Inlägg av xdrive

Inlägg som xdrive har skrivit i forumet

Hitler från Wolfenstien 3D

Alltså en serie som följer spelen vore inget bra i mitt tycke.
Finns det någon med torrare personlighet än Master Chief?
Sen att man får se ett ansikte på honom gör mig inget, intressantare när det handlar om en person än en robot.

Förstår inte heller varför han inte skulle kunna bli romantisk involverad efter att de tagit bort chippet som förtryckte alla känslor.

Tycker serier var rätt bra, lite personlighets utveckling osv.

Planescape Torment har gjort det bäst hittils tycker jag. Var riktigt mysigt och spännande att lära sig om världen och sitt tidigare liv.

Alltså hur räknar man vad ett spel kostar?
Enligt mig är det priset för hela upplevelsen.
Dvs. Spel + alla DlCer. För visst grundspelen har väl kanske inte ökat så mycket men om man tittar på hela paketet för att ha hela spel upplevelsen så har det blivit rätt mycket dyrare.

Ju dyrare spel blir desto mer kräsen blir man ju, och väljer bara de bästa. Resten kommer ju inom några månader med stor rabatt. Då räknas det ju som failure av företagen.

Retro gaming ftw.... Tröttnar på att spela en business(hur får vi ut så mycket pengar vi kan ur kunden) istället för spel gjorda för att underhålla och vara så bra som möjligt...

Ekonomi är rörlig, gamla giganter försvinner nya kommer upp. Detta kan innebära att du blir av med spel... Jag vill egentligen snarare tillbaka till att kunna äga mina spel, som på GOG...

Frågan är om detta är en roll som är bra för karriären. Känns ju nästan lika bra som Joffery i Game of Thrones, folk började hata på skådespelaren som tydligen är riktigt trevlig själv.

Skrivet av GamerNurse:

Jäkla skit!! Ska lira klart Cyberpunk men sen blir det att (motvilligt) köpa reforged för att spela detta.

Ett nytt Warcraft RTS har stått på önskelistan i 20 år. Detta kanske blir det man får nöja sig med. Förhoppningsvis blir det så populärt att Blizzard utforskar möjligheten för ett Warcraft 4, man kan ju alltid hoppas.

Är det nån som hunnit provat det och vill dela med sig av vad man tycker? 🙂

Men är inte alla skurkar ihjälslagena snart i WOW

Tyckte detta spelet var riktigt bra. Men en av anledningarna var att det kändes som Lara var i fara. Självsäkra Lara som klarar allt är inte alls lika intressant.

Detta är något jag önskade både fler spel och filmer tänkte på. En huvudperson som är perfekt är rätt tråkig, det är oftast svagheterna som skapar en intressant karaktär.

Sen om det dinglar något mellan benen eller ej är rätt ointressant.

Skrivet av Bojkott:

Om det handlar om att få iväg fler sålda konsoler så håller jag med om att det är lite dumt av Microsoft att släppa alla sina stora titlar på både Xbox och PC då det, precis som du säger, blir ett enkelt val för alla som redan har en PC. Att åtminstone köra tidsexklusivt på Xbox hade nog sålt fler konsoler. Dock tror jag inte att Microsoft är intresserade av att använda Xbox för att konkurrera på spelmarknaden, åtminstone inte längre, utan de satsar mer på sin prenumerationstjänst, och då är det ju rätt logiskt att även inkludera PC, och vad det verkar som även försöka få in Game Pass på konkurrerande plattformar. Det har spekulerats flitigt om att Xbox Series kommer bli Microsofts sista konsol, och om så blir fallet så blir jag inte ett dugg förvånad.

Det känns som att dedikerade spelkonsoler snart är ett minne blott då hela konceptet att sälja en hårdvara med väldigt lite vinst, eller till och med förlust, för att tjäna de stora slantarna på att sälja spel och tillbehör både är idiotiskt och gammalmodigt. Det funkar än så länge för Nintendo, delvis för Sony antar jag, men för Microsoft så har nog det skeppet seglat, och det insåg de nog redan under Xbox One-tiden.

