också borde vara en självklarhet. Kanske (läs måste) åtgärdas till release dock.

Prequel till Metro?