Inlägg av matnojje

Inlägg som matnojje har skrivit i forumet

Skrivet av AlpAne:

Reklam hela tiden dock

Skrivet av Rakoon:

Jag är snart 30, lyssnar inte på mumble rap, och jag googlade 1984 och fattar fortfarande ingenting. Är det från nån bok eller något?

https://sv.wikipedia.org/wiki/1984_(roman)

Det är en bok "Romanen handlar om ett samhälle styrt av en oligarkisk kommunistisk diktatur. Provinsen Airstrip One (före detta Storbritannien) i landet Oceanien är i ständigt krig, under konstant övervakning av regeringen, och med hjärnkontroll av allmänheten. Oceanien styrs av ett politiskt parti som går under namnet "Partiet". Individen är alltid underordnad staten, och det är delvis den filosofin som gör att Partiet kan manipulera och kontrollera människorna. I Sanningsministeriet är protagonisten Winston Smith en tjänsteman som ansvarar för att bevara Partiets propaganda genom att ändra historien för att visa att Partiet alltid har rätt och är allvetande. Hans torftiga tillvaro desillusionerar honom till den grad att han vill göra uppror mot Storebror, som är Partiets ledare. Från 1984 har vi bland annat fått uttrycket "Storebror ser dig" (Big Brother is watching you)."

Skrivet av AndyZedd:

Undra om man han använda handkontroll och slippa touch Vore najs om jag kunde använda min Orzly claw och Stadia kontrollen Då köper jag direkt för att det är Diablo
Btw så tycker jag det ser sjysst ut

Tror inte att du kommer kunna köpa spelet. Du kommer nog kunna köpa virtuell valuta som är svårt att grinda sig till dock då det är F2P.

De här två

Skrivet av androsynth:

Som en som fortfarande gillar att lira PS1 spel emellanåt så känns 30 fps som smooth as silk 😄

(Eller om man lirat Virtual Hydlide och sen går till Star Fox till SNES så lär det kännas som att gå från en slide show till 60 fps)

Jag sitter på en 4k asus pro art skärm med en 1070. Så en 60 hz skärm och ett grafikkort som inte riktigt är bra för 4k. Så inte en chans att jag spelar i 240hz

Skrivet av Sapiens:

Konsolspelare: 60fps yes äntligen!

PC-spelare...

https://thumbs.gfycat.com/FaithfulTeemingArcherfish-max-1mb.g...

dumdidumdidoo... allt under 120fps är nu dåligt...

Allt under 240 hz är dåligt

Skrivet av Oppwall:

Next Up Hero och Tacoma finns gratis på Epic Games den här veckan.

Tacoma är grymt

Skrivet av Ducci:

det där måste vara en gammal bild, vad håller han för kort i handen?

Är det ett gammalt 980 eller 1080kort?

Ser ut som ett kort i 700 eller 900 serien

Skrivet av Sapiens:

Samtliga medlemmar i The Sims realityserie hittades döda i poolen, orsaken tros vara att poolstegen var borttagen...

LOL. Dock är det en tävling om vem som kan göra den bästa filmen i sims på kort tid.

Skrivet av grollo_92:

Kunde enbart förmå mig att skumma klippet. Vad går det ut på? Kollar man på människor som ska föreställa Simmar lr människor som spelar The Sims? Oavsett verkar det som något jag har noll intresse av så varför jag ens kommenterar kan man ju undra. Jag är en sån där rolig person som anser att reality shows som BB och PH är för folk som har för händelselösa liv själva och måste kolla på en handplocka bunt idioter bråka instängda i ett hus i några veckor/månader.

Det handlar om folk som tävlar om att göra bästa filmen i the sims.

Skrivet av Espresso_Bengt:

Grymt! Har precis köpt ”Cure of Monkey Island” på Steam för 50 kr också. Mitt favorit Monkey Island. Blir gött att spela igen, lika klurigt som jag minns det.

Grymt spel. Snyggaste stilen av alla spelen och bästa musiken.

Synd att Black Shark 3 Pro 5G inte var med i testet för den verkar vara extra cool. Men den är svårare att få tag på. Men trevlig artikel

Skrivet av breahl:

Hur ska man kunna bli inspirerad av ett spel som inte ens är färdigt?

Det är val inte svårt. Star citizen har varit spelbart länge nog.

Skrivet av Sapiens:

Då är vi där igen. Om man inte lever i en perfekt felfri värld, ska man inte protestera eller bojkotta något som gör saker ännu sämre. Vilken jävla bra livsfilosofi!
https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/330/819/e47....

För övrigt kan jag säga att jag undviker typ allt i listan, hade det inte varit för alla polare som tvingat in en i discord, hade jag inte nyttjat den skiten heller.

Jo klart man kan protestera men det blir värklöst att protestera mot tencent genom att inte bojkotta allt. Lite som att mot mc donnalds så man köper inte big Mac, men att köpa alla av deras andra burgare går bra.

Ni som är hatar Tencent får sluta köpa en väldigt mass spel då de har delar i;

Riot Games ( LOL utvecklarna)
Epic Games
Bluehole
Ubisoft
Activision Blizzard
Grinding Gear Games
Supercell
Platinum Games
Yager
Frontier Developments
Paradox Interactive
Fatshark
Funcom
Sharkmob

Dessutom får ni sluta använda Discord och Spotify.

Skrivet av Dumledanco:

Rockstar har väl inte gjort mycket sedan gta v bortsett ifrån Red Dead Redemption 2? Ska inte uttala mig om gta v onlines läge då jag inte har något intresse för det.

Förutom red dead så har de som sagt gjort en massa olika saker. Kolla på deras wiki. Men det är verkligen dags att de släpper nytt.

Skrivet av CARTMAN:

Bra sagt. Håller med dig till 100%. R* behöver verkligen konkurrens och deras 7 åriga gamla GTA5 behöver komma ner på jorden. Den där förbaskade multiplayer komponenten som sabbade allt och gjorde företaget till förbytt. Väldigt deppigt att R* kan luta sig tillbaka o bara håva in cash på all simpelt småskit som släpps till multiplayer. Ett företag jag tidigare dyrkade gick i girighetens spår...

De har ju gjort 22 andra projekt som portningar, nytt online innehåll och nya spel sen gta v kom ut.

Skrivet av ohGr:

Påtvingad tvåstegsverifiering? Nejtack, betyg 1

Om du pratar om epic så är det bara för gratisspel.

Skrivet av nils45:

Dock är inte de dansstegen lika i huvud taget, Men presentationen har vissa likheter. Michael Jackson har dock rent av kopierat Bob Fosse's danssteg.

När jag vill ta det lugnt brukar jag spela spel som Cities xl, Planet coaster, the sims eller minecraft.