Men å andra sidan så, tjänar Microsoft lika mycket om du köper det på pc som på Xbox. I alla fall om du köper det i deras store. Microsoft har alltid varit främst ett mjukvaru företag, det är där de tjänar mest. Xbox är idag ett alternativ till pc gaming där du får en konsol upplevelse för en mindre peng än gaming PC.

Något jag gillar med Xbox är play anywhere. Man får de spel som stöder det på både pc och Xbox. Dock i Microsoft dåliga store (på pc), men ändå. Sparningar och achievements följer med..

Löjligt att idag enbart släppa det på konsol. Sedan senare släppa på PC.... Är ju bara för att alla ska köpa det två gånger... Sedan kommer det väl en PS5 pro patch som kostar pengar... Nextgen konsoler osv... Det ska väl mjölkas maximalt.

3rd person mode?....
Det har jag saknat sedan dag 1...
Men kanske är ensam om det.

De har säkert lagt 80% på online och 20% krut på kampanjen dock!

De håller säkert på med PC versionen och passar då på att släppa en remaster till PS5 först, i hopp om att man köper det där och sedan senare på PC...

Skrivet av Kyraal:

Lite intressant detta ämne faktiskt. Anime är ju egentligen inte en genre av animerad film/TV, det är bara det japanska ordet för animering. När de i Japan ser på tecknad film/TV från västvärlden, t.ex. Doktor Snuggles, så ser de på anime. Vi i västvärlden förknippar vanligtvis "anime" med en viss Japansk visuell stil, men man är fri att använda det som man vill.

Jo så sant. Det jag stör mig på är om tex. Geralt skulle tecknas så att han ser ut som en japan. Eller den där stilen med riktigt stora ögon. Tycker saker borde tecknas efter den värld / kultur det utspelas i.

Men vem vet, det kanske blir jättebra. Det är ju coolt att de använder samma röst som i spelet i alla fall.

Större partys och med det större ytor i dungeons saknar jag.
Diablo 2 kunde man vara 8, nu är det allt för ofta en polare får stå utanför partyt bara för att max är 4....

Sedan säger de att de försöker göra ett spel som passar alla, det innebär att det inte riktigt passar någon.
Bara där är ett beslut som grundar sig i att de prioriterar pengar.

Men men, storyn var kul, dock gillar jag inte att man hela tiden måste börjar om i säsonger.
Hade gärna velat ha ett längre spel, där man får slita mer för att få ihop sin gear och alla spelar på "eternal realm".
Sedan kan events etc. hända där.

Nu känns det som att man bara levlar och kastar sina karaktärer, går lite imot RPG biten tycker jag.

Jag tror att AI kan vara det som bryter denna trend i framtiden. Desto bättre den blir ju mer kan du göra billigare och då kan du testa nya saker. Typ indie spelen kommer nästan upp i AAA spel grafik osv.

Jag är ju bara gammal och grinig antar jag.
Men varför i helvete måste allt vara Anime?
Är ju västerlänska IPn, tycker det borde finnas bättre stilar då...

Alltså är tanken att Ubisoft ska ha exclusive rätt till att streama Activision spelen?

För 21 febuari på Twitter (X) så skrev Phil spencer.

"We have signed a 10 year agreement with NVIDIA that will allow GeForce NOW players to stream Xbox PC games as well as Activision Blizzard PC titles, including COD, following the acquisition. We´re committed to bringing more games to more people – however they choose to play."

Skrivet av Zensu:

Kan vara annorlunda idag, men när jag köpte ett skin till min lur för ~7-8 år sedan så skickade dom det i ett vanligt kuvert och jag betalade typ 1 dollar extra för portot bara!

Så fort det börjar handla om större paket/kartonger tror jag det är där skon klämmer.

Men som sagt, kan vara annat som gäller idag

Ja det kom i en fin hård kartong som lyfte upp skalet när man öppnade det.
Så kan vara det.